KATTERNA LAPAR SOL!

Hej därute. Idag är det väldigt varmt och skönt ute. Jag slutade tidigt idag, sedan så jobbar jag förmiddag resten av veckan. Jag ska en snabbis till affären sedan. Katterna ligger ute på balkongen, och Lufsen har varit ut på gården tillsammans med mig en stund innan. Vilket härligt väder alltså. Man vill egentligen inte vara inne en sådan här dag. Hoppas att ni andra också har en solig och skön dag. Sköt om er. See you!

VACKRA SOLIGA DAGAR!

Hej därute. Idag är jag ledig och det var jag igår också. Jag kanske får främmande ikväll. Idag så tog jag en promenad med Dramaten och handlade. Ska även handla kattsand senare idag. Igår låg jag mest och läste i en bok. Lufsen ligger just nu bredvid mig på en stol och myser. Han var ut en stund på gården i förmiddags, men då kom det en kille med gräsklippare, så han var bara ute en stund. Jag tänker lägga ut några bilder från då jag var till stugan, men det blir senare idag.Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See you!

LUFSEN MED VÅRKÄNSLOR!

Hej. Jag har varit ute med Lufsen i över en halvtimme på gården. Han gick på upptäcktsfärd på andra ställen än han brukar. Men han tyckte det var skönt. Däremot blev jag förvånad över att han jamade , inte högt men lite nu och då. Som om han sökte någon. Har sett ibland hur han rullar sig på golvet ibland. Han har väl fått vårkänslor lilla gubben. Jag pratade med en granne som har en pudel och sedan så stod en annan granne som bor i porten bredvid på sin balkong. Han tyckte att Lufsen var en stor och vacker katt. Jag känner mig väldigt stolt över det.
Idag bär det av till stugan och hänga upp gardiner, det blir även fika med choklad och smörgås. Vädret är fint. See you!

PÅKÖRD!

Hej. Det är otroligt hur snabbt det kan gå då man blir påkörd. Jag var på väg hem från jobbet och skulle cykla förbi en sopstuga där jag bor. Då kom det en bil körandes och jag blev rädd och bromsade. Som tur var så tog mitt cykeldäck bara i hans ena framdäck, varpå jag ramlade i backen. Han stannade bilen och sprang runt och frågade hur det gick för mig. Jag sa att det hade gått bra. Min ena armbåge samt ena knä fick skrubbsår, annars gick det bra. Han frågade mig två gånger om det gick bra. Och jag sa att det viktigaste var att jag inte slog i huvudet. Jag hade riktigt tur med andra ord. See you!

LADY OCH SKÅPLUCKOR!

Alltså, jag förstår inte vad Lady ser för intressant i att öppna skåpluckor och se vad som finns bakom. Här kommer i alla fall  lite bilder på min skåpdörrsöppnare. See you!
 
 

FLER BILDER!

  
 

LITE BILDER FRÅN HELGEN!

Hej därute. I helgen har Lufsen varit med mig hela tiden. Sovit långa stunder i mitt knä. Var på gudstjänst igår, men annars så har jag mest varit hemma. I förrgår stekte jag en fläskfile och åt champinjoner och bearnaise sås till. Det var gott. Här kommer lite kattbilder. Ha det gott. See you!
 

BESÖK!

Har haft besök av min mor i några dagar. I morse fick Lady för sig att hoppa upp på skåpen i köket. Vi fick efter stor möda ner henne. Har varit på affären och det var kyligt ute. Hoppas att värmen kommer snart. I kväll så ska jag se hur det går för Sverige i schlagerfestivalen. Då ska jag passa på att äta lite gott.  Ha en trevlig kväll. See you!

LITE BLANDAT!

 

PERFEKT LEKSAK!

Hej därute. Idag har jag varit ledig och haft främmande. Ikväll när jag skulle leka med katterna så tog jag fram ett skosnöre, och gissa om det blev populärt. Både Lady och Lufsen hade roligt. Jag hade ännu roligare åt att de jagade snöret. Så nu behöver jag inte plocka så mycket vidjor för det här verkar roligare. Jag låter Lufsen och Lady fånga snöret och gå iväg med det en bit. Sedan drar jag tillbaka det till deras stora förvåning och sedan är det samma procedur igen. I helgen när jag jobbade så snöade det och idag så har det också snöat. Lägger ut lite söta bilder på mina katter. Håll till godo. See you!
 
 

RSS 2.0