MORSDAG!

Hej därute, hoppas att helgen har varit skön. Jag har bland annat gratulerat min mamma på morsdag. Jag blev bjuden på kladdkaka med vispgrädde, och till middag så åt jag smörgåstårta som hon hade gjort. Mums det var gott det.
Lite posering innan jag skulle sätta mig och fika. Efter fikastunden så tog vi en skön promenad ner till pappas grav. Det var lummigt och fint där vi gick. Kyrkogården ligger vid en sjö, så det är vackert där.
Pappas grav ligger framför en stenmur, och en bit därifrån går det en stenbro, det är fint.
Stenmuren kan man skymta en bit bort. På vägen tillbaka upptäckte vi att det fanns en fågelholk uppsatt i ett träd. Och på taket till den holken hade fåglar byggt ett bo. Det var jag tvungen att fota.
Här kommer lite fler bilder på väg hem från pappas grav. Fotona på de målade äpplena är gjorda av en kusin till mig, som har haft äpplen och målat av de. Hon brukar ibland ställa ut sina tavlor och sälja i en Ateljé i Gamla Stan. Hon är verkligen duktig på att måla.
Igår ringde en kompis från kören och frågade om jag hade lust att gå till ett ställe och sjunga karaoke, det var i närheten av mig. Sagt och gjort, jag tog på mig något enkelt och sedan så gick vi dit. Vi fick dansa turkisk dans samt sjunga karaoke. Jag sjöng " Sommaren är kort " med Tomas Ledin, och publiken klappade i händerna och var med på noterna. Har vunnit 2 karaoketävlingar i Sundbyberg när jag bodde i Stockholm. Första pris var gratis B hytt och gratis buffé på en 24 timmars kryssning med Viking Line till Åbo, ena gången och till Mariehamn andra gången. Det ni. Det var mysigt att sitta och äta mat samtidigt som man såg öar och kobbar i Stockholms Skärgård. Sedan hade de ju LÖJROM som är min favorit men aldrig köper. Imorgon så ska jag laga några nya rätter samt klippa mig, är ledig 2 dagar för jag jobbar freda, lördag, söndag och måndag. På torsdag åker jag ut till mamsens stuga. See You!

SKÖN LÅNGLEDIGHET!

Hej därute, idag så har jag storstädat lägenheten och renbäddat både i Ladys tält samt min säng. Det har regnat ute, men det gör ingenting. Jag unnade mig en pizza i eftermiddag och nu så ska jag bara ta det lugnt och mysa.
Imorgon ska jag gå på stan och titta på en present till min mamma på mors dag, och sedan på eftermiddagen ska jag hälsa på hos en kompis. Det blir trevligt. Jag har inte sett hennes nya lägenhet. På söndag ska jag hälsa på min mamma, då ska hon bjuda mig på hemmagjord smörgåstårta samt kladdkaka med grädde som hon har gjort. Det blir mums det. I tisdags fick jag en film som jag beställt som heter Dead Man Walking, om en kille som ska avrättas och som får en nunna som sällskap ända fram till avrättningen. Det är en så stark film. Susan Sarandon och Sean Penn spelar huvudrollerna.Man får även träffa anhöriga till offren i filmen. Den är sevärd. Önskar er alla en trevlig helg och tack alla ni som skrivit kommentarer. See You!
Renbäddat.

TREVLIG FEST!

Hej därute, i fredags hade vi avtackning av personal som går i pension och fest. Det var tacos, glass och snacks och vi var i en hyrd kvartersgård. Det blev många glada skratt, och alla hade det trevligt. Det kändes ändå lite vemodigt för det var sista gången som jag umgicks med mina arbetskollegor eftersom jag har bytt grupp. Men jag trivs redan i den nya gruppen och jag har jobbat med några av de sedan tidigare så det går bra. Här kommer lite bilder från festen:
På väg på fest.
Eftersom jag inte dricker alkohol så blev det Loka crusch med äpple.
När vi åkte hem så var det vacker fullmåne. I övrigt så har jag tagit det lugnt i helgen. Ha det gott och tack alla ni som skrivit kommentarer. Nästa söndag ska jag uppvakta mamma på morsdag. Sedan så ska jag besöka pappas grav. See You!

PLANERINGSDAG!

