AVSLUT!

Hej, jag har beslutat mig för att sluta skriva på bloggen, jag känner inte att jag har något mer att tillföra den.
Katterna lever ett ganska vanligt liv, som de flesta inomhuskatter gör. Jag tänker låta bloggen finnas kvar, om det är någon som skulle vilja gå tillbaka och läsa något eller se på bilder som jag tagit genom åren.
Jag vill rikta ett stort tack till alla trogna läsare genom åren. Jag ber att få tacka för mig och hoppas att ni alla får en underbar sommar och ett bra liv. Ha det så gott, hej från mig och katterna. ADJÖ!

FLUGFÅNGARE!

Hej därute. Idag så var jag och lämnade över en present till en före detta arbetskollega, samtidigt fick jag träffa andra kollegor som jag jobbat med tidigare. Det blev många goda skratt under den korta stund som jag var med de.
Det var så roligt att träffa gamla vänner som man aldrig träffar annars.
 
I morse när jag hade ute Lufsen på balkongen, så fick jag se att Lady satt och tittade upp mot balkongdörren. Jag hade stängt dörren för hon ville inte vara ute när det snöade och blåste. Plötsligt hoppade hon upp vid fönstret till balkongdörren och blev hängandes där en stund och sedan började hon krafsa. Det såg för roligt ut. Då jag tittade efter så var det en liten spyfluga som hade förirrat sig och kommit in. Jag hjälpte Lady upp så att hon fick tag på den. Sedan så åt hon upp den. Det var tydligen saftigt och gott för hon smackade nästan när hon tuggade. Min lilla sötnos. Jag får börja kalla henne för storjägaren. Hon ser alltid så barsk ut när hon jagar. Hoppas att ni får en trevlig kväll. See you!

UNDERBAR MORGON!

Sitter och äter en god frukost. Ena katten ligger och kikar med ena ögat på mig när jag stiger upp. Den andra katten går omkring och myser och knorrar. När jag drar upp mina persienner så lyser solen och det är ett par plusgrader. Idag kommer mamma på besök och då ska vi ha det trevligt. Hoppas att du som läser det här får en riktigt trevlig dag. Ha det gott! See you!

RSS 2.0