HALLOWEEN OCH ALLHELGONA HELGEN!

Godkväll. Idag så har jag jobbat till klockan fem. Idag är ju många barn utklädda till spöken. Men inte ett enda spöke har varit på besök när jag har varit hemma. Det kanske är de som skulle få skrämselhicka om de ringde på dörren och jag hade lyft upp Lufsen i famnen och sagt buuu! Men jag har köpt hem karameller om det skulle behövas. Imorgon får jag främmande, men först ska jag göra en lite obehaglig undersökning. Men det är samtidigt tur att den finns så man inte bär omkring på cancer.
 
I helgen så är det ju allhelgona helgen. Det är så vackert på kyrkogårdarna runt omkring. Jag har ju kyrkogården runt knuten. Så jag behöver ju inte gå så långt. I helgen lägger jag ut lite bilder på mina älsklingar. Ha det gott.

MOROTSKAKA!

Tjenare. Ida har jag varit i Lillpite och inhandlat lite skålar och en spark. Jag har hunnit storhandla sedan jag kom hem. Sedan så har jag gjort morotskaka. Nu ska jag snart mysa framför TV:n. Ha det gott. See you!

SÅ VAR DET LÖNINGSDAGS IGEN!

Pengar rullar in som de ska, det går bra nu: man känner sig rik en stund. Men vänta lite nu, det fanns ju nåt tråkigt som kallas för räkningar också. Nåja, huvudsaken är ju att man har mat så man klarar sig. I förrgår var jag ju och beställde en symaskin, men något sade mig att jag skulle bli tvungen att ringa dagen efter. Mycket riktigt, mina farhågor hade besannats, när jag ringde till butiken, så hade hon som skulle ordna med allt inte fått någon information. Men hon skulle naturligtvis ordna det, jag ringde någon timme senare för att få bekräftat att beställningen av symaskinen var gjord. Det skrattades i bakgrunden och sedan så sade de att det var ordnat.
 
Så imorgon så ska jag fara in till Luleå och köpa det tyg  och mönster som jag skulle ha. Igår var det ju en ekorre på min balkong och katterna låg och skar tänder. Men efter ett tag så försvann både den och talgoxarna.
Hoppas att ni alla har haft en bra dag, här har regnet öst ner. Sedan så skulle det visst frysa på i natt. Bäst att ta broddarna på för annars lär det bli bambi på hal is imorgon när jag ska till jobbet. Ha det gott. See you!

ROLIG DAG!

Har haft främmande idag på smörgåstårta från 12:30 till 18:50. Det har varit jätteroligt. Det händer så mycket roligt i mitt liv just nu. Det är intensivt. Jag är så tacksam och glad över mina vänner. Det känns roligt allting.
Imorgon så jobbar jag kvällen. Det blir nog bra det också. Hoppas att ni alla har haft en trevlig dag. See you!

SKÖN LEDIG DAG!

Hej därute. Idag så sov jag hör och häpna, till klockan halv nio. Sedan gick jag upp och bryggde mig en kanna te.
Efter att jag sett " Våra bästa år " så beslöt jag mig för att gå en promenad. Det är så vackert väder. Sedan så fortsatte jag med julklappen till mina föräldrar som jag håller på med. Jag har bara njutit och tagit det lugnt idag.
Det är skönt med lediga dagar. Imorgon är jag också ledig, och då ska jag bjuda några vänner på smörgåstårta.
 
Det är skönt att kunna koppla av från jobbet helt och hållet ibland. Katterna har varit jättebusiga idag, så jag har lekt mycket med de. De är ett så fint sällskap. Ikväll så ska jag tända min lykta på balkongen. Det blir så vackert sken,.
Apropå sken, så var det ju fullmåne i helgen, det var vackert. Månen lyste stor och rund, och ute var det - 3 grader.

TRÖTT EFTER EN LÅNG ARBETSDAG!

Hej. Har jobbat färdigt för idag. Det har gått bra. Vädret har varit både snö och vårväder samtidigt. Imorgon är det jag som tar fram broddarna.

HAR INTE VARIT IN PÅ ETT TAG!

