BEHOV!

Hej därute. Idag när jag var ute med Lufsen så blev han plötsligt nödig, så jag fick skynda mig in med honom så han fick gå på toaletten. Sedan så träffade jag en kille som också hade 2 katter, han tyckte att Lufsen var jättevacker och stor. Sedan så har jag tagit det lugnt på eftermiddagen. Hoppas att ni alla får en skön kväll. See You!

SOLIG DAG!

Idag cyklade jag och köpte mer kattsand och efter det cyklade jag förbi godisarenan och köpte mig lite godis.
Sedan har jag varit ut med katten och sedan så har jag bara tagit det lugnt. Hoppas att ni alla får en bra kväll. See You!

SKÖRDEMARKNAD!

Hej därute. Igår så var jag på skördemarknad, det var mycket folk. Vi träffade bland annat på en gumma med rullator. I korgen hade hon sin katt som var 12 år och låg och kikade. Det var vackert väder och jag köpte en del saker. Bland annat mycket choklad. Sedan så var jag och klippte mig. Det blev fint. Idag så har jag gjort en massa storkok. Här kommer lite bilder från igår. Ha det så bra. See You!
 

LÖNING IMORGON!

Hej därute, imorgon så ska jag klippa mig samt betala mina räkningar och gå på skördemarknad. det ska bli intressant. Just nu är det vackert väder så jag kanske tar en promenad senare idag. Hoppas att ni alla har det bra.
See You!

UPPEHÅLL!

Hej därute. Idag regnar det inte, vilket det gjorde hela dagen igår. Lufsen ville ut på balkongen igår kväll trots att det öste ner. Idag ska jag ta det lugnt, för jag fick inte behålla frukosten på morgonen. Nu ligger katterna och vilar. 
Jag ska koka risgrynsgröt under dagen. Hoppas att ni alla får en trevlig dag. see You!

HEMMA!

Hej därute. Jag skulle ha jobbat helgen men är hemma och är sjukskriven. Igår så var jag ut med Lufsen på gården ett par gånger, han uppskattas av grannarna. De tycker att han är så stilig och sällskaplig. Igår kom det en jätteskur, men sedan så blev det soligt igen. Idag så ska jag bara peppa mig själv och vila. Hoppas att ni får en trevlig dag. See you!

LITE BILDER!

 

LEDIG!

Hej därute. Idag har jag varit ute med Lufsen på en promenad. När jag kom ut med honom så fick han syn på en annan katt och började följa efter honom. Jag var bara ett stenkast från den andra katten , men när katten skulle gå hem så morrade Lufsen och ville jaga den. Tidigare idag så var jag ner till grannen och hälsade på henne. Det var bara en kort stund för hon behövde lägga sig och vila. Hoppas att ni får en trevlig dag, See You!

VACKERT VÄDER!

Hej därute. Idag så har jag jobbat till klockan 4. Solen har lyst, när jag kom hem gick Lufsen ut 3 gånger och han tyckte det var så skönt. Lady har legat vid datorn en stund. Nu ska jag snart lägga mig och sova. Hoppas att ni har haft en trevlig dag. See You!

SÖNDAG I SÄNGEN!

Hej därute. Igår så var jag på en långpromenad på morgonen och plockade vidjor till katterna. Det var en vacker men kall morgon. Jag hade på mig min nya tröja som jag köpte för födelsedagspengarna. Sedan började det regna , så då låg jag och tittade på OS mest hela dagen. Idag så regnar det ju, och jag känner mig hängig och förkyld så jag ska bara mysa i sängen och se på TV. Ifredags gjorde jag en plommon och äppelpaj och den blev supergod.
Hade gärna lagt ut lite bilder idag, men det är något tjall med datorn så jag har inte möjlighet att lägga ut några bilder idag. Hoppas att ni får en skön och mysig dag. See You!

LEDIG I 3 DAGAR!

Hej därute. Idag har jag slutat klockan 12 och det har regnat ute. Men det gör ingenting. Är ledig 3 dagar, ska bli skönt. Lufsen har varit ute på balkongen en stund. Ska shoppa en tröja imorgon för pengar jag fick till födelsedagspresent. Ikväll blir det väl att se på OS. Hoppas att ni får en skön helg. See You!

REGN!

Hej därute. Idag så är jag ledig efter att ha jobbat helgen. Ett välbehövligt regn faller ner idag. Mina katter ville inte gå ut på morgonen. Jag bjöd de på räkor imorse, det tyckte de om. Idag kommer mamma förbi en stund. Jag får bjuda på något gott fika. Ha en trevlig dag alla. See You!

TRÖTT!

Hej därute. Det var 27 grader inomhus när jag kom hem på timmar. Kasta mig in i duschen och satte sushin som jag köpt i kylen, hinner precis ut ur duschen så ringer jobbtelefonen. Jag hade glömt nåra nycklar, typiskt, så det var bara för mig att kasta mig upp på cykeln och fara iväg tillbaka till jobbet igen. Sedan gick jag ut med Lufsen på en svalkande promenad. Nu har det nämligen börjat komma lite moln, så det är något svalare ute. Börjar jobba igen klockan 5 och går till 22. Sushin var god. Nu ska jag lägga mig och vila en stund innan jag ska tillbaka igen. Ha en fortsatt bra dag, See You! 

Bilder!

 

FÖDELSEDAG!

Hej därute. Igår så jobbade jag till 12, sedan hann jag bara hem och duscha så ringde det på dörren. Då kom en vän till mig och gratulerade mig 46- årsdagen.En stund senare kom mamma med smörgåstårta som hon gjort. Jag hade satt ut Lufsen på balkongen strax innan hon kom, men glömde bort honom. Först när främmandet hade åkt och jag blev ensam upptäckte jag att han var där. Han kom inte till skada, för det var inte stekhett på balkongen. Lufsen gav mig däremot en sårad blick, för han älskar när det kommer främmande till mig. Då kommer han fram och hälsar och vill gärna att man kliar han. Senare på kvällen kom en god vän till mig sedan över 20 år. Han satt och pratade och åt min mors goda smörgåstårta. När vi gick ut på balkongen såg jag att grannens katt satt på hennes balkong. Hon har nätat in balkongen. Hoppas att ni får en skön dag, jag är ledig idag för jag jobbar helgen. Ska bara ta det lugnt idag.Jag ska lägga ut lite bilder idag. Ha det så bra. See You!

RSS 2.0