VILKEN REGNIG OCH HALKIG DAG!

Hej därute. Hoppas att vädret hos er är bättre än hos mig. Här ösregnar det och är glashalt. Nu ska jag äta gott framför tv:n och dricka en god kopp te. See you.

NU HAR MIN KOMPIS ÅKT HEM!

Hej därute. Ikväll så skickade jag iväg min kompis och det blev mycket kramar, det var en kompis till henne som hämtade henne. Så jag bjöd båda på fläskfilé och bulgurris med sallad till. Det har varit en så rolig helg. Som jag skrivit tidigare så träffas vi så sällan. Jag fotade lite bilder och de fotade mig och katterna. Vi har haft julstämning. för det har varit snö ute. Imorgon så har de lovat mer snö. Nu ska jag återgå till disken, sedan så ska jag bara mysa en stund innan jag ska lägga mig. Jag och min kompis står varandra väldigt nära, hon känns som en syster för mig- Hoppas att ni alla har det bra där ute. Och att ni alla får en god natt. Ha det bra, see you.

VILKEN TREVLIG DAG!

Hej därute. Igår kom min kompis vid 19. När vi hade hoppat av bussen så gick vi först till COOP och köpte lite goda ostar som vi åt när vi kom hem till mig. Vi satt och såg på film och pratade till klockan halv tre. Sedan så steg vi upp nio imorse. Jag hade glömt att ställa om klockan till vintertid. Vi åt en stadig frukost, sedan så gick vi på stan en sväng. När vi kom hem så satt vi och mös och åt gott,jag hade köpt två avacado som jag delade och fyllde med skagenröra, färska räkor( en del fick katten). På de hade jag satt majonäs samt gurka och en citronskiva. Det blev lyckat. Ikväll så har vi varit ute på gården med katterna, de gick faktiskt väldigt långt den här gången. Det var mörkt ute och snö, så i början så sprätte de med tassarna. Nu ska vi snart se fler filmer och mysa framför TV:n. Vi åt tacos till middag, det var gott. Ha en fortsatt trevlig kväll. See you.

ENSAM HEMMA!

Hej därute. Solen skiner och det är vackert väder ute. Min kompis som skulle komma och sova över kommer först klockan 19 ikväll, så jag ska åka och möta henne då. Mina vilddjur ligger och sover just nu. Igår storhandlade jag. Det vräkte ner snö på eftermiddagen men idag har den som vanligt börjat tina för det är plusgrader ute. Men det är mysigt när det ligger snö på backen. Minns i våras när jag plockade fram cykeln för sommaren. Det var vackert och solen hade börjat att värma. 2 veckor senare låg det 2 dm snö på min sadel. Hm. Ha en bra dag. See you.

6 ÅR!

Hej därute. Idag för 6 år sedan upphörde mina möjligheter att kunna föda barn. Den 25 oktober är för mig alltid en speciell dag i mitt liv. Det innebar ett nytt kapitel för mig. Det tog något år innan känslorna om vad som hänt kunde börja sjunka in. Insikten om det som hände har kommit i etapper. Ingen annan än jag själv kan veta vad jag känner och vad jag upplever inför det faktum att jag aldrig kan få vara gravid, eller få uppleva en individ gro och växa i mig. Nu lever jag ensam och det är ingenting att göra åt. Det är bara att acceptera. Jag bearbetade det som hände och gick vidare. Nu har jag mina två underbara katter och mår jättebra. Men det viktigaste av allt är ändå vetskapen om att jag är lika mycket älskad och värdefull som människa utan barn.Men sorgen finns alltid där.Gömd i mitt innersta. Nog om det, Lady och Lufsen har det bra och imorgon får jag köpa mer kattmat. Tänkte koka lite fisk åt de idag. Jag får främmande på eftermiddagen och jag jobbar kväll. Hoppas att ni alla får en skön dag. See you.

JOBB OCH STÄDNING!

Hej därute. Snart så ska jag iväg till jobbet. Det är vackert väder men kallt ute. Lady och Lufsen bråkade ett tag på klätterställningen. Lady brukar vara den envisaste av de två. På lördag så kommer en kompis från västerbotten och söver över, det ska bli roligt. Hon ville visst sova två nätter, så vi kan umgås lite grann. Vi ses ju så sällan. Det blir första gången som hon får se min lägenhet och katterna. På fredag så får jag lön, det blir ju lagom det. Jag har städat lägenheten idag och katterna har fått vara ute ett tag i friska luften, det mår de bra av. Ha en trevlig kväll, see you.

