LÅNGLEDIGHET SAMT INGEN CORONA!

Hej därute, jag var ju och tog coronatest förra veckan, då visade det sig att det var en vanlig förkylning. Under veckan som varit har jag dock haft känningar av förkylning i kroppen och varit väldigt trött. 21:a oktober kom så äntligen kattalmanackan från Kattakuten. Maja finns med i Juli månad. Gissa om jag känner mig stolt när hon finns med på almanackan.
I onsdags var jag på utbildning med några arbetskollegor. Det var trevligt, men jag hade migrän i början så jag fick en värktablett av en arbetskollega och då blev det bättre. De bjöd oss på kycklingsallad och kaffe med godbit under dagen. Men kycklingsalladen fick vi inrullad från restaurangen med anledning av restrektionerna och det var ju bra. Det var trevligt att träffa bara några få kollegor utanför jobbet.
Måste lägga ut bild på mitt senaste pussel, det blir det sista nya för jag tänker inte köpa fler.
Idag var jag på stan och gjorde en shoppingrunda. Det blev bland annat ett par svarta tumvantar fleece. Sedan så köpte jag mig en t shirt samt ett par gardiner till sovrummet och jag blev så nöjd. Jag blev dock tvungen att lägga upp de 22 cm, men vad gör väl det. Jättesnyggt blev det. I stan gick jag även förbi vattnet och tog ett par snygga bilder. Boden visade sig verkligen från sin bästa sida.
Igår däremot så snöade det stora lapphandskar, men det var mysigt ändå när jag gick till jobbet.
Imorgon så ska jag hälsa på min mamma och då ska vi gå förbi min pappas grav. Tack alla ni som kommenterade mitt förra inlägg. Lägger ut lite bilder på kidsen. Ha det gott. See You!

ÄNTLIGEN HÄR!

Hej därute, idag är jag hemma från jobbet. Är förkyld och har coronasymtom. Men jag ska och ta coronaprov imorgon. Förra torsdagen kom de och satte upp glasväggen i toaletten, och dagen efter kom de och satte en förlängningssladd till tvättmaskinen. Det var lite bök men det gick till slut.
'
I helgen när jag jobbade så var det snöslask och isande hårda vindar, men jag hade på mig mina nya inköpta skor och de höll mig torr hela tiden. I förrgår så var jag ju ledig och då lunchade jag med en arbetskollega. Sedan var jag bara hemma och pysslade. Igår fick jag Året Runt och där hade de recept på en god tårta. Var tänkt att jag skulle hälsa på min mamma i helgen men det måste ju skjutas på framtiden tills jag blir helt återställd från min förkylning. Visar bild på tårtan i Året Runt.
. Tänker göra den någon gång. I måndags kväll så satt jag och såg Tom och Jerry, Lufsen blev intresserad och jag fick ett par fina bilder.
Nu ska jag bara kurera mig. Tack alla som skrivit kommentar till mitt förra inlägg. See You!

ALOHA!

Hej därute, idag har det varit jättekallt ute, men jag har haft Hawaikänningar. I fredags när jag hade tvättat så såg jag på Nils Poppe igen och Blomman från Hawaii. Blev så sugen på att skaffa mig en bastkjol och en krans. Visste först inte var jag skulle få tag på en, men då gick jag in på partykungen och där hade de både långa och korta bastkjolar i flera glada färger. Eftersom jag är ledig idag så gick jag igår och köpte fruktsoda, 1 ananasburk samt frysta jordgubbar och mango. Jag hällde upp det i en karaff och sedan lät jag mig väl smaka. I morse så kom paketet och så här färgglad blev jag.
I morgon börjar jag klockan 17, men måste upp före klockan 07 för då kommer de och monterar fast glasväggen i toaletten. Pratade även i morse med Bodens Eltjänst och de ska komma inom en snar framtid. Så nu är det snart fixat allting som har med tvättmaskinen att göra. Måste bara visa vilken vacker syn som mötte mig idag då jag kom in i sovrummet.
Hoppas att ni alla får en skön eftermiddag samt trevlig kommande helg. Jag vet då vad jag pysslar med. Lägger ut lite bilder från veckan som gått. See You!

KÖRUPPEHÅLL!

Hej därute, förra veckan skulle jag ner till glassbilen när jag hörde att den signalerade. Jag åkte ner med hissen men fick till min besvikelse se att han körde iväg. Då ringde jag till deras huvudkontor i Luleå och berättade vad som hade hänt, och han sa att han skulle ringa killen som körde bilen och be honom vända och komma tillbaka. Vilket han gjorde. Det var god service tycker jag. Jag köpte 2 olika glass sorter som båda är väldigt goda. Den ena är sandwich med smak av blåbärspaj.
Idag blev jag och några till bjuden på lunch av min moster. Vi åt på kinarestaurang. Medan vi satt där och åt så kom 2 arbetskollegor och åt lunch och hälsade på mig. Det var många skolungdomar som kom dit och åt på sin lunchrast där och de åt massor med pizzaslice från buffén, så personalen i restaurangen fick jobba för högtryck. Men de var bara glada. Efter att vi hade ätit så gick vi hem till min moster och fikade. Sedan så gick mamma och jag på stan, och då handlade jag bland annat nya skor för vintern samt en mössa och en skål med mårran. Samma motiv som jag har på en av mina muggar med mumin. De bilderna lägger jag ut i nästa inlägg. Igår fattade jag beslutet att göra uppehåll med kören för jag känner att det har varit så mycket som hänt det senaste halvåret, och jag behöver få vila upp mig och bara vara på fritiden. Jag ringde och berättade det för min körledare, och hon var väldigt förstående och sa att jag var så välkommen tillbaka när jag känner för det. Katterna har det bra, och till helgen så är jag ledig. Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka. See You!

RSS 2.0