Hej därute. Har haft mycket att göra den här veckan. I tisdags köpte jag 3 usb minnen och laddade ner alla foton och de flesta videoinspelningar som jag har haft i datorn. Det blev ca 8000 bilder och resten var filminspelningar.
Det är bra att man kan ladda ner bilder som man tagit med digitalkameran. I helgen jobbar jag. Men jag börjar inte förrän fyra. Så jag behöver inte stressa, och sedan så hade jag sovmorgon. Lufsen väckte mig klockan 3 på morgonen som vanligt men han fick vänta tills jag klev upp innan han fick mat. Tur att man kan somna om. Solen lyser från en klarblå himmel. Igår satte jag ut två lyktor på balkongen som jag tände på kvällen. Det blev jättemysigt.
Jag hade besök igår från två tjejer som var och sålde jultidningar av mig förra året. De ringde innan och hörde om jag var hemma. Medan jag beställde så lekte de med en förnöjd Lady. Hoppas att du som läser min blogg får en skön och avkopplande helg med nära och kära. See you!

EN TREVLIG HELG!

Hej. Har varit långledig och det har varit jätteskönt. Jag har haft en bekant på besök som har sovit över här, och vi har haft det jättetrevligt. Vi har ätit gott och gjort en massa trevliga saker. Jag har bland annat köpt mig en morgonrock som är jätteskön, det behöver jag. Vädret har varit strålande vackert. See you!

JIPPI!

Äntligen långledig. Vackert väder, och idag så slutade jag klockan 12. Haft en underbart skön förmiddag på jobbet.
Idag så myser jag bara. Imorgon får jag främmande och då så skall jag bjuda på palt. Det blir gott. När jag kom hem idag så tänkte jag kamma Lufsen innan han fick mat. Så jag bara tog upp honom, gick iväg med honom och började kamma. Då hörde jag att han började andas jättehäftigt igenom näsan. Sedan kände jag att det luktade surströmming, och upptäckte då att det hade droppat några droppar på golvet. Så han hade fått fart på analsäckarna när han blev stressad lillgubben. Det var verkligen inte min vilja. Ett bra tag efteråt så gick han och slickade sig i rumpan, och såg skamsen ut. Nu ligger han på sängen och sover. Jag gav honom kattgodis, då blev det bättre. Lady ligger i korgen och sover. Så nu ska jag passa på att göra sådant som jag inte kan hålla på med när katterna är vakna, för då ska de bara vara med och bry sig. Ha det gott. See you!

NYTT KLÖSTRÄD!

Hej. Hoppas att ni mår bra. Idag jobbar jag en kvällstur. Igår när jag var ledig så var jag ju först till doktorn. Det visade sig att jag hade sträckt ligamenten i höger knä. Han nämnde också ett annat ord före som började med k men det har jag glömt vad det var. Senare på kvällen så åkte jag och mina föräldrar till Arken zoo och där köpte jag ett nytt klösträd till katterna. Medan vi hjälptes åt att bygga ihop den så var katterna och tittade och började försiktigt klösa på en av benen. När vi var färdiga så skulle vi flytta det gamla klösträdet till sovrumet från hallen.
Då låg lady högst upp på trädet och när vi kom mot sovrumsdörren så duckade hon bara huvudet så att hon kunde åka hela vägen in till sovrummet. De är för mysiga.
 
Sedan blev det till att undersöka och leka, där var lady först. Lufsen var lite avvaktande men till slut så började han undersöka lite mer. Så nu på morgonen så har han varit en gång till och undersökt leksakerna som fanns där.
Tänker sätta ut lite bilder nu så får ni se det nya trädet. Men jag blev tvungen att fota tre kort för att få med alltihop.
 
Här hamnade Lufsen i morse när han hade undersökt klätterträdet.
 

ÄNTLIGEN JOBBAT HELGEN!

Solen har tittat fram då och då i helgen. Mitt knä har värkt och imorgon ska jag till doktorn för att få svar på vad det kan vara. Katterna ligger intill mig och sover. De är ju som sagt med mig överallt. Hoppas att ni som läser också har haft ett bra väder i helgen. Stor kram på er. See you!

Mysiga stunder i livet!

Hej därute. Jag har tänkt mycket på vad vi människor tycker är mysigt att göra. En del tycker om att gå på café och ta en fika medan en del tycker om att läsa en intressant bok. Jag tycker det är mysigt när jag får sitta och sy, men även att få umgås med nära och kära. Man får så mycket positiv energi från människor som man umgås med.
Det är även mysigt att tända en liten lampa i fönstret när det är höst. Igår var det jättekallt ute, men jag hade tagit på mig rikligt med kläder när jag skulle gå till jobbet. Snart så kan man inte cykla mer på morgonen för att det blir halkigt. Jag har tagit fram min jobbarjacka som är fodrad. det är skönt att ha på sig. Katterna ligger och sover just nu, men de har varit jättebusiga på morgonen. Lady har varit så jamig hela morgonen. Ha en bra dag. See you!

RSS 2.0