BÄST ATT PASSA PÅ!

Hej därute.Idag så var jag först på en långpromenad och sedan promenerade jag till sushibaren och åt mixad lax. Det var ganska mycket folk där. Imorgon börjar jag jobba igen och på måndag när jag är ledig så ska jag åka till min mamma, där ska jag besöka pappas grav. Det har jag inte gjort på hela sommaren. Men nu så har mamma flyttat in till stan igen. Nu ska jag bara ta det lugnt och ladda inför morgondagen. Det blir trevligt. Grått och kallt är det här men jag var ut med Lufsen en stund efter sushin. Ha det bra gott. See You!

TJORV MED DATORN!

Hej därute. Sedan i måndags så har min dator tjorvat så det inte har gått att sätta igång den. Nu verkar den äntligen ha börjat att fungera. I måndags så sjöng jag i kören, när jag kom hem så var jag ut med Lufsen på kvällen i mörkret, då kom en arbetskollega till mig och pratade en stund. Igår så hade jag främmande av en annan kompis och då satt vi och pratade och fikade och såg på film. Det var mysigt. Idag så har jag lagat en massa god mat och fryst in så att jag har mat tills jag börjar jobba. Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See You!

HÄRLIG DAG!

Ute har det varit en vacker höstdag. Jag var på gudstjänst först. Det var trevligt att få lite kramar och trevlig gemenskap. Sedan har jag ätit tacos när jag kom hem, samt varit ute med lilla Lufsen. När jag var ut ringde jag även en gammal klasskompis, det var roligt att höra hur hon hade det. Hoppas att ni alla får en skön kväll. See You!

VANDRA VIDARE!

Hej därute. Idag så har jag putsat alla fönster, mamma var på besök och först gick vi en långpromenad och hämtade vidjor, sedan gick vi in till stan. Vi skulle se vad vi skulle äta till middag. Då blev vi båda sugna på skrovmål, så då gick vi in på hamburgerrestaurangen och åt där i lugn och ro. Oj, vad gott det var. Sedan beslöt vi oss för att gå en långpromenad efter maten för vädret var vackert. När jag kom hem dammsugade jag och mamma åkte hem till sig. Jag hoppade i duschen och nu sitter jag på ändan äntligen. Hoppas att ni har en trevlig kväll. See You!

LITE NYTAGNA BILDER!

 

TREVLIGT SÄLLSKAP!

Hej därute. Idag så har jag haft främmande av 2 kompisar , de hade med sig lite presenter, bland annat ett gott höstte, en tvål med mangodoft, samt en blommande kaktus. Jag lägger ut bilder imorgon. Hoppas att ni alla har haft en bra dag samt att solen har lyst även på er. Ha en trevlig kväll. See You!

VACKER HÖSTPROMENAD!

Hej därute. Imorse hade jag tvättstugan, när jag satt igång den efter frukosten så städade jag ur mitt städskåp vilket var välbehövligt. Vid 10 tiden så gick jag till apoteket och lämnade tillbaka en massa gamla mediciner som blivit liggandes. Kvinnan på Apoteket blev jätteglad och gav mig 210 bonuspoäng till mitt medlemskort. När jag kom hem och skulle äta lunch så hörde en moster till mig av sig och undrade hur jag mådde. Det värmde. När jag hade haft tvättstugan färdigt så tog jag mig en vacker höstpromenad. Här kommer lite bilder från den. Kram.
 
Somliga tar dagarna som de kommer och stressar inte.
Som sagt var.
Så här välstädad blev skrubben.
Jag satte mig vid denna rastplats och vilade mig en stund. Jag mår bättre idag. Är det fint väder imorgon så tar jag med mig smörgåsar och någon dryck till och sätter mig och fikar där en stund.
Bodån i höstskrud.
Ha en skön höstdag. See You!

ARBETSAM DAG!

Hej därute. Idag träffade jag en person som jag fick berätta för hur jag mår. Det blev väldigt mycket jobbiga känslor som dök upp. När jag åkte därifrån så skulle jag förbi godisarenan en bit bort. Det kändes som om jag hamnat i en centrifug känslomässigt och i huvudet. Men eftersom jag inte har haft någon att prata med om mina tankar tidigare, så var allt bara kaos i huvudet. Jag gick ut med katten för att få frisk luft, och sedan så gick jag till jobbet och drog lite kopior och lade på brevet till Försäkringskassan. Jag har dammsugit sedan jag kom hem och sedan så ska jag äta middag. Igår kväll så sjöng jag i kören, då fick jag iallafall må bra en liten stund. Lady har varit en stund med mig. Hoppas att ni alla får en skön kväll. See You!

SÅNGKÖR!

Hej därute. Idag är vädret vackert men blåsigt och jag mår inte bra alls. Har varit på en långpromenad på morgonen och varit ut med Lufsen. Ikväll så ska jag börja sjunga i kören igen det ska bli kul. På torsdag kommer jag få främmande av 2 vänner och det är ju roligt. Just nu ligger Lufsen på sin vanliga plats, och jag har ätit varma smörgåsar i smörgåsgrill, det var gott. Nu ska jag äta chokladmuffins med nybryggt te. Hoppas att ni alla får en bra dag. See You!

TREVLIG ÖVERRASKNING!

Hej därute. Idag har min mor varit på besök, vi började med att åka till Vacker tass och köpte torrfoder till katterna. Sedan åkte vi förbi skogen och där tog jag några vidjor. På vägen hem körde vi förbi konsum och köpte oss var sin färdig pizza. Det var jättegott. Innan vi åt så tog vi en promenad till stan, och där köpte min mamma ett paraply. När jag hade ätit färdigt pizzan så ringde telefonen och då var det en vän som ringde och frågade hur det var med mig, och det värmde. Nu ikväll så ska jag titta på TV Last Night of the proms. Det blir vackert att lyssna på. Hoppas att ni alla får en skön lördagkväll. Kram på er alla. See You!
 
 

KATTBILDER!

 

MORGONPROMENAD!

Hej därute. Idag så har jag varit på en långpromenad på morgonen. Det är vackert väder och friskt ute. Idag ska jag hälsa på en vännina och senare ska jag sova över hos henne. Det kan bli trevligt. Ikväll kommer det en flicka som brukar sälja jultidningar till mig. Hon ringde och frågade om hon kunde komma idag. Lufsen sitter på balkongen och Lady ligger och vilar. Nu hoppas jag att alla får en trevlig dag. See You!

SJUKSKRIVEN!

Hej därute. Eftersom jag är sjukskriven till den 23:e så har jag inte gjort så mycket vettigt idag. Legat i sängen och sett på TV:n. Lufsen har legat och myst med mig hela dagen. Men nu vill han gå ut. Sedan ska jag äta kycklinggryta med ris. Vädret är grått ute, men det har varit soligt på morgonen. Hoppas att ni har det bra. See You!

FREDAGSMYS MED LUFSEN OCH LADY!

Hej därute. Idag så har jag haft tvättstugan samt varit ute med Lufsen många timmar. Solen skiner och imorgon
ska jag städa ur husvagnen för vintern. Då ska mamma bjuda på surströmming. Hoppas att ni alla får en mysig och trevlig fredag. Kram på er. See You!

RSS 2.0