LEDIG!

Hej därute, idag är jag ledig och passar på att tvätta och städa lite. Man får städa jämt, när man har 2 sibiriska katter i en liten tvåa. Men det gör ju inget. Det är kallt idag. - 7 just nu och klockan är halv två. See you.

-1 grad kallt,brrr

Hej därute. Ikväll när jag gick hem från jobbet så var det -1 grad kallt, och i södra Sverige badar de. Det är väldigt stora temperaturskillnader måste jag säga. Ska lägga mig och sova nu. Ha det så skönt. See you.

ALLTSÅ; DENNA LUFSEN!

Hej därute, hoppas att ni mår bra. Idag så jobbar jag kväll. Lufsen sitter som vanligt och tittar ut igenom sovrumsfönstret. Jag bjöd ju mina föräldrar på fika igår. Medan de var hos mig så började mamma busa med Lady. I vanliga fall så är Lady stillsam och leker sällan, men nu blev hon plötsligt jättebusig. Så hon sprang runt efter pinnen och bar iväg med den. Det var så roligt att se att hon engegerade sig. Idag när jag skulle slå in paket, så var Lufsen med. Han är med och bryr sig alltid. Måste få avsluta med några roliga bilder från idag och igår. See you.

TORSDAG MORGON OCH LEDIG!

Hej. Idag är det mulet ute, men det gör inget. Jag ska avslöja en hemlighet. Jag är LEDIG idag också. Jag jobbar sedan kort helg, och börjar helgen med att börja 17 imorgon eftermiddag. Kan det bli något lyxigare. Lufsen sitter just nu och tittar ut igenom mitt sovrumsfönster. Han ser på när barnen leker, snön har så sakta börjat smälta bort. För den här gången. Jag tror att barnen tyckte det var roligt att leka ute igår. Hoppas att ni alla får en bra dag. See you.

MÅSTE BARA FÅ VISA!

Nu ligger Lufsen i mitt knä och spinner. Han har kommit själv, utan att jag har lyft upp honom. Det är inte ofta som det händer. Vill bara visa ett fint kort som jag lyckades ta när Lady och Lufsen var i köket. See you again.
Vill även lägga till där Lufsen och Lady kramas. Det märks att det är syskonkärlek.

HALKA!

Hej därute. Igår när jag gick till en vän till mig, så var det halkigt under vinterskorna, det var tydligen underkylt den snö som kom. Det är alldeles vitt på backen. Nu är det mörkt ute, det börjar sakta att ljusna, så jag kan inte se om det snöar idag också. Lady och Lufsen tittar ut genom mitt sovrumsfönster. När Lady igår upptäckte att det snöade, så duckade hon nästan för alla snöflingorna. Det såg väldigt komiskt ut. Idag ska jag på brandutbildning på jobbet. Skönt att man är ledig imorgon också. Hoppas att ni som läser min blogg får en riktigt skön dag. See you.

NEJ SE DET SNÖAR!

Nej se det snöar, nej se det snöar det var väl roligt hurra! Det kan jag sjunga nu idag. Årets första snö har kommit, och det snöar fortfarande. Med lite tur så är det vitt på backen imorgon bitti. Det är ju inte så att det går att åka skidor, men det blir mycket ljusare ute när det är vitt på backen. Sitter och tänker ut lite rim som jag ska ha på julklapparna i år. Alla julklappar är inte inhandlade ännu, men det ska ju börjas i tid. Ha en trevlig dag, See you.

ÄNTLIGEN FUNGERAR SPOTIFY!

Hej därute. Idag har jag äntligen kommit igång med min Spotify. Så nu ikväll lyssnar jag på allt från gammeltjo och kristna sånger, till Tommas Ledin och Christer Sjögren. Jag har en bred musiksmak ska ni veta. Under de 42 år som jag levt så har det spelats många skivor i det erikssonska hemmet. Jodå, så nu diggas det allt. Lufsen gör tappra försök att få mig att leka med honom, och ibland så lyckas han. Vilken lycka, hoppas att han sover inatt. Imorgon slutar jag tolv sedan så är jag ledig i två dagar för jag jobbar kort helg. Ha det gott alla. See you.

