KLÄDER!

Hej därute, idag så öser regnet ner och det är grått men jag har städat i förrådet med min mamma, och hon hade med sig ingredienser till en soppa och så hade hon med sig kläderna som jag tänkte visa. Soppan innehöll bland annat creme fraiche, dill, räkost och rårivna morötter som man kokade ihop. Den var mättande och god. Nu så ska jag bara titta på hockey och sedan mys resten av dagen med katterna. Ha det så gott. See You!
Två klänningar kommer här

NYA KLÄDER!

Hej därute, idag så har det varit städ och tvättdag för mig. Det har varit så fullbokat i tvättstugan så jag inte har kunnat tvätta på länge. Men nu blev det alltså av. Bodenbo har målat väggarna i trapphuset och de ska sätta in nya lister på min våning så det är ju bra. Tog en promenad till COOP och köpte lite varor, då kändes det som att det var dags att ta fram vårjackan. Lady har ökat lite i vikt för jag vägde henne på morgonen. Men jag får bara tänka på att ge henne mindre mängd blötfoder varje gång hon får blötmat. När jag hade dammsugit färdigt så lade hon sig på golvet i köket och rullade sig flera varv som hon brukar när jag städat golven. Imorgon så kommer mamma hit och då har hon med sig lite kläder som jag ska få prova, bland annat en tunika, klänning och några blusar, då ska jag fotografera de och lägga ut på nätet. Nu har jag kokat mig en broccoli och ost soppa som jag ska äta, sedan ikväll så blir det nog lite chips.Hörs imorgon. See You!

OJ VILKEN TREVLIG MÅNDAG!

Hej därute, jag var ju ut med arbetskollegorna igår och det var så trevligt. Vi pratade, skrattade och åt mycket god mat. Jag hade gärna kunnat äta en souvastallrik till med pommes frites och grönsaker. Efter några timmar så gick vi till stadens hotell några stycken och satt där en lång stund och pratade i baren.Jag beställde en 7 up och köpte en chipspåse, för jag kände att jag inte riktigt var klar med ätandet. Vid niotiden så började de flesta att dra sig hemåt, Jag och 2 andra kollegor gjorde sällskap hem och sedan skildes vi åt. Jag har jobbat 7 till 16 i dag men det har gått bra att jobba och det har varit soligt och vaaaarmt.Nu är våren här på allvar i Boden. Läser de andra bloggarna imorgon för nu så ska jag ta mig en kopp te och sitta och se Leif G W Persson om jag nu orkar. Är så trött men nöjd, trevlig kväll. See You!

IKVÄLL BLIR DET FEST!

Hej därute, ikväll så ska jag ju gå ut och äta med mina arbetskollegor, det blir jättetrevligt. Stället dit vi ska gå till har inre rum med dämpad belysning och sköna soffor att sitta i. Får se vad jag hittar på att köpa för ätbart. Vi blir runt 20 personer så det blir trevligt. Får fota lite bilder från maten sedan. Annars så har jag jobbat till klockan 13 och nu så ska jag bara ta det lugnt och förbereda mig. Tänker ha en snygg grå rak klänning samt mina svarta skor. Solen skiner och Lady ligger under vardagsrumsbordet och njuter av solljuset. Önskar er alla en trevlig eftermiddag och kväll. See You!

SOLIG SÖNDAG!

Hej därute, idag så har det varit strålande vackert väder och jag sov ut till klockan halv åtta. Lufsen har varit ut 2 gånger och njutit utanför min lägenhet. Lady har också varit ute. Imorgon så ska jag ut på kvällen och äta med mina arbetskollegor, det blir trevligt. Då blir det ingen körsång. Slutar tidigt imorgon, så då hinner jag hem och förbereda mig och göra mig fin. Önskar er alla en trevlig måndag. See You!
Så här skönt mår man när det är söndag.

LÖRDAGSMYS!

Hej därute, idag så har jag varit och städat och rensat ur mitt förråd. Det blev fint. Solen har strålat och värmt och jag hade inte några yllekalsonger och frös ändå inte. Idag så kom även min mamma på besök, då hade hon med sig bland annat köttfärspaj och sallad. Den var god. Jag tog upp lite nya mattor ur mitt förråd när jag ändå städade. Då hittade jag även en kattleksak som jag plockade upp till lägenheten. Det är skönt att vara ledig. Ha en trevlig kväll. See You!

VACKRA BLOMMOR!

Hej därute, idag så jobbar jag kväll. Idag tänker jag städa och sedan gå till Specsavers och laga till mina glasögon. Har avnjutit en god frukost. Älskar den första morgonkoppen, finns inget bättre. Lady ligger bredvid mig på soffan. I sommar så har jag tänkt göra fint på balkongen genom att sätta träribbor som man bara sätter ihop så det blir skönt för fötterna. Sedan har jag tänkt köpa 1 blomlåda och sätta på balkongräcket, och möjligen en häng ampel under taket. I blomlådan har jag tänkt sätta penséer och tagetes så det inte är så mycket getingar som blir intresserade. Skönt när man får sätta ut solstolen igen. Lägger ut lite vackra bilder från Lule skärgård som jag tog för 4 år sedan när jag var ute på sjön. Bilderna får mig verkligen att längta till sommaren. Ha det gott. See You!

MÅNDAG!

Hej därute, nu har jag jobbat min arbetshelg, det gick bra. Vädret har varit fint. Idag så var jag och uppvaktade en vän som fyllt år. Där blev jag bjuden på god mat och och gott fika. Jag satt där i 3 timmar. Ikväll så har jag sjungit med kören, hoppas att ni också har haft en trevlig dag. See You!

FISKGRYTA OCH KORVSTROGANOFF!

Hej därute. Idag är jag ledig och då passar jag på att laga lite färdiga maträtter. Jag har bland annat kokat korv stroganoff med penne pasta. Senare idag så ska jag göra en enkel fiskgryta med pasta till. Jag skämde bort katterna med att bjuda de på kokat torsk och kokt skinka. Just nu ligger de och sover. De verkar tycka det är mysigt när jag donar i köket. Ha en fortsatt trevlig dag. See You!

Jobb imorgon!

Hej därute. Idag är det mulet ute men jag ska hålla mig inomhus idag. Imorgon så börjar jag jobba igen. Det ska bli skönt. De visade Rasmus på luffen nu på morgonen. Jag kommer ihåg när mamma och jag gick på bio och såg filmen när den hade premiär. Den gick då på en biograf i Luleå som hette Forellen. Det var en stor och fin biograf. När man satte sig där kändes det som ett hav av stolar.( Lät lite knepigt det där). Nåja. Tacka vet jag stora biografer med bra ljud. Önskar er alla en trevlig annan dag påsk. See You!