PÅSKAFTON!

Hej därute, idag har solen lyst och det har droppat från taken, mamma och jag tog en promenad till affären och det var verkligen skönt i solen. Är så glad för mina blommor har så mycket knoppar. Särskilt kaktusen som jag satte om har fått 2 stora knoppar, så den har tagit sig sedan jag satte om den. Det blev god mat när vi kom hem samt lite tv-tittande. Vi såg bland annat när Luleå Hockeys damlandslag tog SM- guld. Annars så har jag det bra och ikväll så blir det mys med katterna framför soffan. Ha det bra, See You!
Ibland så blir man trött av allt främmande.

Glad Påsk!

Önskar aĺla mina läsare en trevlig Påsk med god mat och mycket kärlek och värme. See You!

Äntligen över!

Hej därute. Fick komma tidigt in för behandling. Först så fick jag mediciner som skulle dämpa smärtorna efter operationen. Sedan fick jag en nässpray som gjorde mig dåsig och lugn. Efter en stund kom en narkossköterska in och frågade om lite av varje. Sedan kom kirurgen in och berättade vad han skulle göra. . En stund senare kom de och rullade in mig i opetationssalen. De var 3 narkossköterskor som hjälptes åt inne i behandlingsrummet.. När de hade satt nålen på handen tog det inte lång stund innan de började spruta in narkosmedel. Jag kände hur jag började bli yr och konstig och torr i munnen. Sedan minns jag ingenting mer. Efteråt gick jag träffa kirurgen igen som berättade att det var 2 rötter och att de satt djupt och var svåra att dra ut men att de är borta nu. Katterna blev glad när jag kom hem nu på eftermiddagen. Nu ska jag bara ligga och ta det lugnt. Ser you!

I MORGON ÄR DET DAGS!

För en liten stund sedan ringde de från Piteå sjukhus och berättade att de hade fått ett återbud, så jag ska opereras klockan 07:00 imorgon bitti, håll tummarna att det kommer att gå bra.

PÅSKFÖRBEREDELSER!

Hej därute, idag när jag kom till COOP så stod det en kille i dörröppningen och sa att de hade stängt affären ett par timmar för de höll på att kolla så det inte fanns risk för att taket skulle rasa in. En möbelaffär här i Boden råkade ju ut för det i helgen. Det har gått bra att jobba helgen, det har varit vackert väder. Jag beslutade mig för att gå och handla på lill konsum nära där jag bor. Man måste ju handla av de också ibland. Köpte bland annat 2 förpackningar gravad lax och tunnbröd som jag har avnjutit sedan jag kom hem. På lördag kommer ju min mor och hälsar på och då ska vi bland annat äta rostbiff med hemmagjord potatissallad. Det blir mums det. Sedan så har jag tänkt göra en gräddtårta, vet inte riktigt bara vad jag ska fylla den med. Igår så var jag ju ledig efter att ha jobbat helgen. I veckan så har jag bara korta turer fram till fredag då jag slutar fyra. En riktig lyxvecka. Önskar er en trevlig dag, see you!
Lufsen undersöker vädret på balkongen. Ännu är det lite för kallt.

JIPPI!

Igår så ringde jag till specialisttandvården för att höra om remissen till Piteå hade kommit fram och då fick jag veta att den är behandlad och att de har ställt upp mig i kö för operation, så nu går det framåt. Det känns som att luften har farit ur mig, jag var så rofylld igår efter beskedet. Jag har sovit jättebra hela natten. Igår så passade jag på också att spraya mina vinterskor så de inte blir så blöta när det börjar tina. Förra lördagen så fick jag en snygg skinnjacka och den ska jag börja använda till våren. Solen skiner och fåglarna kvittrar, katterna vill sitta och titta ut genom vardagsrumsfönstret och jaga fåglar, särskilt skatorna. Jag jobbar i helgen så jag börjar jobba klockan 13 och jobbar till 22 idag. Imorgon så jobbar jag delad tur och då får jag ligga och vila några timmar på dagen, önskar er alla en skön och solig helg. Glöm inte att ställa om klockorna på söndag, jag får då absolut inte glömma bort det. See You!

VACKER OCH ROFYLLD LÅNGLEDIGHET!

Hej därute, i fredags så var jag först på vårdcentralen och tog blodtrycket för att en läkare ville kolla upp det sedan min pencillin allergi. Blodtrycket var bra, så det var ju positivt. Sedan gick jag och åt lunch på kinarestaurang med mina mostrar och mamma. I lördags så åkte jag till min mamma på Hertsön, där gick vi en promenad ner till miljögården som Luleå Kommun har. Sedan bjöd mamma mig på Flygande Jakob, det är ju så gott. Igår så uppträdde jag med kören i en kyrka som jag aldrig har varit i förut, det var trevligt. Efteråt blev vi bjudna på tårta och kaffe eller te. När jag kom hem storstädade jag lägenheten och lagade vårlåda.
Igår kväll tittade jag på naturprogram, det tyckte Lady också var intressant. Ha det så gott. See You!

LÄSER INLÄGG IMORGON EFTER JOBBET!

