JULPYNT!

Hej därute, i veckan så har jag tagit fram julsakerna, men inte julgranen. Det känner jag är för tidigt. I går så skulle jag ha uppträtt med kören och Roger Pontare i kyrkan men jag var på planeringsdag hela dagen. Då kände jag att jag att jag ville ta det lugnt när jag kom hem. Men jag var med kören i tankarna vid 19:00. Imorgon kommer min mor hit och då så ska vi gå en sväng på stan, för jag ska köpa en ljusstake samt julgransljus och eltejp. Sedan så klippte jag mig i onsdags och har sparat ut lite längre hår. Är ledig 3 dagar nu så det blir skönt. Har tyvärr inte några intressanta bilder att lägga ut, men så blir det ibland. Önskar er alla en trevlig helg. See You!

ARBETSHELG!

Hej därute, igår slutade jag 12 och då städade jag, sedan gick jag ner i mitt förråd och hämtade upp julsakerna. Jag har en del julsaker i lägenheten i olika skåp. Det var 2 kartonger, gissa om katterna var intresserade av att ligga i kartongen. Lyckades få med Lufsen på bild. Senare på kvällen ringde en kompis till mig som är intresserad av att se på stjärnor, och frågade om vi skulle titta i min stjärnkikare. Det var ju fullmåne och redigt kallt, men jag tyckte att det kunde vara trevligt. Sagt och gjort, han dök upp efter 20 minuter. Vi tog stjärnkikaren ner till baksidan av mitt hus. Där finns det ett grönområde. Vi lyckades zooma in månen, det var häftigt att kunna se landskapet på månen som man inte kan se annars. Vi använde oss av 2 okular. Sedan så fick jag syn på en stjärna som verkade gå lite i rött, och han tittade i sin mobil, han hade en app där man kunde se alla stjärnor och planeter om man utgick från där man stod. Månen låg i rätt riktning och mycket riktigt, det var planeten Mars som vi kunde urskilja med blotta ögat, det var häftigt tycker jag. Sedan så visade han mig en dubbelstjärna som vi kunde se. Idag så har jag varit ledig för jag jobbar lördag, söndag, måndag och tisdag. Då har min mor varit på besök, och vi satt och pratade och hade det trevligt. Det har varit vackert väder idag, ska sitta och mysa framför TV:n en stund. Önskar er alla en trevlig helg. See You!
Lufsen tyckte det var mysigt med främmande.
3 fina julkort som jag ska h i min lägenhet i jul.
Ett häftigt sken som jag blev då jag skulle fota månen första gången.

HÅRD BETTSKENA OCH SKÖN LÅNGLEDIGHET!

Hej därute, idag är det strålande sol ute och bara någon minusgrad. Var förbi tandläkaren och fick en hård bettskena som jag ska använda på natten. När jag anmälde mig i receptionen så sa receptionisten att jag var så rödblommig och fin. Jag brukar bli det när det är kallt ute, jag blev glad och tackade för komplimangen. I lördags så var jag och mamma till Dollar Store och där köpte jag lite julkort som jag ska skicka och sedan köpte jag lite större julkort som jag tänker sätta upp lite överallt i lägenheten. Sedan så köpte jag tvålar, och sedan så gick vi till Återvinningen, där köpte jag mig en ny bordslampa till sovrummet eftersom den andra gick sönder. Sedan så köpte jag mig en lite större Gustav, så nu har jag både en liten och en stor Gustav. Hittade även en fin kakburk där man kan förvara mycket trevligt i om man vill, exempelvis julgodis. När jag bodde i Stockholm så var jag en gång på gröna lund och där hade man chansen att vinna en stoooor Gustav, men jag lyckades inte med det tyvärr. Lycklig den som fick det mjukdjuret. Annars så har jag bara tagit det lugnt. Jobbar nu till helgen och sedan så är jag ledig fredag. Har inte lärt mig det nya schemat ännu. Här kommer bilder från helgen, glömde att fota vykorten men jag får lägga ut de nästa gång. Ha en fortsatt skön dag. See You!
Lampan avger ett mysigt sken, tyckte att den passade bra till jultomten i blått.
Mår man skönt så gör man, en riktig livsnjutare.
Fruktfatet fylld till brädden med nyttigt godis.

STRUL MED DATORN!

Hej därute. Är långledig i helgen. Det har blivit något strul med min dator så jag lägger ut bilder och ett nytt inlägg imorgon. See You!

TREVLIG SEMESTER!

