MIDSOMMARHELG PÅ LANDET!

Hej därute, på midsommarafton jobbade jag till 12. Dagen efter så åkte jag ut till min mammas stuga.
Där passade jag på att fota lite motiv när vi gick en promenad efter landsvägen.
 
Nu är jag ledig 3 dagar, och imorgon får vi lön (ha,ha). Löning på fredag var det ja. Jag ska klippa mig och färga håret imorgon. Längtar. På lördag kommer mor och då så ska vi äta pizza och croissanter med hallonsmak.
 
De är supergoda, och på söndag så blir det tvättstuga. Känns ändå lite lyxigt att få göra vad man vill i dagarna 3. Hoppas att eran helg blir bra och att ni haft en trevlig midsommar. See You!
 
 
 
 
 

NYA GLASÖGON!

 
 
Hej därute, i helgen har det gått bra att jobba trots hög värme. Men på lördags fick jag sprängande huvudvärk, antagligen så hade jag fått i mig för lite vätska. På torsdag när jag varit och plockat bort EKG elektroderna så gick jag in på GILLA butiken en stund. Då fick jag syn på en jordglob som man kan tända. Och ni som följt mig ett tag vet ju att jag älskar jordgober. Så jag köpte den och är så nöjd.
 
I måndags så var jag och hämtade ut mina nya glasögon samt lämnade in min cykel för lagning.
 
Solglasögonen satt perfekt men de andra fick jag laga till och justera för de ville trilla ner på näsan.
I måndags åt jag även tacos. Det var så länge sedan som jag åt det och det var så gott.
Under tiden så tittade jag på fin undervattensfilm med avslappnande musik. Efteråt åt jag lite gott framför TV:n. Det var verkligen skönt och behövligt att vara ledig en dag. På midsommardagen så ska jag åka till min mammas stuga, där ska hon bjuda på mat. Under veckan som gått så har jag också möblerat lite och jag är så nöjd. Här kommer bilder.
Nu sitter jag mycket i vardagsrummet och äter. Önskar er alla en skön midsommarhelg. See You!
 
 
 
 
 

TREVLIG FORTSÄTTNING PÅ EN TREVLIG HELG!

Hej därute, i lördags så var min mamma på besök efter 3 månader. Det blev ett kärt återseende. Först så gjorde vi lite ärenden på stan, sedan köpte vi hem var sin maträtt. Mamma beställde cesarsallad och jag beställde en pastarätt. Det var stora portioner så man blev mätt. men det var gott.
 
Sedan blev det dags för presentöppning. Här kommer bild på vad jag hade köpt till min mamma.
Så här blev det i färg.
På söndagen så tvättade jag, på TV:n gick det ett program om Lappugglor, det tittade Lady intresserat på. 
Igår så var jag och kopplade på EKG i ett dygn. Idag så ska jag åka tillbaka dit och plocka bort det.
När jag skulle ta i hand så kände han igen mig men jag minns inte honom. Det visade sig att vi har jobbat på samma äldreboende i Luleå i början på 90 talet. Han kom ihåg en speciell trevlig händelse. Det är verkligen en glad och positiv människa. Man blir glad bara av att se honom.
 
När jag kom hem så åt jag jordgubbar och körsbär som jag hade köpt. Det var verkligen gott.
 
 
Jag jobbar i helgen så ni får ha det Nice. See You!

GRILLFEST OCH MORSDAGSFIRANDE I EFTERSKOTT!

Hej därute, igår var jag bjuden hos en före detta arbetskollega på grillfest. Vädret var inte det bästa men de lyckades hitta skydd mot regnet till grillen. Vi fick ta med oss vad vi själva skulle grilla och sedan höll värden med sallader. Det blev verkligen en trevlig fest. Det dök dessutom upp oväntade gäster som jag också känner. Det blev mycket prat och trevligt umgänge några timmar. Kolla in salladerna:
Här kommer lite fler bilder från festen:
Jag kom hem vid 22 och satt sedan uppe och såg första avsnittet av Poldark som är sista säsongen. Sedan gick jag och lade mig vid halv ett. Jag passade på att sminka mig lite när jag skulle på festen. Idag kommer min mamma och tittar på mina köksstolar och ommöblering, vi har inte kunnat träffas på 3 månader för jag har varit förkyld i omgångar. Jag ska ge henne lite morsdagspresenter. Sedan så ska vi gå på Croissent och köpa hem mat och äta, det blir säkert trevlig. Imorgon så ska jag tvätta samt göra sötsur kinagryta. På onsdag och torsdag så ska jag till Sunderby Sjukhus och få påkopplat 3 elektroder på bröstet samt en EKG dosa. De ska läsa av hjärtat under ett dygn. Hoppas att de kommer att kunna registrera mina hjärtfladder. Har haft det ganska ofta sista tiden. Önskar er alla en trevlig nationaldag. See You!

RSS 2.0