UPPDATERING AV MIN SEMESTDER!

Nu är det bara två veckor kvar av min semester. Jag ska vara i sta´n from onsdag. Jag ska få främmande då av några gamla jobbarkompisar. De ville gärna titta på mina katter. Så då är jag kvar fram tills att jag börjar jobba igen.
Imorgon så ska vi gå ut i blåbärsskogen, igen. Jag har plockat förra veckan. Sedan så har jag sytt mycket på min änglatavla. Det är skönt att bo i husvagnen. Jag har haft väldig tur med vädret under de här dagarna som jag varit
ledig. Nästa gång som jag skriver i min blogg, så ska jag ge ut ett recept på en god limpa. Ha det bra. See you.
 
 
 
 

SNABB UPPDATERING AV FÖRSTA SEMESTERVECKAN!

Hej därute. Idag är jag hemma. Eller rättare sagt så har jag varit hemma sedan i fredags. Jag bor ju ute i mina föräldrars stuga nu under semestern. Men jag blev tvungen att fara hem och tvätta lite kläder. Det har varit skönt att vara själv i sta´n utan katter. Mina föräldrar har tagit hand om de medan jag är hemma. Jag sover i min husvagn
därborta. I torsdags var jag och mina föräldrar till Piteå en sväng. Det var roligt. Jag har börjat gå ner i vikt, så jag köpte kläder i mindre storlek än tidigare.
 
Sedan åkte vi till en butik som heter repris, och där köpte jag bland annat en taklampa till vardagsrummet.
Tidigare i veckan så var jag och mina mostrar och hälsade på några andra släktingar i byn. Det var trevligt.
Jag har gått ner till stranden många gånger i veckan. Det är fint där, och verkligen stilla. Man får ro i själen.
 
Idag har jag varit på en friluftsgudstjänst i Boden. Har väl aldrig sett så många kykobesökare förut som idag.
Det var en kör som sjöng, sedan var det en norrman som sjöng som varit med på en begravning till en av offren
på Utöya för ett år sedan. Prästen som predikade var gammal, men häftig. Han klappade om mig i kyrkan.
Nu i eftermiddag, så ringde en gammal jobbarkompis till mig. Hon och hennes kollega sa att de tänkt mycket på
mig den sista tiden. De ville komma och hälsa på, och samtidigt träffa katterna. Vi beslöt oss för att de ska komma
och hälsa på mig 1/8. Här kommer en bildkavalkad från min första semestervecka. Kram från Annika.
 
 
 
 
 

Adios Amigos!

 
Hej därute. Idag jobbar jag kväll, det är nog tur det. Jag känner mig jätteledsen idag. Men det måste få vara så.
Det är skönt och ljummet ute. Har jag tur så regnar det inte när jag cyklar iväg. Jag kommer inte att blogga på ett
bra tag. Jag orkar inte det just nu. Hur som helst, nästa fredag 12:30 går jag på semester. Då kommer jag vara mest i stugan i min husvagn. Ha en fortsatt trevlig sommar. See you.
 
 
So long från mig och Lufsen,Glad sommar önskar vi er alla.
 
 

STRÅLANDE SOL OCH PYJAMAS!

 
Hej därute. Idag satte jag sprätt på lite pengar. Först gick jag på Kapp Ahl och inhandlade en ny pyjamas och ett nattlinne. Sedan så gick jag in på en kinarestaurang och åt lunch. Gissa om jag blev mätt. Har sytt på min tavla idag. Lufsen har hjälpt till. Sedan kanske jag ska till en gammal vän, och hälsa på. Jag har tränat hemma idag, det blev bra. Det behövde jag. Hoppas att ni alla får en trevlig kväll,kram från mig. See you.
 
Så här låg Lufsen över mitt mönster när jag sydde idag.
 
 
Det är nyttigt med frukt tycker Lady, men ibland måste man unna sig kinamat. Har inte gjort det på säkert
ett år.

BESTÄMT RESMÅL!

Hej därute. Jag har kommit fram till att jag vill göra en resa nästa semester och att jag ska börja spara till den.
Men det kommer att ta tid. Ska ringa resebyrån idag och höra  om den faktiska kostnaden. Vädret är vackert och jag har sovit ut nu på morgonen. Ha en bra dag. See you.
 
En bild som man blir hungrig av.
 
 

Splittrad

Hej därute. Idag fick jag reda på en nyhet som var fantastisk. Samtidigt så känner jag mig splittrad. Jag vet inte , jag känner både glädje och sorg. Varför ska livet ibland vara så komplicerat? Jag vet inte hur jag ska hantera det jag fått reda på rent känslomässigt.Tur att man har semester snart så att man kan tänka på sådant som är roligt.
Hur som helst, så har katterna det bra. Jag är ju ledig idag och imorgon för jag jobbar helgen.Jag har sytt mycket på min tavla. Nu ska jag se drömmarnas horisont. Godnatt och See you.
 
 
Min lilla prinsessa
 

Måndag och vackert väder.

Hej därute. Idag är det vackert väder. Jag hade fått hem några kataloger om Bad Gastein. Vad vackert det såg ut att vara där. Särskilt på vintern. Jag håller ju på att städa ut huset som jag och mitt ex har sålt. Då fann jag en massa gamla tidningar från 80-talet. Det var inte dumt. Det var roligt att sitta ner en stund och läsa gamla nyheter.
Sedan hade jag en massa kläder kvar. Det är otroligt hur mycket saker och minnen som man samlar på sig under en livstid. Jag har ju hunnit leva i snart 42 år, och mitt liv har varit väldigt innehållsrikt. Jag har bott 3 år i Stockholm.
Då bodde jag ju i en av flyglarna till en Herrgård. Även om mitt förhållande med den killen inte blev så lyckat, så var det roligt att bo på en herrgård bland en massa djur. Mannen som ägde Herrgården hade både får,kor, grisar, höns, getter samt några gäss. Det är inte någonting som jag ångrat. Man gör misstag i livet, och man lär av de.
Det har funnits både glädje och sorg. Men jag har fått möta så många intressanta människor. Jag har ju även sett
både London, Paris, Wien, Side, så jag har fått se några städer. Roligast tycker jag har varit Paris. Dit återvänder jag gärna. Nej, nu ska jag sluta för den här gången. Nu är det 2 veckor kvar till semestern. Härligt. See you.
 

RSS 2.0