TANDLÄKARBESÖK!

Hej. Idag regnar det. Ringde till tandläkaren igår och frågade varför de inte hade dragit någon tandförsäkring sedan sista april. Fick då veta att den gått ut. Måste därför gå till tandläkaren och göra en undersökning för att kolla hur mina tänder ser ut. Usch, jag är tandläkarrädd. Sedan har jag upptäckt en spricka på ena framtanden. Hoppas att hon inte behöver göra så mycket åt den. Jag försöker vara noga med min tandvård. Igår var jag hos en gammal klasskompis i Luleå. Vi grillade och hade det trevligt. Efter att vi suttit inne en lång stund så gick vi ner till kvartersgården där vi gick första klass. Det blev en nostalgitripp. Nej, nu ska jag gå och borsta mina tänder, så att de ser bra ut när jag ska till tandläkaren om en stund. Usch! See you.

TRÖTT!

Hej därute. Vädret har varit varmt. Var en sväng på marknaden idag igen. Kattakuten hade en monter, det var en upplevelse att gå dit. Har känt mig ledsen inombords idag, vet ej varför. Men ibland så kan man ju vara sorgsen.
För att skriva någonting uppmuntrande så köpte jag kinamat när jag var ledig timmarna. Nu är jag nyss hemkommen från jobbet och är helt slut. Hoppas ni alla får en skön natt. See you.

GLADA NYHETER!

God morgon. Äntligen har prins William och hans fru Kate fått en son. Jag som annars inte är så mycket royalist, gläds åt att allt gick bra och att de fått ett barn. I övrigt så är jag ledig idag, och det är så skönt. Idag så ska jag bara mysa och göra sådant som jag tycker är roligt. Jag jobbar ju helgen, det är därför som jag är ledig idag. Vädret är vackert och katterna busar som vanligt, och Lady biter i saker.* Hoppas att ni får en bra dag alla. See you.

VILKEN DAG!

Är helt slut i kroppen efter arbetsdagen. Har rengjort kattlådan. När jag skulle dammsuga lägenheten så råkade jag dammsuga in Ladys rem till selen. Till slut så fick jag ut den. Skönt att man snart får gå och lägga sig för natten.

TREVLIG LÖRDAG!

Hej därute. Solen skiner och allt känns roligt. Ska gå på gudstjänst idag. Sedan ska jag göra ett allvarligt ryck, och sy på min tavla. Igår så hade jag främmande och Lufsen som annars brukar vara reserverad och gå undan, kom och lade sig så att alla kunde smeka honom. Lady låg i sovrummet. Maten blev lyckad. Jag hade gjort fläskfilégryta, med ris till och sallad. Gästerna kom på förmiddagen och åkte på kvällen. Så resten av kvällen låg Lufsen nedanför mina fötter och sov helt utslagen. Ha det gott. See you!
Trött men lycklig.
 

LEDIG I HELGEN!

På lördag får jag främmande. Så då får jag bjuda på middag. Det blir roligt. Har storstädat. Ha det gott. Katterna mår bra. See you

LUFSEN ÄR RÄDD FÖR MIG!

Hej därute. Nu har jag jobbat min första dag och den gick riktigt bra. Men jag höll på att försova mig. Vädret har varit blandat när jag har jobbat. På lunchen gick jag och köpte mig en mjukglass. Och oj så god den var. Med saltlakritsströssel på. Det är mumma för figuren. Men ibland unnar jag mig. Men jag måste dra ner på sockret så att jag inte måste börja ta insulin. Man kan inte äta sött varje dag, men är man en gottegris så är man. Har äntligen lyckats ladda ner en app på mobilen där man kan spela spel gratis i mobilen.
 
