LEDIG DAG!

Hej därute, igår så var jag ledig efter att ha jobbat helgen. På söndag så hade jag både en tunnare höstjacka och höstkängor. Igår så lagade jag bland annat lasagne samt sötsur kina gryta och det blev många portioner. På kvällen så hade vi börjat sjunga i kören igen, det var verkligen roligt att få träffa gänget igen. Mamma har haft problem med att det har varit mycket getingar kring henne när hon klippt gräset i bersån i stugan och 2 augusti blev hon stucken med 2 stick på ena benet. I förrgår när hon skulle hålla på i bersån igen så började det flyga mycket getingar. Hon stod och funderade var ifrån de kom, och tänkte att hon skulle titta under trädgårdsbordet. Då får hon se en stor billa som de byggt alldeles i kanten under bordet. Mamma har dessutom gått och burit omkring på denna getingbilla när hon har flyttat bordet vid gräsklippning i sommar. Det var när hon skulle damma duken till bordet som de blev upprörda, Så nu passar hon sig. Jag jobbar 3 dagar denna vecka sedan går jag på 3 veckors semester, det blir roligt. Här kommer lite bilder. Ha en bra dag. See You!
Lady tycker att det är intressant med hästhoppning.
Jag avslutade min dag igår med att äta 2 goda räksmörgåsar.

TÅRTAN!

Hej därute, idag så har jag varit på stan i ett ärende men annars så har jag sytt mycket på min tavla. Det är ju hästhoppning så jag tittar även på det. Njuter kort sagt av en ledig dag fast regnet öser ner. See You!

BILDER PÅ TÅRTAN IMORGON!

Hej därute, vädret är mulet och grått ute. Själv slutade jag klockan 12 idag och sedan gick jag och köpte ingredienserna till tårtan. Den blev jättegod. Tänker lägga ut bilder på den imorgon. Nu myser jag bara och i morgon ska jag ta det lugnt och ladda inför sista jobbarhelgen innan min 3 veckor långa semester. Ha det så gott ikväll så hörs vi imorgon. See You!

TISDAG!

Hej därute, idag så har det varit mycket på jobbet men jag får ju vara på det ställe som jag är tänkt att vara på. När jag kom hem så dammsög jag hela lägenheten så nu är katterna och jag själv nöjd. Men gosse så slut jag blev efteråt. Jag har legat 1 timme och halvslumrat i soffan. Det var skönt. Lufsen har legat bredvid mig en stund.På torsdag är jag ledig för jag jobbar helg. Då har jag tänkt baka en tårta med persikohalvor och vaniljsås.Det blir smaskens. På fredag är det löning. Ha en fortsatt trevlig kväll. See You!

FREDAGSMYS!

Hej därute, idag jobbade jag till 12. Sedan gick jag på närmaste pizzeria och unnade mig en husets special. Det var fläskfilé, bearnaisesås samt tomater och lök. Mycket god. Ikväll så ska jag bara mysa framför TV:n och njuta av en ledig helg. Hoppas att ni också får en skön helg. See You!

PROMENAD!

Hej därute, tack först till Eva som gratulerade mig på Födelsedagen. Idag så har jag varit ut på en promenad, där räddade jag 2 humleungar från döden. Sedan så har jag sytt på min tavla, samt dammsugit, vaskat golven och dammat mattorna ute på gården. Katterna och jag är så nöjda. På tisdag ska jag börja jobba igen. Då hoppas jag att det blir mer humant att jobba än tidigare de senaste veckorna. Jo förresten, i fredags köpte jag en lampfot. Jag har 3 lampskärmar och den här var liten och nätt och passade utmärkt till lampfoten. Vädret har varit vackert idag. Hoppas att ni alla får en trevlig kväll. See You!

STATSRESA!

