IMORGON ÄR SISTA DAGEN!

Hej därute. Ikväll jobbar jag och sedan jobbar jag förmiddag imorgon. Sedan så går jag på semester i 4 härliga veckor. Kommer ej att skriva på bloggen under den tiden. Hade främmande igår kväll. Vi satt och såg på film och åt sushi. Det var roligt. Nu får ni ha en skön midsommar så återkommer jag om 4 veckor. See you!

LITE SKÖNA BILDER PÅ LADY!

Hej därute. Nu är det bara 2 dagar kvar till semestern. Då tänker jag göra ett blogguppehåll. I förmiddags ringde jag Bodenbo. Jag behövde få något fixat i lägenheten. Jag hade precis duschat, då ringde det på dörren. Jag slängde på mig min morgonrock och öppnade. Vaktmästaren skojade och sa att han tyckte det var synd att jag inte öppnade naken. Lustigkurre där. Igår så var de och målade uppe vid fasaden, då använde de en lift och hamnade utanför mina fönster. Varpå Lady och Lufsen sprang och gömde sig. Lufsen har inte gapat och velat ut sedan dess.
Här kommer några härliga bilder på Lady som jag lyckats ta. Hoppas att ni får en trevlig dag.
 
 

FLITIG!

Hej därute i sommarvärmen. Idag har jag storstädat, bytt batterier till mina klockor som har stannat. Jag har strukit tvätt och bäddat rent i sängen. Ikväll så jobbar jag min sista helg innan semestern, härligt. I och för sig så börjar jag 6:30 imorgon, men det går ju bra. Lufsen har varit ute på gården en stund och det blev en snabb stund. Ha det gott i sommarvärmen. See you!

LITE FLER BILDER!

Vaniljbullar
Rabarberpaj.

TREVLIG HELG!

Hej därute. I fredags var det dags för katterna för att få komma ut till stugan. Det blev allsång på skansen för hela slanten. Regnet öste ner, även stora delar av lördagen. När vi kom fram så skulle det inspekteras och lukta på inredning. De kände igen stället där de varit ifjol. Och oj, vad skönt de har mått. Varit ute med katterna på gården, och det tyckte det var roligt. Lufsen kunde ibland ligga på rygg och sola magen på vårat stora köksgolv av trä. Lady slappnade också av. Var på grillfest på lördag kväll. Var väldigt trevligt måste jag säga. Idag så var jag på stan och inhandlade joggingskor som jag ska ha privat. Gick förstås på barnavdelningen. Sedan när jag kom hem så bakade jag vaniljbullar, gjorde tortillastårta som blev väldigt god. Rabarberpaj samt fisk i ugn med färsk grön sparris samt bearnaisesås på. När det var dags att se på glamour så kände jag att hjärtat protesterade, så nu tänker jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Ha det gott. See you!
så här slut var Lady när vi kom från stugan.
Så här såg det ut efter en stund.
Fler bilder kommer imorgon.
 
 

RSS 2.0