Hej därute, idag så har jag jobbat till fyra, sedan har jag storstädat lägenheten samt rensat avloppet, det behövdes. Imorgon så ska jag till vårdcentralen och träffa en läkare för att få ett sjukintyg från det jag var och uppsökte hjälp när jag fick min pencillin allergi. Hade så svårt att andas på jobbet idag men jag ska ta hostmedicin nu ikväll innan jag går och lägger mig. Sedan jobbar jag till fem imorgon och sedan får jag ta igen mig i 3 härliga dagar. Nystädat och allt, kan det bli bättre. Önskar er en trevlig kväll och en trevlig torsdag. Läser inlägg imorgon kväll.Tack alla för era fina kommentarer. Kramis, See You!

JOBB IMORGON!

Hej därute, äntligen så är jag frisk från influensan. Igår så gjorde jag 3 färdiga maträtter. Bland annat fisk i ugn och köttbullar med broccoli samt bearnaisesås. Idag så ska jag bara vara inomhus och ta det lugnt. Sedan har jag sådan tur att jag jobbar förmiddag hela nästa vecka till torsdag. Sedan är jag ledig 3 dagar. Igår så såg jag på Melodifestivalen och då vann den som jag förstod skulle vinna. Idag så är det mulet ute men ingen snö. Skönt när snön försvinner. Ha en skön söndag. See You!

FOTSPÅR I SANDEN!

En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud. På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram. Han märkte att vid varje period i livet fanns spår i sanden av 2 par fötter: det ena spåret var hans, det andra var Guds. När den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg han att många gånger under sin levnadsvandring fanns det bara ett par fotspår. Han märkte också att det inträffade under hans mest ensamma och svåra perioder av sitt liv. Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Gud om detta. -Herre, du sa den gången jag bestämde mig för att följa dig att du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen. Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det funnits bara ett par fotspår. Jag kan inte förstå att du lämnade mig när jag behövde dig mest. Herren svarade: Mitt kära barn jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande. När du såg bara ett par fotspår- då bar jag dig.

ÄNTLIGEN HAR DET VÄNT!

Hej därute, idag så har jag äntligen börjat bli bättre från min influensa. Nu när jag tittade i kylen så hittade jag 1 lök som jag inte trodde att jag hade. Så nu så ska jag steka mig 2 hamburgare. Det blir gott. När jag tvättade en t-shirt i måndags så hade den fullt av oljefläckar för jag använde den utan att ha förkläde( vet att det var dumt gjort) när jag stekte sötsur kina gryta och gjorde lasagne. När jag plockade ner den från torkställningen nu i eftermiddag så var alla fläckarna borta. Jag har inte haft någon feber idag och jag har gått ner till lägsta dosen kortison så jag har mycket att vara tacksam över. Önskar er alla en skön eftermiddag. Bon Appetit!

HEMMA!

Hej därute. I natt har jag legat i feber som var 39.2. Så nu blir jag hemma tills jag är feberfri. Önskar er alla en skön dag. Doktor Lufsen och syster Lady pysslar om mig. See You!

JOBBARHELG OCH DUNDERFÖRKYLD!

Hej därute, i helgen har jag jobbat. Känns skönt att vara tillbaka till jobbet igen, men jag blev dunderförkyld. Var hos en brukare som hade influensa på lördag kväll och eftersom jag har nedsatt immunförsvar fick jag frossa och jätteont i halsen på kvällen. Det gick tungt att jobba igår då jag var så dålig och sedan när jag äntligen kom hem, låg jag i horisontalläge med hög feber, men idag känns det bättre. Imorgon så ska jag rida äntligen, och det blir också kul. Katterna håller mig sällskap här hemma och vädret är soligt. Nu är väl sportlovet slut. Nu på morgonen så var jag på mammografi. Sedan gick jag förbi konsum där jag bor och glömde att köpa hälften av det jag skulle ha. Hoppas att ni också har haft en bra helg. Mina utslag fortsätter stadigt att blekna och jag känner mig bättre och bättre, förutom nu när jag blev förkyld förstås. Det är så roligt att jobba med sina arbetskollegor, vi skrattar och skojar.Ha det gott. See You!

NARKOS!

Hej därute, idag så var det ju meningen att jag skulle operera bort min visdomsrot som har varit så besvärlig. På något underligt vis så kände jag mig inte orolig. Jag fick komma in på rummet, och käkkirurgen satte sig vid datorn. Jag frågade vad som skulle hända om bedövningen inte skulle hjälpa, och då sa hon att hon skulle behöva skjuta upp det några veckor, tills infektionen hade gått tillbaka. Hon menade att hon skulle skriva ut pencillinet som jag ju inte tålde. Då berättade jag för henne om min pencillin allergi och vad som hade hänt och då tyckte hon att det var lika bra att jag får narkos. Jag trodde inte mina öron, skulle jag få slippa att ligga och våndas över att få ont. Käkkirurgen berättade att de gör det på Piteå lasarett, och hon trodde inte att det var någon fara med käkinfektionen, att jag kan ha den fram tills det blir operationsdags före sommaren. Assisten tittade på mig och sa att det nog föll en sten från mitt hjärta och det gjorde det verkligen. Jag blev så glad så jag gav henne och assistenten flera kramar, det tyckte de var trevligt. Jag fick sätta mig ner och fylla i en narkosjournal och så skickade hon remissen till Piteå lasarett, sedan så skrev hon ett intyg som jag ska ge till min arbetsgivare. Jag står ut med hur mycket käkinfektion som helst nu när jag vet att jag får sova.Så nu känns allting ljusare efter alla vedermödor den senaste tiden.Nu blir det lasagne.Ha det gott och tack för alla uppmuntrande kommentarer som jag fått inför ingreppet. See You!

RSS 2.0