Hej därute, åkte in till Luleå idag en sväng. På vägen hem när busschauffören skulle släppa av folk vid en busshållplats så stod en kvinna parkerad där bussen skulle stanna. Han tutade åt henne men hon brydde sig inte. Då klev busschauffören ut och skulle gå och säga till henne, då stack hon iväg. När jag sedan skulle hoppa av där jag skulle av så glömde han bort att bromsa och började gasa. Då ropade jag till honom, då bad han om ursäkt och sade att han satt i andra tankar. Jag sa att jag förstod att det var bilisten han säkert tänkte på. Sedan stannade han vi närmaste infart, och då sade han att han blockerade en bil. När jag klev ur så hade bilen samma form och färg som den bilist som blockerade vägen för honom. Så kan det gå. Ha en fortsatt trevlig kväll. See You!

GÅVOR!

Hej därute, idag så gjorde jag en bussresa till en restaurang, där åt jag kåldolmar med potatis, kokta grönsaker samt sås. Sedan så hade de sallads buffeé. Det var jättegott. När jag kom hem så hade en före detta arbetskollega ringt och ville komma förbi med lite blåbär. Lite blåbär ja, jag fick 3 kg. Sedan så fick jag några ägg från hennes egna höns. Barnbarnet var med, jag fick 2 kramar av henne och det kändes roligt att få träffa henne igen. Vi har inte träffats sedan i våras. Så nu har jag gjort en blåbärspaj som jag tänker äta. Det blir gott. Det har regnat ute idag men det gör ingenting. Man kan ju göra det mysigt iallafall. Tack för alla fina kommentarer som jag fick vid senaste inlägget, det värmde. Ha det bra. See You!

HEMMA EN VECKA!

Hej därute, har inte skrivit på ett tag för jag har varit upptagen med annat. Blir hemma 1 vecka från jobbet. Var på väg att krascha mentalt och då kände jag att det var klokt att koppla bort jobbet 1 vecka för att återhämta mig. Nu känner jag mig hoppfull om att allt kommer att ordna upp sig. Vill inte bli lika dålig som förra sommaren för det var hemskt.Solen skiner annars och Lady ligger bredvid mig på köksbordet. Lufsen sitter ute på balkongen. Ska gå ut med honom en stund men först så ska jag dricka kaffe. Det är väldigt varmt. Fick höra i förrgår att en tjej skulle åka till New York som au- pair ett år. Lyckost säger jag bara. Ha det bra. See You!

FIRAD I EFTERSKOTT!

Hej därute, Idag hade jag ju middagsgäster. Min mamma och 2 vänner till mig var och åt smörgåstårta som mamma hade gjort. Jag fyllde 47 år i onsdags och det firade vi idag i stället. Jag fick mycket fina presenter. Det blev trevliga samtal och goda skratt. Imorgon så ska jag friskanmäla mig till jobbet att jag kommer på måndag. När sista gästen var på väg hem så öste regnet ner, så hon blev tvungen att vänta en stund. Nu sitter Lufsen på balkongen och Lady har nyss intagit tonfisk. Hoppas att ni alla har trevligt. See You!

Back in buisness!

Hej , jag har förberett lite för imorgon och så har jag varit ute med katten en stund. Annars är allt som vanligt. Ser fram emot imorgon då jag får middagsgäster, ni får ha en trevlig helg. See You!

ÄNTLIGEN BÄTTRE!

Igår var det ju tänkt att jag skulle ha middagsgäster på besök men eftersom jag blev sjuk så blev det uppskjutet till lördag. Äntligen känner jag mig pigg. Jag är ledig 3 dagar nu och då ska jag verkligen ta det lugnt. Varmt idag för kissarna här inne, jag har sytt mycket på min tavla. Jag går in och läser andras bloggar imorgon, ska bara mysa framför TV:n och ta det lugnt. Ha en fortsatt trevlig kväll. See You!

DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG!

Jättesjuk igen, men nu ska jag vara hemma från jobbet tills jag har fått bort febern. Är matt och har tungt ibland med andningen.Önskar er alla en solig varm skön dag från mig. See You!