Hej därute, i helgen så hade jag ju främmande av min kompis. Hon kom vid halv tolv på fredag förmiddag. Vi gick direkt till Norrigården och åt en god lunch.
Efter det så gick vi och shoppade på stan, det var inte tänkt att jag skulle köpa någonting, men här kommer bilder på det jag köpte. Jag hade bara tänkt titta.
När vi efter flera timmar på stan kom hem så gjorde jag lite fika. Sedan satt vi och surrade en stund, tills vi kom på idén att beställa biobiljetter till lördag och gå på bio. Problemet var bara att den enda film som de visade på lördag klockan 19 var en film som heter Overlords. Den verkade vara läskig, men vi tyckte att det gjorde ingenting, jag ville visa henne vår biograf och uppleva mysiga känslan och doften av popcorn när man är på bio.Sagt och gjort, vi beställde biljetter. Jag provade min nya klänning och det som jag tänkte ha på mig när jag gick till bion.Sedan satt vi och såg en film resten av kvällen. Katterna tyckte det var spännande att det kom någon och sov över. Det hör ju inte till vanligheterna.
Lite mannekänguppvisning av klänningen.
Kom an bara. På lördag blev det att jag gjorde fläskfilégryta som jag hade tänkt bjuda henne på före bion. Sedan så gick vi till stan och då köpte jag mig ett par nya skor samt leggings som passade till klänningen som jag hade köpt.
Sedan gick vi till Le croissant och fikade. När vi kom hem så gjorde jag mig i ordning för bion och sedan åt vi min gryta. Den blev god. Biofilmen som vi sedan såg vill jag inte kommentera närmare annat än att det var en skräckfilm. Jag klarade av att se hela filmen men den var stundtals väldigt ruggig, och inte en film som jag kommer att se framöver. Efter bion så gick vi till COOP och då köpte jag dessa:
Jultabletter. Kunde inte låta bli att köpa de.
På väg till bion. Vi gick och lade oss vid 00:00 efter att ha suttit och mumsat på både godis och snacks. Då fick katterna någon knäpp, och började leva om och busa så infernaliskt att vid 02:00 så hade vi fortfarande inte somnat.Då klev min kompis upp och frågade mig om det inte var lika bra att sätta oss att se en film så att vi kanske skulle bli trötta. Sagt och gjort, Lufsen grottade ner sig mellan oss och sedan så såg vi The Preachers Wife med Whitney Houston.Den filmen slutade 04:20, då gick vi och lade oss den kvällen.På söndag var det meningen att min kompis skulle åka hem, men det blev så stressigt så hon frågade om hon fick sova en natt till, jaaaa, det fick hon gärna. Så tjugo över tre igår eftermiddag så åkte hon hem. Sedan åkte till kören senare på kvällen och sjöng och hade det trevligt. Det var samman fattningen av min semester. See You!

FRÄMMANDE!

Hej därute, snart så ska jag gå och möta en kompis som kommer att sova över hos mig. Vi har känt varandra sedan 1994, vi har varit som syskon. Jag har ju semester och börjar inte jobba igen förrän tisdag. Just nu regnar det men det kanske hinner sluta tills främmandet kommer. Har tänkt göra fläskfilégryta och bjuda kanske imorgon. Hon föreslog att vi kanske går på bio imorgon kväll och det vore ju trevligt. Det är över ett år sedan jag gick på bio. Önskar er alla en skön helg. See You!

SÖNDAG!

Hej därute, igår så var jag med min mor och tände ett ljus på pappas grav, det var mycket folk på kyrkogården, och svenska kyrkan hade öppet ett av sina kapell där det bjöds på fika och lån av toalett om man skulle behöva. Sedan bjöd min mamma mig på en god kycklinggratäng, sedan så åkte jag hem. På torsdag så kommer en kompis från Skellefteå och stannar till lördag. Då ska vi bland annat gå och äta på ett ställe här i Boden som är populärt. Idag så ska jag bara ta det lugnt och bara njuta av ledigheten. Hoppas att ni alla får en fin söndag så här i allhelgonatid. Här kommer receptet på kyckling gratängen. Ha det gott, See You! KYCKLINGGRATÄNG! Ugn 200 grader mitt i ugnen 1/2 grillad kyckling 1/2 röd paprika 1 banan lite salt 1 1/2 dl mango chutney 1/2 tsk sambal oelek 1. Rensa ur kycklingköttet och lägg det i en ugnfast form. Strimla paprikan och skiva bananen och lägg ovanpå kycklingen. 2. Vispa grädden och rör i Mango Chutney och klicka såsen över kycklingen. Gratinera i 15 minuter, servera med ris och sallad.

RSS 2.0