TID FÖR OPERATION!

Hej därute, idag ringde de från tandläkaren och sa att de fått ett motbud så jag skulle få komma i morgon klockan 13 för operation, skönt om de kan ta bort den. Senare ikväll så ska jag få främmande av en gammal arbetskollega. Det blir trivsamt. Sedan så jobbar jag helgen, idag så har det varit vackert men kallt. Önskar er alla en fortsatt trevlig dag. See you!

Matlagning!

Hej därute. Igår kväll sjöng jag med kören igen. Det var trevligt. De ska uppträda på fredag men då jobbar jag. I dag så har jag gjort lasagne och sötsur kinagryta och den blev supergod. Lägger ut lite bilder imorgon samt läser blogginlägg då. Nu ska jag bara mysa framför TV:n och ha det skönt. See You!

PÅ SPÅRET!

Hej därute, idag har jag legat mest hela dagen och känner mig mycket piggare nu när jag börjat ta både cortisontabletter samt antihistamin. Det var tur att jag gick till vårdcentralen igår. Cortisonet har börjat göra verkan för det kliar inte lika mycket nu samt så har prickarna blivit ljusare och färre. Lady och Lufsen har legat hos mig och myst och det har åter varit en solig dag. Har spelat lite dataspel samt ätit en god gryta med fläsk i. Jag tog fram lite kattmynta ikväll och gned in en mjukisråtta, då fick katterna sig ett litet fredagsrus. Men de har det bra, de ligger bara och dreglar och rullar sig med leksaken en stund, sedan går det över. De hade en mysig stund med andra ord. Såg tidigare idag när vi tog ett nytt OS guld. På söndag kommer min mamma och tittar på OS avslutningen med mig. Det blir trevligt. Imorgon så ska jag läsa bloggarna som jag brukar följa men nu så ska jag krypa ner under täcket igen. Ha det så gott. See You!

Äntligen!

Var tvungen att gå på vårdcentralen idag för jag var så sjuk. Efter att läkaren både hade tagit kontakt med hudkliniken samt infektionskliniken i Sunderbyn fick jag tabletter som ska hjälpa mig med att bli fri allergin samt infektionen. Så nu är jag hoppfull. Det har varit vackert väder idag men kallt. Men vad gör det , Nu är det äntligen på väg åt rätt håll. See You!

PRICKIG KORV!

Hej därute, äntligen har smärtorna i käken börjat klinga av. Men prickarna som jag fick av pencillinet har inte avtagit, men jag smörjer med hudlotion och hoppas att det ska läka så småningom. Det tar nog ett tag för kroppen att få ut pencillinet. De kliar också. Idag fyller Lady och Lufsen 7 år. Det har jag firat med att ge de lite extra god blötmat och sjungit för de. Vädret har varit kallt men soligt idag. Önskar er alla en fortsatt trevlig dag. See You!

SÄLLSKAP!

 

Konstaterande!

Hej därute. Fick ju penicillin i 2 omgångar. Problemet är att ingen av de biter på mig. Så nu är det bara vänta och se när det går över när kroppen har tagit hand om allt var. Det har börjat tömma sig lite grann. Eftersom bakterierna har kapslar in sig runt roten så kommer det nog ta ett tag innan infektionen går tillbaka.
Kom till jobbet igår och var yr och svimfärdig. De undrade om jag kunde tänka mig att jobba fram till 5. Men jag kände mig i så pass dåligt skick att jag fick gå hem efter en brukare. Gick direkt till vårdcentralen där de konstaterade att jag fått en allergi av pencillinet. Har massor med utslag och stora blemor över hela kroppen så jag ser ut som en prickig korv. Har legat och tittar på OS när Svenska damstafetten tog silver. Det var riktigt spännande faktiskt. Katterna håller mig sällskap. Ska äta köttfärssås och pasta till middag. Mums. Hoppas att ni har det trevligt. See you!

HOPPFULL!

