SISTA SEMESTERDAGEN!

Hej därute, idag så är min semester slut för den här gången. Men jag ska ju ha semester i slutet av juli. Det har varit kanonväder hela veckan. Men resan till Skellefteå blev inställt, så då åkte jag till min mors stuga istället. Det är verkligen skönt att vara där. Det blåste lite kallare men var ändå vackert, och jag fick se lite djur. Men först så var jag ett tag på stan i Luleå, och då åt jag bland annat lunchbufée på en kinarestaurang. Sedan träffade jag en arbetskompis i stan. Och när jag skulle åka hem igen på kvällen så klev hon på samma buss som jag. Det var ju lyckat. Idag så har jag tvättstuga, Lufsen och Lady har varit ute en stund båda två. Önskar er alla en skön dag. See You!
Min husvagn

VARMT!

Hej därute, igår så var jag med min mor och köpte blommor och allt som hör till. Jag köpte 2 tagetes och 2 petunior. Sedan köpte jag en extra blomlåda för att plantera salladen som jag hade fått i present. I morse gick jag ut på balkongen och knipsade av några blad till frukosten. Katterna såg att jag hade hängt upp blomlådorna när de ville ut i morse. Igår hade tydligen Boden och en annan stad i Norrbotten varmast i landet. I morse var jag ute en timme med Lufsen, han ville gå in själv. Sedan gick han och lade sig och somnade några timmar. Just nu är de loj för det är för varmt ute, jag kör med bordsfläkt. Till lunch åt jag fiskpinnar, potatis och hemmagjord spenatstuvning. Det var så gott. Imorgon så åker jag över dagen till Skellefteå, min kompis ska möta upp mig i stan så ska vi gå och shoppa och fika eller äta någonstans. Det blir jätteroligt. Jag längtar verkligen.Önskar er alla en skön dag. See You!
Det är semester när:
man kan gå ut i nattlinnet på morgonen och hämta pålägg till frukostsmörgåsen.

GOD LUNCH!

Hej därute, igår så var jag som sagt och storhandlade, sedan köpte jag mig ett par nya skor. Sedan så var jag ute mycket med kissen. När jag hade gjort mig en tårta ringde en från kören och frågade om hon fick komma förbi. Hon hade med sig sallad i krukor till mig och det var ju gott och fräscht. Ska bara sätta om de i större krukor. Det kommer tydligen upp ny sallad hela sommaren. Blev tvungen att slänga en av mina begonior som jag köpte under min vintersemester i slutet på januari. Men den har verkligen blommat mycket och länge. Idag så har jag stekt fläskfilé i ugn. Till det så satte jag skivad tomat, 1 burk champinjoner, 2 burkar creme fraiche med örter. Sist strödde jag riven ost.Hade det i näst nedersta falsen på 200 grader i 25 minuter. Gissa om det var gott. Hade nämligen marinerat köttet och låtit det ligga i kylen över natten. Gjorde även något som jag inte gjort på säkert 1 år. Potatisgratäng med vitlök. Mums vad krämig och god den blev. I morgon så ska jag vara lite mer nyttig och steka fiskpinnar och göra egen spenatstuvning. Till det så ska jag koka potatis, det är också gott. Imorgon så ska vi även uppträda med kören för sista gången för sommaren. Det är en präst som ska avtackas. Han har varit en väldigt bra präst.Väldigt omtyckt. Här kommer lite bilder från igår, See You!

SOMMAR OCH SOL OCH SEMESTER!

Hej därute, äntligen har jag semester i en vecka med start från imorgon. Har haft planeringsdag idag och sedan bar det iväg hemåt för att köpa mig en glass. Imorgon så ska jag storhandla för vi får lön. Njuter verkligen av sommaren som finns här i norrbotten också. Önskar er en trevlig fredag. See You!
Kommer inte in på vissa bloggar pga av irriterande reklam men tack alla ni som skrev kommentarer till mitt förra inlägg. Ska göra ett nytt försök imorgon. Ni får gärna komma med förslag om hur jag ska göra för att få bort reklamen så jag kan läsa era inlägg. Kramis.

PRINSBRÖLLOP!

Hej därute, idag så ska jag bara tvätta. Ligger och läser en deckare och sedan så ska jag titta på på prinsbröllopet mellan prins Harry och Meghan. Soligt men lite kyligt i luften. Till middag så ska jag äta en gryta som jag haft i frysen. Till det ska jag äta broccoli och ris. Njuter av att få vara ledig. Ha en skön helg.Imorgon så uppträder jag med 87 andra körmedlemmar och en sång som vi ska sjunga själv. Efteråt så blir det bufeé. Det blir nog trevligt. Hoppas att det kommer mycket folk. Lägger ut lite fler sommarbilder från i fjol. See You!

SOMMARMINNEN!

