TREVLIG HELG!

Katterna är glada över att ha kommit hem. Jag har haft en trevlig vistelse i Umeå. Jag har köpt mig nya vinterskor som jag ska ha på jobbet. Det regnade mest hela tiden som jag var där, men i går när jag skulle hem så blev det sol. Lufsen och Lady har nyss försökt att fånga en vit fjäril som fanns på andra sidan fönstret. Den drogs till ljuset.
Hoppas att ni alla har haft en skön dag. See you!

NU ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS!

SEMESTER OCH LEDIG 4 DAGAR! SEE YOU!

SNART LÅNGLEDIG!

Hej därute. Mina katter är ju fortfarande hos mamma och pappa. De tycker att det är skönt att vara i deras stuga några dagar, även om det är kallt. Idag så har det varit den kallaste dagen hittills. I veckan såg jag på youtube om en isbjörnsunge som svalt ihjäl. Det var så hemskt att se innan den dog. Som tur var så var mamman med hela tiden.
 
Jag är ju med i djurens rätt. Jag värnar verkligen om djur. Även isbjörnar. Den globala uppvärmningen har gjort att det inte blir så mycket is så att isbjörnarna kan äta sälar. Hoppas att det inte blir varmare så att isen smälter ännu mer. Då kanske isbjörnarna till slut dör ut som många andra djurarter. Vi ska ju värna om våran planet. Det är bra att så många människor är med och försöker förändra det som är negativt.
 
Här har allt varit ganska skönt idag. Ska börja packa ner det som ska med till Umeå i övermorgon, är ju ledig 4 dagar. Det känns lyxigt. Jag har sytt mycket på min tavla också, så det går framåt. Ikväll så ska jag sätta mig ner och titta på en film som är spännande och rolig. Hoppas att ni får en skön dag imorgon. See you!

TACKSAM!

Hej. Idag är jag också ledig och ska på ljusparty ikväll hos en gammal arbetskollega. Det är så vackert väder ute. Hösten är vacker och nu är ju fönsterlamporna tända på kvällen. Jag tycker att jag har det så bra. Jag får vara frisk och ha ett jobb och kompisar runt omkring mig. Tänkte lägga ut lite bilder på Lady och hennes underliga och i mitt tycke osköna ställningar. Men det märks att katter är viga. Ha en trevlig dag. See you!
 
Avslutar med en bild från en reklamskylt för cacao från tidigt 20-tal. Hon är faktiskt lik mig i ansiktet när jag var i samma ålder.
 
 
 

KATTMÖTE!

Hej därute. Idag jobbar jag sista dagen för den här helgen. Sedan så är jag ledig måndag och tisdag. Igår när jag var på jobbet så träffade jag en tjej med en sibirisk katt i sele som bara var 16 veckor. Hon hade köpt den av en uppfödare här i Boden som jag känner till. Hon visste även vem mina katters uppfödare var. Sedan så drömde jag på natten att jag hade skaffat två sibiriska katter till och att de inte var rumsrena. Det var en läskig dröm.

JOBBARHELG!

Hej därute. Nu har jag inte skrivit på ett par dagar. Igår så hade jag middagsgäster hos mig. Sedan så bara njöt jag av att vara ledig. Men nu jobbar jag helgen. Det är ju mörkt nu på kvällarna när man går hem från jobbet. Och jag har tagit fram vantarna och långkalsongerna. För det måste nog börja användas på mornarna. Det dröjer nog inte så länge till så måste man sluta cykla på morgonen också. Jag ska ta och leta rätt på reflexer som jag kan ha på mig. Hoppas att ni alla får en skön helg med vackert väder och sköna stunder tillsammans eller själv. See you!

VACKRA FÄRGER!

Hej därute. Igår så hade jag en trevlig dag. Först blev jag bjuden på kinarestaurang, jag åt fyra små rätter. Senare på kvällen så kom mina föräldrar förbi och satt och såg en film hos mig. Jag möblerade om i lägenheten i torsdags, det blev bra. Idag så har jag varit på gudstjänst, sytt på min tavla och nu så har jag slängt in en paj i ugnen med äpplen som kommer från dalarna. Jag tycker att det är så vackra färger ute just nu. Det är mysigt att vara hemma och bara mysa på nu när det är höst. Det är så vilsamt tycker jag. Hoppas att ni alla får en trevlig vecka. See you!

DET GICK BRA!

Jag gjorde ju en sak i går som jag gruvade mig för. Men det gick bra. Nu ska jag pyssla lite här hemma innan jag ska iväg och jobba halv fyra. Det är höst i luften idag, men det är skönt på ett sätt. Började äta en medicin igår som resulterade i att jag satt på toaletten halva eftermiddagen. Men det ska väl gå till sig om någon vecka. Det är ju inte farligt. Katterna ligger och sover just nu och jag ska se " Våra bästa år ". Ha en skön arbetsdag. See you!

Imorgon blir en jobbig dag!

Hej därute. Imorgon så ska jag göra något som jag gruvar mig inför. Men det är lika bra att göra bort det. En sak som jag fått lära mig i livet är att allt som är obehagligt ska man göra bort fort. Vägde katterna i morse och då vägde Lufsen 5.4 kilo och Lady vägde 4.4 kilo. Det är bra att Lufsen inte ökar i vikt så fort. Nu ligger de och sover.
Har sytt lite på min tavla idag. Det tar tid, men det blir nog bra i slutändan. Solen skiner och värmer lite grann.
Hoppas att ni alla får en skön dag imorgon. Ha det så gott. See you!

RSS 2.0