Hej därute, idag jobbade jag till 12 och sedan så hade jag halv planeringsdag med jobbet. Vi åt på Norrigården först. Det var väldigt gott. Idag bjöd de på panerad fisk ,med mos eller potatis. Sedan så har de ett salladsbord med olika saker som är helt ljuvliga.
Sedan så hade vi planeringsdag. Det var trevligt att sitta och samtala med de nya arbetskollegorna. De flesta kände jag sedan förut. Vi fick bland annat stå längst framme och göra en presentation om oss själva. Jag berättade bland annat att jag är engererad i att försöka rädda isbjörnarna från utrotning, det tyckte de övriga lät intressant. Sedan fick vi morotskaka med kaffe eller te. Vädret var varmt och soligt.
Imorgon så blir det tacos med gamla gänget från jobbet. Det ska bli trevligt. Sedan så är jag ledig lördag och söndag, det blir skönt. Får se om man kan sola lite i solsängen, de har lovat 19 grader varmt. Sedan så har jag tvättstuga. Önskar er en trevlig helg och tack för kommentarerna.Avslutar med att lägga ut lite kul bilder på mig själv som 3- åring. Tittade ju på diabilder i helgen. See You!

ÅSKA OCH NYA TIDER!

Hej därute, tack för alla kommentarer om klänningen det var trevligt. Skulle ju åkt till Luleå och fikat med min mor i går men det blev inställt. Istället så har jag bara varit hemma och vilat. I morse tittade jag på gamla bilder på väggen. Det är roligt att titta på kort även på mamma och pappa när de var nygifta och innan jag fanns. Sedan satt jag och såg färdigt DVD boxen med salt kråkan som jag hade beställt och fått i veckan.
Jag 3 månader gammal på besök upp till Norrbotten för att träffa mormor och morfar för första gången. I morse vid 7 tiden vaknade jag av världens åskmuller. men det var bara en gång sedan har regnet öst ner, och det ska bli mer regn till veckan. Men det är skönt tycker jag för då åker all gammal snö. På onsdag nästa vecka flyttar jag och några till från min grupp till en annan för kommunen har omorganiserat. Det är för att det ska vara geografiskt närmare vårdtagarna. Känns deppigt att mista de andra arbetskollegorna, men det är skönt att några från gruppen följer med. Nu så ska jag bara ta det lugnt och invänta morgondagens jobb. Det är mysigt att vara inne när det regnar. Önskar er en trevlig vecka. See You!
Lufsen tycker att det är mysigt när det regnar.
Mina frukostar innan avfärd till arbetet, oftast.

MELODIN SOM KOM BORT!

Hej därute, i söndags eftermiddag gick jag in en snabbis på Kapp- Ahl och fick syn på en så söt sommarklänning. Provade storlek 44 och tog den på öppet köp. Tog lite bilder med mig i den:
Men det visade sig att vilken storlek jag än provade dagen efter så var den för vid i bysten, så jag fick pengarna tillbaka, jaja. Det var roligt så länge det varade. På lördag åker jag till Luleå och fikar med mor på stan, då föreslog hon att vi skulle titta på en annan klänning till midsommar på Cubus, där får jag även rabatt. I förrgår låg Lady och Lufsen tätt intill varandra som de brukar göra ibland.
Igår så uppträdde jag med kören,det var ett melodiquizz. Det bjöds även på fika. Det var uppskattat.
I väntan på att få börja uppträda med kören.
Kladdkaka med mango och vispgrädde. När jag kom hem så kurade jag ihop mig i soffan och såg på Leif G W Perssons mordfall. Då kom Lady en stund och lade sig i mitt knä.
Idag fikade jag gott på jobbet.
Imorgon börjar jag 17 och får sova ut. Skönt. Tack alla som kommenterat mitt förra inlägg. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll. Nu är det soligt här, men det haglade vid 16:30. SeeYou!

FREDAG OCH HALVA ARBETSHELGEN AVVERKAD!

Hej därute, vacker sol och blåst i 10 sekundmeter. Har haft långkalsonger och vantar och mössa till jobbet plus tjock kofta.Det har gått bra på jobbet. I onsdags så var jag ju ledig. Hade först inte tänkt städa, tror ni jag kunde låta bli. Nä, jag dammtorkade, dammsög och vaskade.På tisdag eftermiddag låg jag i min solsäng och hade det skönt.. Onsdag satt jag också och mumsade i mig en massa snacks godis och dricka. Satt även och såg Grabben I Graven Bredvid och tittade i min stjärnkikare. Då började det kännas lite rått i luften. Igår var det däremot väldigt kallt. Och i morse då jag cyklade till jobbet så var det 2 minusgrader. Ja, ja. Bakslag är ju vanliga, särskilt här uppe. Om 7 veckor går jag på semester. Har semester vecka 26, 27 och 28. Men jag tar hellre lite kallare än förra sommaren. Får problem med hjärtat när det är olidligt varmt. Förra sommaren låg jag 2 veckor med undantag för 2 dagsresor. Det var hemskt. Jag borde kanske flytta till Svalbard istället. Katterna har det skönt och Lady har börjat gå ner i vikt. Jippi!!!!. Önskar er alla en trevlig helg och tack för kommentarerna. See You!
Kände mig lite trött och sliten på onsdag kväll trots ledighet.
Lite bilder sedd genom min stjärnkikare.

RSS 2.0