BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT!

Hej. Idag är början på ett nytt kapitel i mitt liv. Jag ska börja visa framtassarna, och göra min röst hörd. Så enkelt är det. Ha en bra dag See you!

LEDIG!

Hej därute. Solen skiner och det är varmt och skönt. Idag så har jag bara tänkt göra sådant som jag tycker är roligt.
Kanske skriva lite. Jag jobbar ju i helgen, därför så är jag ledig idag. Hoppas att ni alla får en skön dag. Katterna ligger och sussar just nu. See you!

HÖSTMARKNAD OCH BIO!

Hej därute. Idag så är jag bara hemma och tar det lugnt. Men i går och i fredags så hände det mycket. I fredags så lagade jag ju hål. Sedan gick jag på marknad. Där träffade jag några som jag känner. På kvällen så kände jag för att gå på bio ensam och se filmen " Hur många kramar finns det i världen". Den var jättebra. Men det var inte så mycket folk. Igår så var ju mina föräldrar med mig på marknaden. Vi köpte lotter av kattakuten. Då vann jag en bordslöpare samt en isbjörn. ( En nalle alltså) som var ganska stor. Sedan så åt jag souvas, det var också gott. När jag var i en monter som apoteket hade så fick jag en present. Det var en duschcreme som luktade jättegott. Jag skyndade att gå på apoteket och köpa en stor flaska av den varan, samt hudlotion i samma. Sedan så åt vi kycklingsallad och så bjöd jag på blåbärspaj med grädde till, det var gott. Senare på kvällen så gick jag och mamma på bio. Och såg filmen som jag såg i fredags. Idag är det sol, så man får väl ta en promenad senare idag.

ALDRIG MERA FALUKORV!

Hej därute. Solen och ösregnet har avlöst varandra. Berättade igår att jag hade lagat en massa färdiga maträtter.
Jodå, men det jag måste göra är att äta upp den äldsta maten som legat i frysen först. När jag kom hem hungrig från jobbet i eftermiddags, så hade jag tinat upp korvstroganoff gjord på mjölk. Längst ner på byttan flöt det vätska, och mjölkredningen som skulle vara där såg ut som mjölk som hade bäst föredatum anno 1790. Men, jag tänkte att det blir nog bra om jag kokar bandspagetti och värmer upp allt i mikron sedan. Jodå, det gick att äta men det kändes inte så aptitligt, Hur som helst så har jag kastat bort resterande av denna rätt, och bestämt mig för att aldrig mer äta falukorv. Mitt behov blev mättat ikväll om man säger så. Jag hade tänkt mysa framför tv:n och äta något gott ikväll( dock inte något med socker i ), men nu är jag sprängmätt. Idag har ju skolorna börjat, då blir det mer att titta på för Lady och Lufsen. De ligger för övrigt utslagna i värmen i lägenheten. Ha en trevlig kväll. See you!

VILKEN HÄRLIG DAG!

Hej därute. Idag så har jag mycket att berätta. Först så var jag på gudstjänst och där träffade jag en vän som jag inte sett på många år, det var roligt. Sedan gick jag på coop och handlade. Då började det hända saker. Först så fick jag hjälpa en tant i permobil att få ner varor. Sedan när jag skulle gå till kyldisken så fastnade min Dramaten i en skylt, som de satt ut i butiken. PANG! Folk tittade lite generat bort, men jag som inte tycker att det är så farligt om jag gör bort mig plockade i lugn och ro ihop skylten och rätade upp både ställning och skylt. När jag kom hem så skulle jag börja laga lite färdigmat som jag kan ta fram ur frysen. När jag öppnar ena skåpet så rasar en påse med mandel ner med allt innehåll på golvet. Jag behöll mitt lugn och tänkte att innehållet var ändå för gammalt så det skulle ändå slängas. Sedan hände lite fler incidenter men som jag till slut bara kunde skratta åt. Men nu är jag trött och slut och skall ta en kopp te, och avnjuta min goda blåbärspaj som jag också har bakat idag. Lufsen sprang vettskrämd och gömde sig uppe på garderoben då jag började dammsuga. Ha det så gott ikväll. See you!

KATTBILDER!

Och en bild från Storforsen.
 
 

SKYMNINGEN FALLER!

Hej därute. Nu börjar skymningen falla ute. Snart så får man kura ihop sig under en filt och läsa en god bok. Mörkret är på väg tillbaka, det är tur att jag har mina katter och mina vänner. Jag tycker inte om mörkret. Usch!
Vad vore mitt liv utan mina katter, de är ett sådant sällskap. Har sytt mycket på min tavla idag. Hoppas att ni får en skön natt. Sov gott.
 

SKÖN LEDIGHET!

Hej därute. Har plockat 4 liter blåbär i veckan. Det var så vackert väder och jag har till och med fått lite färg i ansiktet. Katterna kände igen mig när jag kom ut till mina föräldrars stuga. På söndag kväll så blev jag hämtad av mina föräldrar då jag hade slutat halv tio. Det var mysigt att åka bil i skymning. När vi kom fram så sprang Lufsen fram till mig och började puffa i mig och var så kärvänlig. Lady var också kelsjuk efter en stund. Båda katterna låg i min säng på natten. Dagen efter så gick vi och plockade blåbär. Satt sedan och rensade de. Efter en stund så fick vi främmande som satt många timmar. Vi åt middag först vid 8 på kvällen. Igår så bakade jag blåbärsmuffins. Sedan så fick jag främmande på kvällen av en gammal arbetskollega. Idag så börjar jag halv fyra. See you.

SNART JOBBAT HELGEN FÄRDIG!

Åh vad skönt det är då man vet att man får vara ledig efter att man jobbat helg. Ska vara ute i mina föräldrars stuga och plocka blåbär i 2 dagar. Här är det soligt och hett. Det har det varit hela helgen. Ikväll så får jag återse mina katter. De är ju i mina föräldrars stuga och ska vara en vecka till. Hoppas att ni alla har haft en skön helg. See you!
 
 
 
 
 
 
 

SAMMANFATTNING AV HELGEN!

Hej därute. Hoppas att solen skiner hos er också som den gör här i Boden. I fredags åkte jag till min kompis i Umeå. Blev bjuden på restaurang och på lördagen så gick vi på Noliamässan. Införskaffade mig en del saker som jag behöver. Bland annat nya koppunderlägg. Det är en kvinna som målar från kyrkbyar och hus här i Norrbotten.
Vi var även och promenerade förbi militäranläggningen i Umeå. Jag har haft tur med vädret hela helgen. Ikväll slutar jag halv tio. Ska ta mig en kopp kaffe nu. See you!

KATTERNA PÅ LANDET!

Hej därute. Nu är katterna borta. Saknar de så ofantligt, men jag vet att de har det bra där de är. Lady och Lufsen kommer att vara 2 veckor hos kattmormor och kattmorfar. Solen gassar och imorgon jobbar jag min sista dag inför ledigheten. Ha det gott. See you.

RSS 2.0