SAMMAMFATTNING AV JULAFTON!

Hej därute, på julafton klädde jag mig lite julinspirerat med röd klänning. Efter frukost och morgonsysslor så öppnade jag paketen som jag fått. Det var fina saker som jag fick. Här kommer lite bilder:
Gick in på Text_Tv för att kolla, och mycket riktigt. Sveriges television hade pyntat lika fint som varje julafton. Gick och handlade saker som jag glömt att köpa hem dagen innan. Det var ganska mycket folk. Vid 13 tiden så gjorde jag iordning julmaten, bestående av bland annat av laxen som jag hade gravat själv. Klockan 15 bänkade jag mig framför TV:n och såg Kalle Anka och det var mysigt.
Avslutade kvällen med att titta en kort stund på midnattsmässan från Rom, medan jag åt ostar med kex. Till det så drack jag julmust. Har varit ledig idag eftersom jag jobbat helg. Och det har varit gudomligt skönt. Gjorde mig en smörgåstårta som jag ätit av i eftermiddag. Jobbar imorgon och på nyårsafton, sedan så är jag ledig 3 dagar. Skönt. Idag när jag var på stan så mötte jag chefen, och jag skulle berätta att jag jobbar nyårsafton, men det hann både bli midsommarafton och påskafton innan jag fick fram att det var nyårsafton jag menade. Båda skrattade vi. Jag gick in på Gilla och där så köpte jag mig ett ledljus. De kan man aldrig få för många av. Är så glad, för på nyårsdagen får jag se Ivanhoe, JIPPI!!!. Önskar er alla ett Gott Slut och Ett Gott Nytt År! See You!

DAN FÖRE DOPPAREDAGEN!

Hej därute, idag så har det snöat lite grann. Jag har jobbat till 15 och imorgon så är jag ledig. Då så ska jag titta på Kalle Anka och Bertil Jonssons storverk. Tycker att det är en klassiker. Sedan så ska jag öppna paket, vi har ju fått 750 kronor att handla för av Bodens Kommun, så det är ju roligt. Ikväll så blir det att titta på TV och äta lite gott. Sedan så har jag förberett lite till imorgon. Jag ska sova ut på morgonen och sedan så ska jag bara njuta av en skön julafton. Med lite bilder från min tidigare ledighet samt bilder på katterna så får jag önska alla en God Jul. See You!

PYSSEL OCH PAPP!

Hej därute, igår så hade jag semester och nu är jag ledig i dagarna 3. Igår morse satt jag och mös framför TV:n när jag vaknade. Sedan så gick jag på stan en sväng, där köpte jag ett pussel samt julklapp till mig själv som jag stoppade bland de andra paketen under granen.
På vägen hem så köpte jag mig en kebabrulle, var så länge sedan jag åt det. Det var gott. Sedan gick jag förbi en hobbyaffär och köpte glansigt silkespapper och snören, för jag skulle koka kola. Det tog sin tid och det var riktigt pyssligt och mysigt att sitta och rulla in alla bitar och sätta snöre på båda sidor, till slut blev jag färdig. Så här blev resultatet.
Lady och Lufsen ville vara med mig då jag pysslade och började lägga pussel. Använder en pusselmatta som min pappa använde när han lade pussel. Det som är roligt med detta pussel är att det är olika former på pusslet. Ibland får man lägga bitarna på snedden för att få dit de. Kul med lite annorlunda pussel. Det är bara 275 bitar så jag lär få pusslet färdigt innan helgen är slut. Önskar er alla en trevlig kommande 4:e advent. Ha det gott. See You!

MYSIG OCH LEDIG HELG!

Hej därute, i helgen har jag varit ledig och det har varit så skönt. Har bara gjort det jag velat. I fredags då jag kom till jobbet så hade någon där dukat fint med julmust, godis, pepparkakor och lussekatter till alla grupperna. Jag blev tvungen att fota för det var så vackert.
I onsdags så var jag bjuden på fest hos en före detta arbetskollega, jag drack pommac och hon hade chips som tilltugg, vi hade det väldigt trevligt och det blev många goda skratt.
Igår kväll så gjorde jag iordning en ostbricka till mig själv, och satt framför TV:n, då kom Lufsen och lade sig på bordet. Det sägs ju att man lägger upp det finaste man har på bordet. Nog är det så. Mamma var förbi tidigare igår och lämnade julklapparna och jag lämnade paket till henne. Mamma stod i dörröppningen och jag bar munskydd. Hon tyckte tåget var häftigt. Lufsen satt i mitten.
Idag så har jag kokat risgrynsgröt för jag ska äta ris a la malta till efterrätt idag, det är så gott. Ha en fortsatt trevlig dag och en kommande vecka. Sköt om er. See You!

TILLBAKA TILL JOBBET!

Hej därute. I helgen så jobbade jag. Kändes skönt fast det var ont om tid och slaskigt väder. Det var roligt att få träffa vårdtagare och framför allt mina arbetskollegor igen. Idag när jag var på affären och handlade så sålde de ett tågset, och jag älskar ju tåg och järnvägar så överlycklig köpte jag ett tågset.
Det går på batteri och dunkar och tutar och låter som ett riktigt tåg, katterna är livrädd.
Så nu står den under min klädda gran, nu har jag pyntat färdigt för julen. 
 
Dagen innan jag skulle börja jobba igen så hittade jag lite klassfoton och kort på mig. Här kommer lite bilder från det jag var 6 år och bodde i Stockholm tills jag gick undersköterskeutbildningen1992 till 1993.
När jag förra veckan skulle slå in julklappar så ville katterna vara med förstås.
Innan jag skulle iväg och jobba i fredags kväll så fick jag en gåva från sveriges dövblindas förening som tack för att jag gett ett litet bidrag under det gångna året. En väskhängare.
Idag så har jag städat, lagat en lövbiff gryta som blev mycket god samt kokat palt och handlat. Avslutar med lite roliga och mysiga kissebilder. Ha det gott. See You!

ADVENTSPYNT!

Hej därute, idag så var jag och hämtade intyget från läkaren som arbetsgivaren ska ha. Kön var lång utanför coronaprovtagningen. Jag är glad att jag inte behövde stå i den kön. Det kändes skönt att få lite luft. Ingenting har ju varit sig likt sedan jag insjuknade i corona. Men i övermorgon börjar jag jobba igen. Tror ni att jag längtar något. Jo, och jag inleder med en arbetshelg. Lägger ut lite bilder från mitt adventspynt. Idag så var det ju glöggens dag och då satt jag och drack en glöggmugg på dan.
 
 
Jag har sytt mycket på min tavla nu under min sjukskrivning, samt sett Lilla Huset på prärien. Katterna har velat vara med mig då jag sytt. Sedan så har jag en kompis och arbetskollega som har handlat åt mig, och det är jag oändligt tacksam för. Idag skickade jag iväg julkort. Vad tycker ni om adventskalendern, såg på den i morse och tyckte att den verkar bli spännande. Ha det gott. See You!
 
 
 

RSS 2.0