SOLSÄNG!

Hej därute, i helgen har jag varit långledig. Det har varit gott och skönt. På fredag cyklade jag först till vacker tass och köpte 3 olika kattmatsburkar, bland annat med tonfisk och räkor och en vegetarisk. Lady och Lufsen åt med god aptit. När jag cyklade hem for jag genom stan till Jysk, bara för att se om de hade en solsäng. Min baden- baden gick ju sönder förra året. Jo då, det hade de. Jag frågade om de betalade något extra om man skulle få den hemkörd. Det skulle kosta 700 extra, tyckte både han och jag var onödigt. Han frågade om jag hade långt hem , och lånade ut en kundvagn där jag kunde stoppa emballaget. Han drog lite på munnen när han la paketet på längden. Gick väl någorlunda, tills jag kom ut på gatan. Då började det tunga stora avlånga paketet glida av. Jag försökte lägga upp den igen, men det gick inte. Började bli smått desperat, då kom en sympatisk kille med sin fästmö, sa att det skulle gå mycket lättare om vi vände på emballaget andra vägen, och det gjorde det. Han gjorde nog ett gott intryck på fästmön för när jag tittade efter de så strök hon honom över ryggen.Sedan sköt jag vagnen med det breda emballaget genom stan, borde haft en skylt där det stod bred last på ryggen. En granne stannade med sin cykel vid stoppljusen och frågade om jag inte hittade ett mindre emballage, men jag sa att huvudsaken var ju att jag fick hem det. När jag kom hem var det bara att börja knalla tillbaka med kundvagnen. Och hämta den stora madrassen, cykelkorgen som jag fick lämna hos Jysk samt min cykel som stod utanför. När jag kom hem insåg jag att jag inte förstod bruksanvisningen, ringde och frågade om mamma ville komma och hjälpa mig skruva ihop den dagen efter om jag lovad att bjuda på pizza som tack, och det lovade hon. När hon kom på lördagen så hjälptes vi åt med att skruva ihop den sedan så bjöd jag på pizza som jag hade lovat. Så här blev resultatet.
Ryms precis på balkongen. Igår putsade jag alla fönster och hängde upp nyinköpta gardiner både i sovrummet och i vardagsrummet.
Katterna ville vara med förstås.
Ikväll börja jag 17, sedan jobbar jag till 12 imorgon och ledig onsdag för jag jobbar helgen. Ha det gott och tack för kommentarerna. See You!

PÅSKLEDIGT SAMT AKUT INKÖP AV NYA SKOR!

Hej därute, i lördags åkte jag och mamma ut till hennes stuga, vackert väder och fick träffa några släktingar. Vi gick ut en långpromenad. Vi såg allt från flyttfåglar till citronfjärilar. Efteråt satt vi och fikade och pratade. Men efter ett tag så blev jag tvungen att lägga mig och vila för jag var dunderförkyld samt hade bihåleinflammation så jag kände mig inte så pigg.
Dagen efter kom min mamma och åt påskmiddag, men det blev ingen sång med kören för mig. Men vi hade knytkalas. Så här blev det:
Idag när jag kom hem från jobbet blev jag tvungen att akut gå och handla nya promenadskor
Passar till min blå sommarjacka, ha det så gott och tack för alla kommentarer, See You!

MISSFÖRSTÅND!

