SVETTIGT VÄRRE!

Men imorgon skall jag inleda min jobbarhelg, och på lördag blir det fest. Jippi! Lufsen ligger bredvid mig på bordet.
Idag har jag busat mycket med Lufsen. Han har även suttit mycket på balkongen. Har det varmt och skönt här inne i köket. Bara 29 grader varmt. Det är ju ingenting. Värmepumpen i huset är trasig så man får nästan lite landskänsla när man ska diska eller göra annat som kräver varmvatten. Har gjort en god fiskgratäng till middag. Ha en god natt. See you!

TACK OCH LOV FÖR REGN!

Hej därute. I helgen jobbar jag. Då ska jag göra iordning smörgåstårta och bjuda lite vänner på det. Men jag måste börja förbereda den på fredag. Jag jobbar kväll då, så att jag ska förbereda den på morgonen. Jag var på marknad nu i helgen och köpte mig en klänning samt en röd handväska som var snygg. När jag skulle kamma Lufsen idag så klöste han mig. Någon timme senare så hoppade han upp på bordet och fjäskade med mig. De vet vad de ska göra för att få sin vilja igenom. men han får inte alltid som han vill. I förrgår så gick det ju åska och ösregnade, då ville inte katterna av någon konstig anledning ut, kan inte förstå varför. Ha en fortsatt bra dag. See you!

BULLBAK!

Hej därute. Idag har jag bakat. I värmen. Jag fyllde bullarna med hallonsylt och de blev faktiskt riktigt goda.
Katterna ligger och sover just nu i vardagsrummet. Det är festival i stan med karuseller och dylikt men det bryr jag mig inte om. Imorgon får jag främmande. Jag var ut med Lufsen en sväng på förmiddagen. Då stannade en granne som bor bredvid mig och frågade vad det var för kattras för han trodde att det var norsk skogskatt. Sedan började han berätta om en som han kände som hade katt och stod en bra stund och pratade med mig innan han cyklade iväg. Det är alltid trevligt. Nu ikväll går det åska. men inget regn. Det behövs verkligen. Ha en trevlig kväll. See you!

LAT DAG!

Hej därute. Igår gjorde jag bara sådant som jag tycker om att göra. Jag var nämligen ledig. Lufsen låg hos mig mycket och ville gosa och mysa. Han är väldigt mammig. Men det gör ingenting. Det är varmt ute idag också och eftersom jag inte hunnit skaffa mig en bordsfläkt ännu så kan jag bara ha öppet vädringluckorna. De hjälper inte.
Jag jobbar kväll idag och slutar därför klockan 9. Men det är några timmar kvar. Hoppas att ni har det bra. See you!
 
Mickel räv.
 
Det som sticker upp långt borta i horisonten är Rödkallen.

LYCKAD BAKNING!

Hej därute. Idag är sista dagen innan jag börjar jobba. Få se om de ringer idag och vill att jag ska ut och jobba.
Igår gjorde jag en god kaka med björnbär och hallon i. En riktig kaloribomb eftersom det skulle vara 5 ägg och 5 dl socker. Nu ska jag bara spritsa grädde på varje bakverk jag bjuder på och sikta oboy över. Det blir mumma.
Soligt väder idag också Katterna gör inte många knop. Hoppas att ni alla får en skön dag. See you!

ROLIGA BILDER PÅ LADY!

Jag måste skriva att hon gäspade då jag fotograferade henne, så läsare inte tror att hon är ilsken. Hon är världens snällaste och goaste kisse som finns förutom Lufsen förstås. Hon och Lufsen njöt av att vara i mina föräldrars stuga.

SANNA NIELSEN!

Hej därute i värmen. Idag var jag i Luleå på festival, då var även Sanna Nielsen där och skrev autografer i Stadsparken. Var först och åt en god lunchbuffé på Österns pärla. Inhandlade byxor och en snygg solklänning på Cubus. Har gjort en kycklinggryta sedan jag kom hem. Hoppas att ni alla får en skön helg. See you!

TILLBAKA EFTER SEMESTERN!

Hej därute. Nu är jag tillbaka efter semestern. Mina katter och jag har haft det skönt. Vädret har varit vackert förutom en dag då det regnade, men det var välbehövligt. Jag har umgåtts med mina släktingar. I början av veckan så följde jag med ut på sjön. Det var så avkopplande och vackert. På onsdag så åkte vi till ostriket några stycken och såg när de tillverkade Västerbottens ost. På vägen hem körde tyvärr busschauffören över en andmamma som var med sina andungar på vägen. Jag förmodar att ungarna blev överkörda till slut. Eftersom det var i höjd med Jävre och där är det tungt trafikerat. Chauffören försökte undvika en kollision men det small till under däcket så då fanns det ingenting han kunde göra. Jag har inte badat något under min semester men det är inte hela världen.
Förra veckan så var jag till tandläkaren och då hittade hon ett litet hål, så jag ska borra 2 september. Men det syntes bara som en liten prick. Det är otroligt hur fort tiden går fast man är ledig. Imorgon så är det Luleåfestival, men jag får se om jag ids fara. Idag provade jag på att göra ett nytt recept men det blev misslyckat. Ha det gott. Här kommer lite bilder. See you!
 

Snabbt inlägg!

Hej därute. Hoppas att ni har det bra. Har farit en sväng till Luleå. Har varit på marknad och näsa vecka så ska jag åka till Burträsk över dagen. Det är snart bara en vecka kvar av semestern. Ha det gott. See you!

RSS 2.0