SUMMERING AV SOMMARSEMESTERN SÅ HÄR LÅNGT!

Hej därute. Nu var det länge sedan som jag skrev i min blogg. Men jag har haft mycket att göra. Här kommer en summering av vad jag gjort så här långt under min semester.
 
Jag inledde min första semestervecka med att vara i Umeå. Det blev mycket promenader och det är så vackert där nere, och även fast jag bodde mitt i stan så kunde man få naturupplevelser. Jag åt på restaurang många dagar.
Bland annat entrecoté  som jag inte har ätit på flera år. Det var soligt och varmt. Här kommer lite bilder:
 
Man kan inte tro att det bara är någon kilometer från Umeå city. Visst är det vackert.
 
När jag kom hem från Umeå så åkte jag ut till husvagnen. Där firade jag midsommar. Sedan så var jag på Öjeby marknad igår. Och där åt jag halstrad strömming, hamburgare, våfflor, glass och godis. Jag handlade även lite där. Ha det gott. See you.
 
 
 

VAD SKÖNT MED SEMESTER SNART!

Hej därute. Idag så har jag börjat nedräkningen före semestern. 2 arbetsdagar kvar. Otroligt vad skönt det ska bli,
känner att jag verkligen behöver ha semester.
 Idag så har jag varit och köpt mig 2 t-shirts. Snygga. Jag behöver piffa upp mig lite.

VILKEN SOLIG OCH HÄRLIG DAG!

Vad vore en ledig dag utan sol, Bodens musikkår och pizza. Inte mycket, jo men det är vad denna dag hittills har innehållit. Stekande hetta, men vi hade faktiskt lite regn igår morse och i förrgår kväll. Har även gjort en paj som blev supergod. Ska ha middagsgäster i morgon. När jag satt och spelade in lufsen med min digitalkamera, så spelade jag upp det efteråt. Gissa om Lufsen blev intresserad av att se sig själv i kameran. Lägger kanske ut lite bilder imorgon på bloggen. Nu orkar jag bara pusta och ta det easy. Ha det bra i sommarvärmen. See you!

RSS 2.0