SISTA DAGEN LEDIG FÖR DEN HÄR GÅNGEN!

Hej därute. Idag ska jag först gå på gudstjänst, sedan så ska jag städa när jag kommer hem, för dammråttorna har förökat sig. Det var så mysigt igår när jag hade tänt lamporna, men det kändes ensamt. De enda som ger hals någon gång är ju Lady och Lufsen. Å andra sidan så har jag möjligheten att göra vad jag vill utan att någon bryr sig. Man får se det som en positiv möjlighet. Jag brukar ju titta på mycket filmer som jag har hemma. Det är jättetrist att se alla amerikanska (tråkiga komedier). Den enda serien som jag har sett någon gång är Vänner. I eftermiddag så får jag främmande, det kan ju vara kul, jag ska bjuda de på middag. Tänkte avsluta med en text som jag tycker är fin om alla årstider. Hoppas att ni alla får en skön söndag tillsammans med era nära och kära. See you. Vem tar hand om hösten när vinden blåser snål, och vem tar hand om vintern fram till våren. Vem tar hand om våren under valborgsmässobål, och vem tar hand om sommaren och fåren. Jo, haren vaktar hösten när vinden blåser snål, och tomten vaktar vintern fram till våren, och lärkan sköter våren efter valborgsmässobål, och herden vallar sommaren och fåren. Det är en barnvisa, men jag tycker ändå den är vacker. Den dök upp nu på morgonen i mitt huvud, så jag tänkte passa på och dela med mig av den. Just nu sitter båda katterna och tittar ut igenom mitt sovrumsfönster. Hej då.

RÅDLÖS INOM DATATEKNIKEN!

Hej. Skaffade mig ett konto på Youtube igår för att kunna visa lite klipp här på min blogg. Men då påstod de att min webbplats inte fanns med. På vanliga webben kommer man in direkt på min blogg, men inte på google. Jag vet ju att det har varit problem med att hitta min sida, men jag är ändå glad att jag bytte och skapade en ny blogg. Jag får ringa på måndag till blogg.se och fråga vad jag ska göra. Hur som helst, så sov jag till klockan nio. Det var skönt. OBS! Jag tänker bara lägga ut filmer på Lady och Lufsen. Inte några personer. Ha en skön dag. See you.
Lite ömhetsbevis.

HELT PEREKT SHOPPINGDAG!

Hej där ute. Idag var jag ju på sta´n i Luleå och shoppade loss. Köpte bland annat en klänning som jag kan ha vid jul men även annars nu i höst. Kommer att fota och lägga ut bild imorgon. Mycket folk var det. Snygga killar att lyssna på och även se på. Det var buffé på waldorf, där åt vi en stund. På Cubus köpte jag ett par byxor. Åh, vad det är roligt att shoppa när man inte gör det så ofta. Nu sitter jag bara och myser med en god kopp nyinköpt te. Måste gå och leka med Lufsen, han verkar ha fått ett frispel. Mysigt nu när man får tända lampor. Ha det. See you.

ÄNTLIGEN SHOPPINGDAX!

Hej därute. Hoppas att ni har det bra. Nu på morgonen ska jag styra min kosa till Luleå. Där ska jag träffa min kära mor, sedan så ska vi gå i affärer. Ska se på lite julklappar till pappa redan nu. det ska bli roligt, Sedan så ska vi fika på något mysigt ställe. Just i detta nu så håller Lady på att städa i min garderob. Jag har förlagt mig på en tröja så jag måste leta igenom varje garderob. Träffade en jobbarkompis igår som tyckte att jag hade stylat mig fin, med ny vinterjacka och allt. Lufsen har kommit in till mig några gånger inatt och velat gosa och ha sällskap. Ha en bra fredag. Hoppas att den blir lika trevlig för er som den kommer att bli för mig. See you.

IMORGON KORT DAG, SEDAN LEDIG 3 DAGAR

Hej därute. Idag har det varit kyligt ute, men vi har haft det väldigt roligt på jobbet. Imorgon jobbar jag till 12, sedan är jag ledig 3 dagar. Jippi. Ha det bra där ute. See you.

SUSHI OCH BUS!

