Överraskning!

Hej därute. Idag så har jag lagat mat samt varit ner i källaren och hämtat upp leksaker som jag vill ha framme. När jag var färdig med maten ringde en vän och frågade om jag var hemma. Hon och dottern hade tänkt titta förbi.  De hade med sig mitt favorit te. Vi satt en god stund och fikade och hade det trevligt. Snart ska jag iväg och sjunga . Hoppas ni får en trevlig kväll. See you!
 

Bilder

 
 
 

Fågeljakt!

Hej därute. Idag jobbar jag kväll. Igår klippte jag mig. Jag var sedan och åt en god laxpudding på en restaurang. Sedan städade jag och var väldigt trött när jag gick och lade mig. Jag jobbar i helgen. Lady har jagat talgoxar nu på morgonen. 
När jag vaknade imorse så kom Lufsen och spann och lade sig bredvid mig. Det var mysigt tyckte vi båda. Hoppas att ni alla får en trevlig kväll. See you!

Svar till kommentar.

Tack för kommentaren. Det är Bodens kyrka. Kram.

Ljusparty och död fågel

Hej därute. Idag när jag var på väg till en vårdtagare så satt en stor duva vid vägkanten. Den såg inte ut att må riktigt bra. Några timmar senare hade den börjat tömma sig och låg och kippade efter luft.  Jag sprang och hämtade en byggkille i närliggande hus. Jag förklarade att den höll på att dö och att jag ville få slut på lidandet. Jag var borta högst en minut. När vi kom fram till fågeln hade den dött. Men då led den inte mer. Ikväll så ska jag på ljusparty hos en vän. Det blir nog trevligt.See you.
 

Bilder

Jag håller på att sy en egengjord tavla
Hoppas att ni alla får en bra dag
Hoppas att ni som följt mig inte slutat läsa min blogg nu när jag inte kunnat gå in i min dator.kram.

Äntligen

Hej på er. Provade att gå in i min mobiltelefon och söka bloggen och kom äntligen in. Vet ännu inte hur man gör för att lägga in bilder men det kommer väl så småningom. I lördags köpte jag nya vinterskor och de satt jättebra. De är varma också. Ha det gott. See you!

MAMMAS FÖDELSEDAG!

Hej därute. Åkte hem till min mamma för att överraska henne på födelsedagen, så nu är jag här. Passar på att skriva i bloggen när jag ändå är inne. På vägen hit så körde mitt ex bussen. Nu ska jag sitta här några timmar innan jag åker tillbaka till Boden. Vädret har varit mulet och kallt. Känns som att snön är på väg snart. Katterna har varit på bra humör idag. När jag kommer hem så ska jag mysa framför TV:n. Hoppas att ni alla får en trevlig kväll. See You! Tack för kommentarerna förresten.

DATORN HAR GÅTT SÖNDER FÖR ALLTID!

Hej därute, idag skriver jag från min mammas dator för jag är och hälsar på henne. Jag mår bra och katterna mår också bra. Igår uppträdde vi med kören på en sinnesrogudstjänst, det blev fint. Det var ganska många som kom.
Det var en så vacker solnedgång vid kyrkan och jag tog ett foto. Idag så har jag och min mamma varit till pappas grav. Mamma har planterat ljung och satt en lykta. Det var lite kyligt ute, men det är ju höst nu. Löven är vackra.
På väg hem så kom det en man med en jättestor hund. Den påminde om Båtsman på Saltkråkan. Men det var en annan ras. När jag kommer hem så ska jag äta gott och mysa. Är ledig 3 dagar. Nu kommer det att dröja ett tag innan jag skriver något igen, det kommer dröja ett par månader innan jag får råd att köpa mig en ny dator. Jag kommer nog att skriva en gång i månaden. Men då har ni ju något att längta efter. Nästa gång ska jag lägga ut lite kort om det går, Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg och tack för kommentarerna och erat tålamod. See You!

RSS 2.0