LUFSENTERROR!

Hej därute. Tänkte sätta mig ner och avnjuta tacos när jag kom hem från jobbet. Hinner inte mer än öppna foderluckan förrän Lufsen börjar gapa och ska ut. Men jag åt upp maten färdigt och Lufsen blev tyst en stund.
Så här gör han jämt. Det kallas för psykisk terror. Men jag har inte gett med mig. Idag var det ju vackert väder så jag förstår att han ville ut. Nu har jag satt honom på balkongen medan jag ser på Glamour. Ha det gott. See you!

STORHANDLAT!

Äntligen ledig i 2 dagar. Har varit och storhandlat, det var roligt. Ska bara mysa i helgen. Hoppas att ni alla får en fin dag. När jag kom till vacker tass så var det en ponny som var sadlad och allt. Fick veta att det var ponnyridning för 20 kronor. Passade på att fota hästen men det ligger ju i mobilen. Har plockat lite nya vidjor åt katterna. Ha det bra, See you!

HJÄLPREDA!

Lady har hållit mig sällskap idag när jag har sytt.
Ibland så kan det vara långtråkigt och se morsan göra samma moment hela tiden i timmar.
Lufsen ville vara med då jag lagade mat

Här en bild på pajen jag gjorde i förrgår.

LEDIG!

Hej därute. Den här veckan är en så kallad lyxvecka. Då är jag ledig måndag, onsdag, lördag och söndag. Så idag håller jag på att försöka bli färdig med ett projekt. Vad kallt det är ute. Bara 2- 3 grader, de har ju hotat med snö här i Norrbotten. Men det är vackert och soligt väder ute i alla fall. Katterna fick fisk igår till middag och ikväll så skall de få räkor. Vilken lyx. Jag ska försöka klämma ner någon räka jag också. Jag tyckte att det blev mörkt tidigt igår.
Nu så ska jag fortsätta att njuta den här lediga dagen. Hoppas att ni alla har det bra. See  You!

LITE FLER BILDER PÅ MIG SOM BARN!

Dressen har min min farmor stickat. Jag fick mycket stickade fina kläder av henne.

80-tal!

Hej därute. Är lite i nostalgitagen idag. Tyckte att det mesta inom film och musik var bra på 80 talet. Jag var ju i unga tonåren då. Kläderna och frisyrerna var ganska häftig då också. Tänker bara på benvärmarna. Och Susanne Lanefelt ( om det stavas så) med sina färglada träningskläder och " Kniiip, det e bra". Varje söndagsmorgon kröp man upp i soffan och såg Sköna Söndag. Det var tider det. En annan sak som jag kommer ihåg sedan jag var barn var när man åkte från stugan varje söndag, och skulle till skolan dagen efter. Då brukade det vara sportradion på radion, och den signaturmelodin kommer jag alltid förknippa med söndag eftermiddag. Idag är jag ledig och ska göra en köttfärspaj och sedan ska jag bara ta det lugnt. Katterna måste känna på sig att jag är ledig idag för de är så lugna och harmoniska och hade verkligen inte bråttom att kliva upp. Ha det gott. See you!

BILDER PÅ MIG NÄR JAG VAR BARN!

 
 
Hej därute. Har suttit ikväll och tittat på diabilder från det jag var barn. Här kommer ett axplock.
 
 

BILDER MED ATTITYD!

I HATE YOU!
OM ÄNDÅ DENNA TRÅKIGA FOTOGRAF KUNDE SLUTA NÅN GÅNG!
VAD VILL NI?
SER NI HUR LÅNG JAG ÄR:

INSIKT!

Hej därute. Har varit och läst en annan blogg och fick se en kille och en tjej som är förälskade. De är verkligen fina ihop. Kan bara önska de tu lycka till och hoppas att de aldrig släpper taget om varandra. Själv har jag varit och gått ut med Lufsen ikväll. Han stod och sniffade så länge på en buske, att jag började tro att han var hög. Buskarna finns planterade lite  överallt på gården. Tänker bara på tjuren Ferdinand då jag ser Lufsen. Har gjort en paj med skinka och spenatstuvning som var jättegod. Nu börjar ju mörkret falla så då blir det lite kura skymning på kvällarna. Hoppas att ni alla får en god natt. See you!

DUNDERFÖRKYLD!

Hej därute. Jag har inte skrivit på bloggen på länge för sedan förra onsdagen så har jag varit dunderförkyld. Hög feber och värk i kroppen. Ögonen har runnit liksom näsan. Jag har låtit som en karl i rösten. Men mina katter har varit mig trogen under hela den tiden. Mina babysar. Solen skiner och imorgon så ska jag jobba. Ha det gott. See you!

OLIKA HOBBIES!

Hej därute. Läste på en annan blogg där hon som skriver bloggen börjat dreja. Såg jättebra ut. I månader har tanken på att börja rida igen dykt upp. Synd bara att jag inte vet var det finns ridskolor här i Boden. Minns när jag var 20, då gick jag häst och stallvårdskurs på Hertsön i Luleå. Jag gick några gånger, men jag fick alltid den högsta hästen. Så innan jag var uppe på hästryggen så var jag alldeles sjöblöt i svett. Skulle haft en som var kortare i manken. Hästen var i alla fall jätte lugn. Är äntligen ledig och är förkyld, men jag ska bita ihop och jobba de ynka 3 dagar som är kvar. Ska få främmande på eftermiddagen. Igår cyklade jag till willys  som de byggt en bit här ifrån.
 
Det såg trevligt ut där. Köpte bland annat en roll-on som de hade på kampanjpris. Sedan så köpte jag 2 st kattmatsburkar som katterna ätit från. Tyvärr så blev Lufsen lite lös i magen av den, så den andra burken får jag nog ge bort. Ska sy på mammas tavla idag. Jo just det, jag var ju även till en godisbutik på vägen hem från Willys igår och där köpte jag bland annat 2 trisslotter och då vann jag på den ena lotten. Ha det gott. See you!

BARA EN DAG KVAR!

Underbart, nu är det bara en dag kvar att jobba sedan har jag jobbat min långhelg. Trött och slut, men på gott humör. Solen har lyst hela dagen och det har varit varmt och skönt. Mycket att göra så tiden har gått fort. Ska slänga upp fötterna framför tv:n och mysa. Ha en skön kväll. God natt!

NYA BILDER PÅ MINA ÄLSKLINGAR!

 

RSS 2.0