LÄSER INLÄGG IMORGON EFTER JOBBET!

Hej därute, idag så har jag jobbat till fyra, sedan har jag storstädat lägenheten samt rensat avloppet, det behövdes. Imorgon så ska jag till vårdcentralen och träffa en läkare för att få ett sjukintyg från det jag var och uppsökte hjälp när jag fick min pencillin allergi. Hade så svårt att andas på jobbet idag men jag ska ta hostmedicin nu ikväll innan jag går och lägger mig. Sedan jobbar jag till fem imorgon och sedan får jag ta igen mig i 3 härliga dagar. Nystädat och allt, kan det bli bättre. Önskar er en trevlig kväll och en trevlig torsdag. Läser inlägg imorgon kväll.Tack alla för era fina kommentarer. Kramis, See You!

JOBB IMORGON!

Hej därute, äntligen så är jag frisk från influensan. Igår så gjorde jag 3 färdiga maträtter. Bland annat fisk i ugn och köttbullar med broccoli samt bearnaisesås. Idag så ska jag bara vara inomhus och ta det lugnt. Sedan har jag sådan tur att jag jobbar förmiddag hela nästa vecka till torsdag. Sedan är jag ledig 3 dagar. Igår så såg jag på Melodifestivalen och då vann den som jag förstod skulle vinna. Idag så är det mulet ute men ingen snö. Skönt när snön försvinner. Ha en skön söndag. See You!

FOTSPÅR I SANDEN!

En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud. På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram. Han märkte att vid varje period i livet fanns spår i sanden av 2 par fötter: det ena spåret var hans, det andra var Guds. När den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg han att många gånger under sin levnadsvandring fanns det bara ett par fotspår. Han märkte också att det inträffade under hans mest ensamma och svåra perioder av sitt liv. Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Gud om detta. -Herre, du sa den gången jag bestämde mig för att följa dig att du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen. Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det funnits bara ett par fotspår. Jag kan inte förstå att du lämnade mig när jag behövde dig mest. Herren svarade: Mitt kära barn jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande. När du såg bara ett par fotspår- då bar jag dig.

ÄNTLIGEN HAR DET VÄNT!

Hej därute, idag så har jag äntligen börjat bli bättre från min influensa. Nu när jag tittade i kylen så hittade jag 1 lök som jag inte trodde att jag hade. Så nu så ska jag steka mig 2 hamburgare. Det blir gott. När jag tvättade en t-shirt i måndags så hade den fullt av oljefläckar för jag använde den utan att ha förkläde( vet att det var dumt gjort) när jag stekte sötsur kina gryta och gjorde lasagne. När jag plockade ner den från torkställningen nu i eftermiddag så var alla fläckarna borta. Jag har inte haft någon feber idag och jag har gått ner till lägsta dosen kortison så jag har mycket att vara tacksam över. Önskar er alla en skön eftermiddag. Bon Appetit!

HEMMA!

Hej därute. I natt har jag legat i feber som var 39.2. Så nu blir jag hemma tills jag är feberfri. Önskar er alla en skön dag. Doktor Lufsen och syster Lady pysslar om mig. See You!

JOBBARHELG OCH DUNDERFÖRKYLD!

Hej därute, i helgen har jag jobbat. Känns skönt att vara tillbaka till jobbet igen, men jag blev dunderförkyld. Var hos en brukare som hade influensa på lördag kväll och eftersom jag har nedsatt immunförsvar fick jag frossa och jätteont i halsen på kvällen. Det gick tungt att jobba igår då jag var så dålig och sedan när jag äntligen kom hem, låg jag i horisontalläge med hög feber, men idag känns det bättre. Imorgon så ska jag rida äntligen, och det blir också kul. Katterna håller mig sällskap här hemma och vädret är soligt. Nu är väl sportlovet slut. Nu på morgonen så var jag på mammografi. Sedan gick jag förbi konsum där jag bor och glömde att köpa hälften av det jag skulle ha. Hoppas att ni också har haft en bra helg. Mina utslag fortsätter stadigt att blekna och jag känner mig bättre och bättre, förutom nu när jag blev förkyld förstås. Det är så roligt att jobba med sina arbetskollegor, vi skrattar och skojar.Ha det gott. See You!

NARKOS!

Hej därute, idag så var det ju meningen att jag skulle operera bort min visdomsrot som har varit så besvärlig. På något underligt vis så kände jag mig inte orolig. Jag fick komma in på rummet, och käkkirurgen satte sig vid datorn. Jag frågade vad som skulle hända om bedövningen inte skulle hjälpa, och då sa hon att hon skulle behöva skjuta upp det några veckor, tills infektionen hade gått tillbaka. Hon menade att hon skulle skriva ut pencillinet som jag ju inte tålde. Då berättade jag för henne om min pencillin allergi och vad som hade hänt och då tyckte hon att det var lika bra att jag får narkos. Jag trodde inte mina öron, skulle jag få slippa att ligga och våndas över att få ont. Käkkirurgen berättade att de gör det på Piteå lasarett, och hon trodde inte att det var någon fara med käkinfektionen, att jag kan ha den fram tills det blir operationsdags före sommaren. Assisten tittade på mig och sa att det nog föll en sten från mitt hjärta och det gjorde det verkligen. Jag blev så glad så jag gav henne och assistenten flera kramar, det tyckte de var trevligt. Jag fick sätta mig ner och fylla i en narkosjournal och så skickade hon remissen till Piteå lasarett, sedan så skrev hon ett intyg som jag ska ge till min arbetsgivare. Jag står ut med hur mycket käkinfektion som helst nu när jag vet att jag får sova.Så nu känns allting ljusare efter alla vedermödor den senaste tiden.Nu blir det lasagne.Ha det gott och tack för alla uppmuntrande kommentarer som jag fått inför ingreppet. See You!

RSS 2.0