HJÄRTPROBLEM!

Hej därute, är hemma från jobbet idag för de senaste dagarna har jag haft problem med hjärtat. Det är väldigt stressigt på jobbet just nu, och igår innan jag skulle sluta jobbet så tog det tvärstopp. Fick huvudvärk och yrsel. Låg först och vilade 2 timmar, sedan nu på morgonen så hade jag kraftig yrsel samt känning av hjärtat. Ringde chefen som tyckte att jag skulle vila och ta det lugnt. Hon tyckte även att jag borde kanske kontakta läkare. Nog om det. Tidigare i veckan så pyntade jag, jag ska inte ha uppe så mycket saker för Majas skull. Men det kan ju bli mysigt i alla fall. Lägger ut lite bilder från måndag då jag var ledig och pyntade. Mysigt blev det.
I lördags då jag jobbade delad tur, så var det en väldigt vacker dag. Innan jag skulle tillbaka till jobbet så satt jag och drack en kopp kaffe och tittade ut genom mitt köksfönster medan dagen sakta försvann mellan trädtopparna. Det blir ett minne för livet det.
I onsdags var de och fixade till belysningarna som var trasig, har väntat flera månader på det. Önskar er en fortsatt trevlig dag och en trevlig helg. See You!

2 UNDERBARA DAGAR SAMT BESÖK PÅ HERTSÖN!

Hej därute, i lördags var jag och hälsade på mamma. Vi gick på LIDL i Luleå. Och gosse vad mycket godsaker de hade. Det fanns mer än i Boden. Jag köpte bland annat en chokladask som är vackert inslagen och som jag och mamma ska öppna till jul. Mamma kommer till mig över julen. Jag känner mig så glad, för jag fick beviljad semester 1 och 2:a december. Då kommer en kompis som jag inte har träffat på 3 år och då så ska vi göra en massa trevliga saker, äta gott och bara umgås. Tillbaka till besöket hos min mamma. Vi köpte med oss fika hem till henne och sedan så satt vi en stund och tittade på vinterstudion. Det var vackert väder men kallt. Lägger ut lite bilder från den dagen.
Medan vi satt och åt hemmagjord pizza, samt rabarberpaj med vanilssås, så sänkte sig skymningen utanför fönstret. Jag tog en bild som verkligen fångade stämningen.
På söndagen var jag och hälsade på en kompis, sedan ritade jag på kvällen. Hade Madickenspelet framför mig och ritade av. Ibland får jag lust att rita.
Igår och idag så är jag ledig för jag jobbar helgen. Igår så gick jag och en före detta arbetskollega till en kompis och då hade vi mat med oss. Det blev många goda skratt och en väldigt mätt mage. Idag så kom min mamma till mig, då gick vi först på stan och sedan bjöd jag på våfflor, jag umgås mycket med min mamma. Men jag har inte några syskon och inte några barn och det är ju bara mamma och jag kvar i våran familj. Så det blir att vi umgås och har trevligt. På julen kommer ju som sagt var mamma och sover över några dagar. Jag hade sökt semester juldagen och annandag jul och fick även den beviljad. Vi ska äta och umgås på julaftonsförmiddagen, sedan jobbar jag kväll. När jag kommer hem ska vi äta gott och öppna paket. Vi får ju sova ut dagen efter. Det blir roligt. Avslutar med att lägga upp en så fin bild som jag lyckades ta på Maja i slutet av förra veckan, See You!

ÄNTLIGEN LEDIG!

Hej därute, jobbade ju förra helgen och det gick bra. På söndag när jag gick delad tur så var jag så hungrig och då gick jag på kinarestaurang och där åt jag bland annat vitlöksbröd med Aioli, och gosse vad gott det var. Efter det beställde jag friterad kyckling med ris. Det var också gott.
I veckan så har jag märkt att Lufsen har börjat bli avundsjuk på Maja, men han har också börjat dra sig undan. Jag håller koll på honom så att han inte blir sjuk. Han är ganska mager, men jag ger honom lite extra mat. Många gånger så lämnar han hälften. Vem vet, han kanske väntar på att Lady ska komma tillbaka. Maja mår i alla fall bra, Imorgon åker jag till min mamma och förbi pappas grav. Det ska bli skönt att få vara ledig och ta hand om sig själv. Önskar er alla en fin helg. Tack för kommentarerna. See You!
="image"/>
2021-11-12 @ 14:27:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


NY RESTAURANG!

Hej därute, i helgen jobbar jag men har varit ledig i 2 dagar. Idag så var mamma och jag och besökte en ny restaurang. Det var asiatisk mat. När vi kom dit var det nästan inte några gäster där. Men efter någon stund så blev det fler och fler. Jag är nöjd med maten, och de hade så gott bröd också. Igår så var jag och klippte mig. Det var verkligen skönt. Jag håller ju på att spara ut håret till page.
I lördags så åkte jag till min mamma och hälsade på henne, det var verkligen trevligt. De har ju tagit bort coronarestrektionerna på bussen, så man får kliva på framme. När mamma hade hämtat mig på busstationen så åkte vi direkt till pappas grav och tände ljus. Det blev så fint.
När vi kom hem till mamma så bjöd hon på tårta samt ugnstekt lax med potatis och romsås. Det var verkligen gott. På söndag så var jag och hälsade på en före detta kollega och då hade jag med mig fikabröd. Det blev många skratt och vi tyckte det var trevligt. Jag hade även med mig en blomma.
Igår när jag hade varit och klippt mig så hade de en sådan mysig liten by som de sålde så jag kunde inte låta bli att köpa den. Sedan var jag även på GILLA och köpte mig ett stort ledljus.
Idag när jag och mamma var på stan så gick vi in på Röda Korset en sväng och då hittade jag en sådan stämningsfull tavla att sätta fram till jul. Önskar er en trevlig helg och avslutar med att lägga ut en fin bild på Lufsen. Tack alla för kommentarerna i mitt förra inlägg. See You!
2021-11-04 @ 17:07:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0