Lady har varit hård i magen hela dagen. Så när jag kom hem från jobbet så började jag med att duscha av henne nertill, under ett högt jamande och protesterande. Lufsen stod på andra sidan dörren och var intresserad av vad som hände. De är verkligen rädda om varandra och trivs ihop. Sedan tog jag itu med Lufsens kamning. Han hade någon tova ner mot benet. Då fräste han och gormade. Men jag såg till att hålla honom så att han insåg att det var jag som bestämde. Sedan blev han rädd, lillgubben. Men nu verkar han ha förlåtit mig. Han sitter här bredvid datorn och tittar ut på grannens hund i porten bredvid. När han är ute brukar Lufsen borsta upp sig. Ska inte skrämma upp Lufsen mer idag, så jag har sopat istället för dammsugit nu ikväll. Ha det gott. See you!
Best friends
 
 

KATTERNA TRIVS ALLDELES UTMÄRKT!

Hej därute. Sista dagen innan man ska börja jobba igen. Hade besök av en god vän till mig tidigare på förmiddagen. Tog sedan en cykeltur till stan och nu sitter jag hemma och syr på min café tavla. Vädret är soligt och varmt. Hittade ingenting på stan som jag ville handla. Katterna trivs verkligen hemma. Båda har kommit en stund upp till mig och velat kela. Ska värma middag om några timmar. När jag var på stan så sökte jag efter böcker om gamla stan med mycket bilder från gamla stan i Stockholm. Men de hade ingenting intressant. Det var mest turistböcker om Stockholm som inte gav någonting tyckte jag. Hoppas att ni alla får en fortsatt trevlig dag. See you!
 
 
 

SEMESTERN SLUT!

Varför ska allt som är trevligt och roligt ta slut så fort. Innan jag sammanfattar vad jag har gjort de senaste 2 veckorna så ska jag berätta om vad den verklighetsbaserade boken handlar om. Den handlar om en pastorsfamilj i USA som för några år sedan fick sin pojke sjuk i brusten blindtarm. Han fick bukhinneinflammation. Det tog några dagar innan läkarna tog det på allvar. Medan han låg på operationsbordet så lämnade han sin kropp. Han såg sin pappa sitta inne i ett rum och be för sig själv och att mamman satt och pratade i telefonen i ett annat rum. Ingen av föräldrarna hade berättat för pojken efter operationen vad de gjorde då. Det var först senare som pojken började beskriva att han hade varit i himlen. Pojken var bara 3 och ett halvt år ungefär. Han berättade eftersom att han träffat avlidna släktingar och även hans lillasyster som dött i mammans mage när den bara var 2 månader.
 
Det kan vara en tröstens bok för den som har svårt att tro på Gud. Jag tycker att alla ska läsa den. I övrigt så åkte jag, mina föräldrar och min moster och morbror till Storforsen förra söndagen. Det var för det mesta vackert väder.
Vi gick hela vägen från början ända fram till hotellet. Måste ju erkänna att det har blivit mycket glass och godsaker under semestern. Jag har haft det jätteskönt och imorgon är det sista dagen av ledigheten för den här sommaren.
Avslutar med lite bilder av Lufsen och Lady i mina föräldrars stuga. De har fått leka mycket i naturen. See you.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FREDAG!

 
Hej därute. Idag så kom en bok i brevlådan som jag redan har läst ut. Jag läste ut den på bara nåra timmar. Det var en intressant bok och verklighetsbaserad. Jättevarmt ute, men det är ju sommar så jag har klänning på mig. Ska strax gå över till en kompis som jag känt i över 20 år och ta fika med mig. Han är förtjust i pizzabullar. Imorgon så åker jag ut till stugan igen. Det ska bli skönt. på söndag så åker jag till Storforsen. Har inte varit där på några år, så det kommer säkert att bli trevligt. Imorgon så får jag träffa mina busiga och mysiga katter. Avslutar med en härlig sommarbild. Sköt om varandra och er själva. See you.
 
Härliga bilder från Umeå.
 
 
 

UMEÅ!

Hej därute. Semestern fortsätter. Är nu inne på min 3:de vecka. I början av veckan fick jag en ide´att åka och hälsa på en kompis i Umeå. Sagt och gjort, jag tog bussen och åkte ner. Hann både klippa mig och köpa en massa kläder. Nu idag så tänker jag städa och jag har tvättat. Ska ner en sväng på stan innan jag städar. Glömde skriva i förra inlägget att jag badade i havet 2 gånger förra veckan. Det var skönt. Fick en hund till badkompis. Sköt om er.

RSS 2.0