Hej därute. Idag har det varit mulet ute hela dagen. Jag har jobbat full dag. När jag skulle hem så gick jag om affären och köpte mat. Bland annat avokado. Sedan så RÅKADE jag bara halka in på sushibaren och provade vegetarisk rulle. Den var god. Hypnotisören går extra länge nu på bio. Lufsen har petat bort flera av mina tangenter på datorn. Tur att man ser vilka bokstäver som kommer upp. Förra veckan hade jag inhandlat hörlurar. Var bara in 3 sekunder på toaletten, då hade den rackaren hunnit bita av sladden på tre ställen. Det är inte för inte som de beskrivs så nära en hund man kan komma. Men vad gör det. Jag älskar mina små gnagande busfrön. See you.
Sexy babe.

NY SOVPLATS!

Hej. Ville bara flika in och visa Ladys nya sovplats. Hon har nämligen börjat ligga på hatthyllan. See you.
Visst ser han väluppfostrad ut.

MULET OCH FORTFARANDE HEMMA!

Hej därute. Kokar fisk till katterna nu på morgonen. Det var mysigt igårkväll, då hade jag tänt många smålampor här hemma.Det märks att vintern snart är här. Imorgon har jag tänkt gå och jobba, sedan så har mamma och jag bestämt oss för att gå och titta lite i Luleå på fredag, Jag är ju ledig då, och sedan är jag ledig lördag och söndag dessutom. Men först så ska jag bjuda en arbetskollega och hennes kille på Tacos på onsdag. Det blir gott. Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See you.

HÖST!

Hej därute. Idag har jag tagit det lugnt, sytt ett tag på min tavla och gjort lax i ugn med spenatstuvning och makaroner. Lady och Lufsen är som vanligt busiga. Fick en byrå i går som är välbehövlig här hemma. Ha en bra dag. See You.
Linslusen är framme igen.

LITE FLER BILDER PÅ LADY OCH LUFSEN!

Hej därute. Är fortfarande hängig men jag har legat mycket de här dagarna. Tänkte lägga ut lite bilder på Lady och Lufsen, dels från när de var små och sedan när de är stora. Var så goda här kommer bildkollaget:

SJUK!

Usch, var tvungen att gå hem från jobbet idag. Har fått influensan. Något som däremot är positivt är att min kompis från Skellefteå ringde mig idag, och hon ville komma och hälsa på mig 27 och 28 oktober. Det kommer att bli trevligt, jag är långledig då. Nu så ska jag läga mig för kvällen. See you.

Strålande tider, härliga tider !

Hej där ute. Vilket strålande väder, man blir så lätt i sinnet. Jobbar kvällen ikväll och har nyss suttit och vräkt i mig ett skrovmål. Syndigt gott. Katterna har krypit upp med mig i vardagsrumssoffan och bara myser. Inte en geting så långt ögat når, jag tror de har kapitulerat. Hoppas att ni alla får ha en skön dag. See you.

Lady in action.

Hej därute. Igår när jag kom hem från jobbet så hade Lufsen varit dålig i magen. Han hade smetat runt i flera rum, stackarn. Det var bara till att ställa sig och skura. Inte bara golven utan även Lufsen. Jag ringde efter mina föräldrar som fick komma och hjälpa mig. Stackaren var alldeles förtvivlad när vi försökte få bort bakom rumpan. Till slut så fick jag bort allt, genom att klippa bort det sista som hade fastnat. Jag bjöd mamma och pappa på pizza som tack för hjälpen, sedan bjöd jag de på kärleksmums till kaffet hemma hos mig. Sen på kvällen så var han så tacksam mot mig. Han låg alldeles intill mig och nedanför mina ben och sedan låg han även vid mina fötter. Idag har jag varit en sväng på dollar store, och där hade de redan börjat lite med julsakerna. Jag köpte bland annat julpapper och juletiketter. Sedan köpte jag lite julklappar. Nästa helg åker jag nog in till Luleå en sväng för att se vad de har där. Det är mysigt att vara där och titta i affärer. Men allra mysigast är ju ändå vid jul, det kommer jag alltid tycka. Lady kröp in under en filt och ligger nu och trampar och spinner. De tycker nog att det är skönt att jag är hemma. Avslutar med att visa bilder på det jag köpte i Piteå förra veckan samt mysbilder. See you.

RSS 2.0