Hej därute, solen skiner från en klarblå himmel. Jag har varit ute med Lufsen på förmiddagen sedan jag kom hem. Tack alla ni som skrivit kommentarer till mitt förra inlägg. Blir alltid lika glad då någon skriver och kommenterar mina inlägg. Helgen har gått bra på jobbet. Jag har inte upplevt någon inre stress. I måndags skulle jag öva med kören( trodde jag). När jag kommer till Församlingsgården så är det låst. Hjälp, tänkte jag. Men sedan slog mig tanken att vi kanske skulle uppträda i kyrkan på måndag, fast jag tyckte att det stod 14:e i vårat programblad för våren. Sagt och gjort. Jag lommade iväg upp till kyrkan för att se om porten var öppen och om det var någon där. Och då höll de på att sjunga upp sig som bäst. Alla svartklädda, jag ursäktade mig att jag var sen och att jag hade en mörkblå tunika med svarta leggings och svarta skor till. Men körledaren blev bara glad för att jag kom och sa att det gick bra med mörkblått också. Vi sjöng en melodi som jag inte övat till förut, men jag sjöng tyst. Hur som helst så gick det bra och efteråt kom det en församlingsmedlem och berömde oss för hon tyckte att vi sjöng så vackra sånger. Det var ju roligt. Har inte börjat cykla ännu, men nästa vecka så ska jag ta fram gamla Bettan. Bytte kedja på den förra året så den blev som ny. Jobbar bara imorgon 7 till 17 och sedan så är jag ledig 3 dagar. Tror ni att det kommer att bli något skönt. På fredag ska jag tvätta och på lördag om det är soligt så åker jag och min mamma ut till hennes sommarstuga. På söndag så uppträder jag med kören och sedan kommer mamma till mig och då ska vi äta påskmat. Köpte en hel sida färdig gravad lax igår. Köpte även 2 paket torsk till kidsen och kattmat förstås. Önskar er alla en riktigt skön påsk. See You!
Köpte mig ett nytt mobilskal, tycker att det var sött med fjärilar på.

SOLIG FREDAG!

Hej därute, igår tog jag en promenad till Vacker Tass och köpte 4 påsar kattsand samt en leksaksråtta som piper. Katterna är måttligt intresserade. Jag rengjorde kattlådorna och sedan köpte jag present till en arbetskollega som fyllt år. Jag blev bjuden på god middag hos henne och en god glass till efterrätt. I förrgår så hade jag besök av ett par vänner från jobbet och då bjöd jag på fika, det blev många goda skratt och trevligt umgänge. Idag har jag beställt ett nytt fodral till min mobiltelefon och sedan så jobbar jag helgen. Det är soligt och vackert ute så det går nog lätt att jobba. Tack för alla kommentarer, önskar er alla en trevlig och solig helg. See You!
Fikat jag bjöd på.
Leksaksråttan.
Lite påskpynt

GAMLA BILDER PÅ MIG!

Hej därute, idag så var jag till min mamma och hälsade på. Jag blev bjuden på fika och sedan så gick vi en promenad. När vi kom hem så tittade vi i gamla album och då fotade jag de här gamla bilderna på mig. Håll till godo. Då kör vi:
Liten och uppnosig.
Bilder från min första lägenhet.
Jag tyckte så mycket om min första soffa. Tyckte att det var så fina färger.'
Vilse och rädd i en skog i Dalarna. ( ha, ha). Passade på att fota lite bilder idag när vi promenerade också, ok jag vet att det blev mycket bilder av mig, men strunt samma.
. Jag var bjuden på fest hos några arbetskollegor igår kväll. Men jag orkade inte. Dels fick jag ett tråkigt besked av chefen på morgonen som gjorde att jag gick omkring som en zoombie på förmiddagen när jag gick till vårdtagarna. Sedan så bröt äntligen min förkylning ut med frossa och halsont samt allmän sjukdomskänsla, har det idag också så jag stannade hemma.Imorgon så ska jag bara vara hemma och kurera mig. Ha det gott och tack alla ni som skrivit kommentarer, det var trevligt. See You!

LEDIG DAG OCH MATLAGNING!

Hej därute, i onsdags då jag var ledig inför helgen så var jag och klippte och permanentade mig. Har inte gjort det på 20 år. Men det känns skönt att ha fått lite volym. Så här blev det:
I helgen har jag som sagt var jobbat, och idag så var jag ledig, då har jag gjort färdiga matlådor:
Kasslergratäng
Vårlåda
Lövbiff på spenatbädd med champinjoner, tomat samt lök och ost. Ikväll så ska jag sjunga med kören och imorgon jobbar jag till 1. Vi har fått nytt schema så det blir spännande att börja jobba nya tider. Hoppas att ni har det bra, och tack för de kommentarer jag har fått om Klusån. Vi hörs senare. See You!

RSS 2.0