SÅ HÄR BLEV SOVRUMMET!

Före
Efter
Det slutade med att Lufsen smet in till tapetseraren och lade sig under sängen.
 

MORS DAG!

Grattis alla mödrar runt om i Sverige, ni ställer upp och lyssnar och stöttar, tröstar och vägleder på alla sätt. See You!

TREVLIG HELG!

Idag så har jag varit ute med Lufsen i 1 timme. Imorgon kommer mamma på besök och på söndag så ska jag uppträda för sista gången denna säsong med kören. Hoppas att ni alla får en riktigt skön helg och att ni är rädda om varandra. See You!

OMTAPETSERING PÅ MÅNDAG!

Hej därute. Idag så är det soligt men blåsigt. Lufsen ligger och sover sedan han har varit ute i 2 timmar på förmiddagen. Jag börjar jobba klockan 3, och vid ett så fick jag ett trevligt samtal från de som ska komma och tapetsera. På måndag morgon så kommer de och tapetserar i mitt sovrum. Så på lördag så ska jag och min mor flytta på möbler så att de får plats med att arbeta. Jag känner mig lycklig, för jag tror att kommer att bli fint. Igår så sjöng jag i kören och hade det skönt och var på balkongen och solade. Det blev även en tur till Dollar Store och sedan så promenerade jag iväg och köpte mig en mjukglass. Det var skönt att vara ledig 3 dagar. Jag behövde det. Önskar alla en trevlig dag. See you!
 

LITE BILDER FRÅN HELGEN!

 

LUNCH UTE!

Hej därute, idag så har jag ätit lunchen som jag hade med mig ute på en bänk. Sedan satt vi och solade och pratade och hade det trevligt. Nu har det blivit mulet och kallt igen men det märks att sommaren är på väg. 
Ikväll så ska jag mysa framför TV:n och se på hockey. Imorgon slutar jag 12 och sedan så är jag långledig 3 dagar. Det ska bli så skönt. Ska åka och hälsa på mor och äta hemmmgjord pizza. Träffade en före detta arbetskollega på stan idag. Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See You!

BADEN BADEN!

Hej därute. Idag så sov jag ut till halv åtta, det var behövligt. Efter frukosten så gick jag ut med Lufsen som fick vara ute i 40 minuter och gå vart han ville. Jag träffade på grannen med hund och hon var på väg ut till stugan för att förbereda. Då fick jag lust att ta fram Baden Baden som jag har med dynan och sätta den på balkongen. Lufsen ligger där nu, det är skönt att veta att han har plats så han kan ligga bra. I sommar funderar jag på att lägga ut träplankor som täcker betonggolvet så det inte blir så kallt och hårt för mina katter och mig när vi ska samsas på balkongen. Idag börjar jag klockan fem så jag har många timmar att göra det jag vill. Ha en trevlig dag.
See You!

Omtapetserat.

Hej därute. Idag så var vaktmästaren här för att byta lysrör i toaletten. Då frågade han om jag ville få omtapetserat i sovrummet. Det är dax för det. Det ville jag gärna. Så idag så ska jag cykla till colorama och välja ut tapet. Kallt ute men sol. Varit ute med LUFSEN.
See you!

Äntligen färdig med jobbar helgen!

Hej därute. Har jobbat långhelg. Snö idag. Här kommer  lite häftiga bilder på LUFSEN. See you!
 

TRÖTT!

Hej därute. Idag så har jag jobbat till klockan 3. Är helt slut, men jag jobbar imorgon och på söndag också. Vädret har varit lite varmare idag. Nu skriver jag på bloggen på måndag. Ha en skön och trevlig helg. See You!

LEDIG DAG OCH VACKERT VÄDER!

Hej därute, idag så är jag ledig och ska jobba helgen. Det är vackert väder men kallt. Det är det tydligen i hela landet. Lady ligger bredvid mig vid datorn, och vilar och det ska jag göra idag också. Har bara tänkt ta det lugnt idag. Lufsen ligger i vardgsrummet. Såg inte så mycket av eurovision igårkväll utan somnade ganska fort. Ska möjligen sy en stund på min tavla idag. Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See You!
Längtar till sommaren.
 

Minnesdag!

Idag för 3 år sedan begravde jag min pappa. Tiden går så fort. Idag har det varit blåsigt och kallt men soligt.
Nu är det sängdags. See You!
Natti natti.
 

FÖNSTERPUTSNING OCH OMMÖBLERING!

Idag så har jag putsat alla fönster, samt möblerat om i sovrummet och köket. Bilden är lite mörk på den ena bilden. Sedan så har jag ätit flygande Jakob, samt ätit en god rabarberpaj. Nu så ska jag lägga ut nya dukar samt mysa framför TV:n.
 
 
 
 
 
 
 

SOL!

Hej därute, idag så har jag ätit en god mjukglass, varit en sväng på stan samt ätit mycket smarrigt. Gjorde en korvgratäng till middag. Den blev god. Sedan så har jag varit mycket ute med Lufsen. Solen har varit varm idag och det har varit som sommar. Ledig i 2 dagar till. Skönt med morgonen när man inte behöver tänka på arbetet.
Imorgon så putsar jag fönster. Ikväll är det hockey. Ha det gott. See You!
Nutid
1984. Tur att man kan skratta åt sig sjäv. Vilka stora glasögon jag hade, fy. Det var då det.
Inspektionen för hem och hushåll .
Men vad gör hon för något?
Nya gympadojor.
 

RSS 2.0