VARMT VARMT OCH ÅTER VARMT!

Hej därute. Hela Boden är en enda stor het kittel. Idag så har man varit tvungen att ha någonting på huvudet för att inte få solsting. Man ska inte klaga. I vintras var det mörkt och kallt. Hellre föredrar jag värme, sol och ljusa sommarnätter. Men om några veckor vänder det och blir mörkare igen. Om 6 månader sitter man här omgiven av ett stort mörker. Vi lever ju större delen av året i mörker. Jag brukar ibland göra en kul grej på midsommarafton.
Då brukar jag ibland lyssna till Egon Kjerrmans " Nu är det jul igen. ". Då vet jag att det är ett halvår kvar tills julafton. Men låt oss nu njuta av "sommar och sol och semester" som Ingemar Nordströms brukar sjunga. See you!

Katterna hemma igen!

Hej därute. Har varit bortrest över helgen. Har promenerat och promenerat och ätit god mat. Köpte mig 2 nya sommarskor för 300 kronor. 34:ans storlek. De är jättefina, och jag känner mig äntligen fräsch för sommaren. Om 3 veckor så har jag semester. Jippi!. Är inte i stugan första veckan, men till midsommarafton så ska jag ligga och sova i min husvagn. Härligt. När katterna kom hem så skrek Lufsen och lät som en hund, han hade legat och sovit med Lady i tvättkorgen. Jag pratade med mamma i telefon. När jag hade pratat klart, ( trodde att Lufsen sov jättedjupt), så hoppade han upp i sängen och skällde på mig. Han trodde nog att jag skulle överge honom. Sedan så lade han sig i mitt knä framför datorn och spann. Gissar vem som kommer att sova i soffan bredvid mig i natt.
 
 

KVÄLLSJOBB OCH SOLIGT!

Hej därute. Mina katter mår bra ute i stugan. Jag ska jobba kvällen, så jag börjar halv fyra. Hoppas att allt är bra med er också. See you!

Kattfritt!

Hej där ute. Mina katter är hos mina föräldrar i deras sommarstuga. Vad skönt de mår. Jag följde med och var i deras stuga till klockan halv åtta på kvällen. När vi kom ut med katterna så hade Lady som annars brukar ge ifrån sig ett försiktigt jamande, jamat lika grovt och högt som Lufsen brukar låta när han ska gå ut. Lufsen tittade mycket förvånad på sin annars så tystlåtna syster. När jag skulle göra fint i min husvagn så upptäckte jag mycket mögel där ett armstöd på ena soffan hade suttit. Jag tvättade bort det, men det är ju inte så snyggt. Men det viktigaste är ju att man kan sova i husvagnen och att möglet inte sprider sig. Det vore jättetråkigt om jag måste göra mig av med husvagnen. Vädret ute är varmt och jag jobbar halv fyra till halv tio ikväll. Hoppas att ni har det bra. See you!

Rådlös!

Jag har gjort många dåliga och tokiga val här i livet.  Men ibland så har jag gjort rätt. Man ska följa sitt hjärta och inte bry sig om vad andra tycker och tänker. Jag har varit en människa som stått för saker som jag tyckt och ansett vara riktigt. Nu är jag i samma situation igen. Vad är rätt eller fel. Är jag rädd för vad folk tycker och tänker, ska jag bry mig om vad min omgivning tycker och tänker. Är jag tillräckligt stark inombords för att våga göra det jag innerst inne vill? Jag vet redan vad jag vill, Att våga stå upp och vara den man är inte alltid lätt. Livet ger inte alltid lätta och snabba svar. Men jag tror att jag gjort rätt. Skönt att man har semester snart så att man kan få vara ute på landet.
Katterna har fått rent i baljan på morgonen. Igår var det den varmaste dagen på året. Jag jobbar bara till 12 idag. Idag så ska jag se på en serie som jag beställt från cd.on. Jag jobbar i helgen. Ha en bra dag, See you!

BLOGGTORKA!

Hej, solen skiner äntligen. Har bara tagit det lugnt. Är helt slut. Vet ej varför. Ska se på Glamour snart. Tekopp och sedan lägga sig och vila. Kanske håller på att bli sjuk, vet ej. Katterna har det bra. Lufsen är så fäst vid mig, han ligger på mig, bredvid mig och nedanför mina fötter när jag vilar. Äntligen är sommaren på väg. See you!

MYS;MYS OCH ÅTER MYS!

Igår var jag hos en tidigare arbetskollega och hälsade på. Vi drack te, sedan så gick jag och köpte mig ett par ordentliga gympadojor. Idag är det soligt men kallt. Jag har varit på stan en sväng, annars så har jag bara tagit det lugnt. Lufsen har legat med mig i soffan. Jag har kokat fisk till de. Det var uppskattat. Hoppas att ni har det bra. See you.
 

RSS 2.0