Hej därute, de senaste dagarna har jag varit rejält sjuk pga infektionen i käken, men nu börjar jag känna mig bättre. Jag svettas mycket och det är väl ett tecken på att pencellinet och kroppen dödar bakterierna, men man får inte ha så bråttom. Är ledig idag för jag jobbar i helgen. Såg på Stina Nilsson igår då hon vann guld, åh vad spännande och bra det var. Kylan har äntligen släppt i Boden och nu ligger graderna på runt -2 och 0:an. Idag så ska jag bara ta det lugnt och vila, när jag jobbar helg så är det långa pass, men jag får ta det lugnt och vila korta stunder om det går. Sedan så har jag ju delad tur en av dagarna vilket innebär att jag får gå hem och vila i 5 timmar. Önskar er en fortsatt trevlig dag. See You!

SAKTA MEN SÄKERT BÄTTRE I KÄKEN!

Hej därute, imorgon så ska jag jobba igen, men fy så sjuk jag har varit i helgen. Igårkväll var det som värst. Svettades som en gris och var jättehängig. Vaknade med världens tandvärk i roten på morgonen men jag märker att penecillinet har börjat verka. Tur att man ska börja rida på tisdag så att man får något annat att tänka på. Tittade på skidåkningen för herrar i OS i morse, då låg Lufsen och spann bredvid mig. Det var mysigt. Smakade på en ny färdig soppa idag med kyckling och den var mums. Önskar er en fortsatt trevlig söndag. See You!

OPERATION!

Hej därute, idag blev jag tvungen att få en tid igen akut till tandläkaren för jag hade så ont. Då fick jag veta att det har kommit in en bakterie i min visdomsrot så jag bör operera bort den, och de skickade ju en remiss igår som hade kommit fram. Jag fick utskriven penecillin som jag ska ta i några dagar, så att infektionen upphör. Blir kallad när jag fått en tid för operation i Sunderbyn. Har ju varit dålig i flera dagar, men nu vet jag ju vad det är som är fel.
Det ska bli skönt att äntligen bli av med roten. Nu ska jag bara mysa framför TV:n och kurera mig. Ha en skön helg. See You!

KÄKKIRURGEN!

Hej därute, har inte bloggat på ett par dagar för jag har haft en kraftig käkinfektion och varit jättedålig.
Blev till slut tvungen att ringa tandläkaren och få en akuttid idag. Väl där konstaterades det att det är visdomsroten som ligger kvar och retar nerverna för den sitter ju fast alldeles vid nervbanorna i vänster käkben. Jag får fruktansvärda smärtor och blir till slut inflammerad i käken. Jag drog ut min visdomskrona för 4 år sedan men då och då får jag sådana smärtor att jag får svårt att öppna munnen och tugga, får äta flytande föda, sedan får jag feber och blir yr i huvudet samt huvudvärk. Det hela började redan förra onsdagen under min semester och har bara blivit värre och värre. Tandläkaren beslutade att skicka en ny remiss till kärkkirurgen för att rådgöra med henne om vad hon anser att man kan göra åt saken. De vågade inte gå in och operera bort den för 4 år sedan på grund av hur roten ligger. Så får se om det blir annorlunda nu. Nåväl, hur som helst så är det vackert väder och katterna har sovit med mig i veckan och gjort mig sällskap. Nu så ska jag bara fortsätta att ta det lugnt veckan ut.
Hoppas att ni får en trevlig eftermiddag och kväll. See You!

BILDER FRÅN HELGEN OCH SENASTE VECKAN!

Nya täckbyxor som jag tänker ha privat och inte på jobbet.
Ett anteckningsblock där jag skriver recept som jag gillar bäst.
Aningen uttråkad ser det ut som
Lika bra att sova en stund.

PITEÅ!

Hej därute, nu är ni nog laddade inför Mello och det är sannerligen jag också. Igår så var jag och några till till Piteå och där blev det fika och lite inköp, lägger ut bilder från inköpen imorgon. Var ju meningen att jag skulle uppträda med kören på kvällen men då meddelade körledaren att hon var sjuk och då var jag hemma istället. Idag så har jag haft främmande och då bjöd jag på tårtan som jag hade gjort tidigare i veckan. Annars är allt väl. Önskar er en trevlig kväll. See You!
 
 
Småstaden i Piteå.