Hej därute, minns förra semestern då jag åkte till Storforsen. Det var 2 veckor in i Juni och solen sken. Nu är det snart juni månad igen och tiden går så fort. Ska besöka Storforsen igen i år under min semester i juli. Idag och igår så har det varit högsommarvärme. Lägger ut lite bilder från förra sommaren till er som nyss har börjat följa min blogg. Önskar er en fortsatt trevlig sommarkväll. See You!

ROLIG HISTORIA!

Läkaren kom in på uppvaket och gick fram till sin nyopererade patient. - jaha, det gick bra det här trots att ni var så upprörd, och skrek och sparkade innan vi äntligen lyckades söva er sa doktorn. - Det var väl inte så konstigt sa patienten ilsket. Jag var bara här för att putsa fönster. Ha en trevlig dag alla. See You!

HÖGSOMMARVÄRME!

Hej därute, min katt Lufsen ligger på balkonggolvet med en skål med vatten. Lady ligger och sover med mig på sängen. Ska lägga mig mig och vila nu tills jag ska börja jobba igen klockan 17. Har varit ute med min kära Lufsen i 40 minuter då jag kom hem klockan 12. Det är högsommarvärme ute och jag gick ute i shorts och linne. Igår köpte jag mig en glass igen med saltlakritssås och den var lika god som i förrgår. Här kommer lite bilder, see you!
Profilbild.

SOMMARVÄRME!

Hej därute, i natt vaknade jag sjöblöt i svett och hade rejäl värk i käken så nu läker käken ihop. Kan inte äta fast föda på ett tag utan får köra med osockrad frukostvälling samt mjukare föda tills det har lugnat ner sig. Nåja, jag var iallafall och köpte mig en stoor mjukglass med saltlakrits på och den gick ner försvinnande fort ska jag tala om. Igår var jag ledig för jag jobbar i helgen och då gjorde jag nästan ingenting. Jo, jag plockade fram min baden baden stol från källaren och hade katterna ute på balkongen. Nice. I förrgår fick jag oväntat främmande av 2 arbetskollegor. Det var riktigt trevligt.Och igår kväll så ringde min bästa väninna som jag känt i över 20 år och undrade hur det var med mig. Hon hörs ska komma och hälsa på mig i sommar. Katterna ligger och vilar sig och jag ska avnjuta en god kopp te. Tur att man inte har konstant värk utan att den pausar mellan varven. Lägger ut lite kattbilder imorgon som jag tagit på mina favoriter!!!!. Ha en trevlig kväll och håll tummarna för Sweden ikväll. See You!

SAMMANFATTNING AV HELGEN!

Hej därute,i helgen så putsade jag fönster på söndag. Mamma var här och höll mig sällskap. I lördags så var jag ut och åt med en före detta arbetskollega på en restaurang här i Boden. Vi satt och pratade länge och jag åt en souvas rulle. Idag så cyklade jag till stan och köpte kattsands påsar. I helgen rengjorde jag kattlådorna och jag köper hem lite extra så jag har i fall det skulle hända något. Solen skiner äntligen, här kommer lite bilder från helgen. See You!

KASSLERGRATÄNG OCH KYCKLINGGRYTA MED WOKGRÖNSAKER!

Hej därute, här kommer recept som jag utlovat. See You!
KYCKLINGGRYTA MED WOKGRÖNSAKER! 700 gram kycklingfilè 1 burk ananas 1 burk färdiga wokgrönsaker 2 dl matlagningsgrädde 1 burk svamp salt och vitpeppar. Tärna kycklingfilén och bryn den väl i en stekpanna. Salta och peppra. Häll över den i en panna. Häll över matlagningsgrädde, ananas med ananas juicen som du skivar i mindre bitar, wokade grönsaker samt svampen. Rör om och låt koka i 20 minuter. Servera med kokt ris.
KASSLERGRATÄNG! 900 gram kassler 1 burk ananas 1 burk champinjoner 2 tomater pizzakrydda riven ost Dela kasslern i skivor. Tärna ananasskivorna.Fördela jämnt över kasslern. Skiva tomaterna och täck över kasslern. Strö över champinjonerna.Strö pizzakrydda över champinjonerna. Avsluta sist av allt med att strö över riven ost. Grädda mitt i ugnen på 225 grader. Servera med ris.

1:a maj.

Hej därute, har firat 1:a maj med att först jobba till 12. Under förmiddagen innan jag gick hem från jobbet så höll de på att sätta upp kravallstaket. Det fanns 200 poliser i stan.Insatsstyrkan fanns på plats i händelse av bråk. Nynazisterna skulle ju få lov att demonstrera. När jag sedan skulle gå tillbaks till lokalen för att sedan gå hem så var det hur mycket folk som helst på stan.Man kunde känna spänningen i luften. Det hade tydligen utbrutit tumult när några motdemonstranter gick till motangrepp mot nazisterna. Har hört en helikopter snurra över stan sedan 11:15. När jag kom hem gjorde jag kasslergratäng samt storstädade min lägenhet till katternas och min förtjusning efteråt. Lägger ut bild imorgon på kasslergratäng samt receptet på denna. Ha det gott. See You!

RSS 2.0