TREVLIG RESA!

Hej därute, i torsdags åkte jag iväg till Skellefteå, där blev jag mött av min kompis man. Det var snöblandat regn hela dagen, och jag var blöt om skorna, men det gjorde ingenting. Väl där så tände min kompis en brasa i spisen. Det knastrade så mysigt. Sedan åt vi tacos och såg en film med Sandra Bullock. På lördag så gick vi en långpromenad i Skelleftehamn. Vi gick in i en butik som sålde jackor, ganska dyra,men jag hade tur och hittade en till överkomligt pris. Till den så köpte jag en halsduk som matchade. På kvällen åt vi hamburgare som kompisens man hade grillat ute. Vi hade även stekt bacon och dressing och grönsaker. Det var mums. Senare på kvällen kom min kompis mamma förbi och vi satt och pratade en bra stund. Igår så åkte jag hem, men tog en senare buss och då gick jag och min kompis och handlade en mössa till mig som passade jackan och halsduken i stan. Vi åt på ett fik och satt och pratade en stund innan hon följde mig till bussen. Det ösregnade, och när bussen kom så var det så fullt på bussen att  några inte fick plats. De blev tvungen att ta in en extra buss. Jag satte mig bredvid en kvinna, och hon pratade om allt med mig tills jag var framme i Luleå så tiden gick fort. Idag så har jag gjort lite färdiga matportioner. Imorgon börjar en ny arbetsvecka, hoppas att ni också har haft en trevlig helg. See You!
 
 
 
 
 
 

SKELLEFTEÅ!

Hej därute, imorgon åker jag med buss till Skellefteå och hälsar på en kompis sedan 23 år tillbaka. Det ska bli roligt. Min mor ska vara kattvakt. Det har varit lite halkigt nu ikväll så de har sandat flitigt redan utanför min port. Idag så fick vi våra arbetsjackor, den var snygg. Den är svart. Idag unnade jag mig en lunch på Le croissant, då blev det en cesarsallad samt en god chokladbakelse med te. Jag och min kompis tänker gå på stan på lördag och äta gott och shoppa lite kanske. Önskar er alla en trevlig helg, see you!

SOLIG MÅNDAG!

Hej därute, idag så har jag varit ledig, sov ut till 07:10, och sedan var det jättetrögt att kliva upp ur sängen. Hade gärna kunnat ligga där hela dagen. Men jag klev upp och på förmiddagen så gick jag och handlade kattmat. Gick en stund i affärer och sedan var det tvättstuga. Idag så har de börjat visa Dontown Abbey första säsongen. Den ska jag börja titta på för jag har bara sett de 3 sista säsongerna och jag tycker att det är en sådan bra serie. Älskar engelska serier. Ikväll så blir det sång och sedan ska jag mysa framför TV:n, börjar inte jobba förrän 15 imorgon. Önskar er en trevlig kväll. See You!

Flytt!

Hej därute. Idag när jag och mamma skulle byta mitt förråd till ett annat så fick vi oväntad bärhjälp. Det var tacksamt för då gick allting fortare. Precis när vi var färdiga var andra i färd med att också byta förråd så vi hade tur. Efteråt bjöd jag personen på pizza som tack för hjälpen. Jag åt en god pizza med oxfilé och gorgonzola och det var väldigt gott. Det har varit vackert väder idag men kallt. Imorgon börjar jag min arbetshelg. Önskar er en skön helg. Vi hörs på måndag igen. See you!

FLÄSKFILÉPIZZA!

Hej därute, i söndags så var jag ut på en promenad och klippte vidja till katterna. När jag kom hem så tog jag min dramaten och gick och handlade. Kom på idén att göra fläskfilépizza av en fläskfilé som jag hade tinat upp. Så då gjorde jag de,2 plåtar. Igår och idag så har jag varit hemma från jobbet för jag har haft känning av värk i kroppen och förkylning. Men imorgon så ska jag jobba. Fick oväntat besök av 2 kompisar, och på torsdag så ska jag rensa ur mitt gamla förråd. Då blir det flyttning till ett annat istället.Lägger ut lite bilder från i helgen. Ha en trevlig kväll. See You!

HÖSTMYS I LULEÅ!

Hej därute, idag så var jag till Luleå och hälsade på mamma, hon fyllde år tidigare i veckan så då hade jag jag med mig presenter till henne. Bland annat så köpte jag henne ett nattlinne och annat som hon behöver. Vi åt tårta som hon bakat. Sedan satt vi och tittade i gamla fotoalbum och det var roligt att se hur man såg ut för 20 till 30 år sedan. Det har regnat mycket idag så man har tyckt att det har varit skönt att vara inomhus. När jag kom hem så kokade jag fisk till katterna, och nu sitter jag bara framför TV:n och äter gott. Hoppas att ni alla får en mysig söndag också. Ha det gott. See You!

SÖTSUGEN!

Hej därute, har blivit så sugen på Pringelschips och smågodis. Typiskt, men jag får försöka stå ut till fredag. Åt 2 rostade smörgåsar till middag med rökt skinka och potatissallad på. Imorgon jobbar jag till 12, även fredag. Det blir skönt att sluta tidigare och sedan är jag ledig 2 dagar. Pratade idag med min kompis som jag ska hälsa på snart. Längtar tills jag och hon får åka till Umeå och shoppa en dag på IKEA: Har inte varit där än. Lufsen har legat och myst med mig i sängen nästan hela dagen.Imorgon så ska jag gå och köpa presentpapper till mammas paket som jag ska slå in.Hoppas att ni får en trevlig kväll alla. See You!

T och T!

Hej därute, idag är jag så supertrött, har ändå tvättstuga samt körövning ikväll. Var på stan och köpte mig mysiga varma sockar att ha på sig inne. Mamsen var förbi med en för tidig julklapp. En trappstege. Det behövs så jag slipper kliva på stolar. Imorgon fyller damen år och då får jag sjunga för full hals, men det blir nog med rost i rören. Uppträdandet med kören blev superbra. De hade mysbelysning och efter det satt flera och samtalade och fikade efteråt. Trodde att solen skulle komma fram ett tag men ack så jag bedrog mig. Nej nu ska jag avsluta tvättstugan och gå och vila, har superont bakom nacken. See you!

ARBETSHELG!

Hej därute, idag så har jag varit flitig. Cyklat och hämtat kattsand, rengjort kattlådorna. Cyklat till en annan djuraffär och köpt lite mer kattsand. Igår så var jag ledig för jag jobbar långhelg, det var väldigt skönt. Imorgon jobbar jag sent och hinner bara hem och göra mig i ordning för att uppträda med kören på en sinnesrogudstjänst. Jobbar ju helgen så vi hörs på måndag igen. Ha det så skönt i helgen. See You!

RSS 2.0