BÄTTRE BILDER!

 

VÅRSTÄDNING AV BALKONG!

Hej därute. Igår var det dags för fönsterputsning och långpromenad i det vackra vädret. Det var riktig sommarvärme ute igår och när jag promenerade till Sanden så var det som att sommaren hade kommit. Tyvärr så hade jag byltet på mig långkalsonger och yllebyxor så det blev extra varmt. Nåja, sedan så putsade jag som sagt mina fönster och satte upp nya gardiner. Katterna mös och mådde gott ute på den nystädade balkongen. The summer, here I come. Ha det så gott, See you!
Ska försöka få bättre bilder från gardinerna i köket och sovrummet, de blev så mörka. Antagligen så är det för ljust ute. Återkommer.
 

FRISK LUFT!

Först så blev det en långpromenad till djurmagasinet, sedan så såg jag Glamour och efter det blev det en tur med Dramaten och handla 12 förpackningar kattmat. När jag stod i självscanningskassan på Coop och såg en av de anställda så började storskratta. Jag var så trött och slut och jag hade hela Dramaten full samt en tygpåse med kattmat. Han såg ut som han inte riktigt förstod vad som var så roligt. Tur att mitt sällskap känner mig så att hon inte skämdes. Nu ska jag dricka ett stort glas vatten, efter ett hårt träningspass. See you!

GLASSIGT VÄRRE!

Hej där ute. Idag har solen varit varm och när jag kom hem från jobbet så gick jag och köpte mig mjukglass. Det var gott. Det var mycket barnfamiljer som skulle handla. Här kommer lite läckra bilder. See you!
 
I den härliga vårsolens glans. I den härliga våååår, uti vårsolens glans.
 
 
 
 
 

VARMA SMÖRGÅSAR!

Idag har jag varit i Luleå och ätit varma smörgåsar. Sedan har jag helt utpumpad legat framför TV:n. Här har det varit sol men lite blåsigt. Har inte lagt ut några nya bilder men är för trött för det. Men det kommer när jag har satt upp de nya gardinerna. Det lovar jag. Ha en trevlig kväll. See you!

LEDIG I 2 DAGAR!

Äntligen är man ledig i 2 dagar. Vädret är mulet men jag och mamma ska till stugan idag. Vi ska ha med oss choklad och smörgås. Om det är för dåligt väder får vi sitta inomhus, det går ju också. Imorgon så ska jag bara ta det lugnt. Katterna har varit uppe tidigt på morgonen. Nu sitter Lufsen och tittar ut genom fönstret. Snart ska jag putsa mina fönster. Har fått tag på nya snygga gardiner. Ha det gott. See you!

GLAD PÅSK!

Jag och katterna önskar er alla en glad påsk. See you!

SKÖN PROMENAD!

Hej. Idag så har jag varit på en långpromenad, det var så härligt väder. Mötte bland annat en pappa som hade sin son i sittvagn. Båda hade solglasögon. Pojken så tuff ut i solbrillor. Katterna har fått sitta på balkongen 2 gånger idag. De njuter verkligen. See you!
 

LJUST UTE!

Jag är ledig 3 dagar för jag har semester på måndag. Vilket härligt väder vi har haft idag. Katterna har fått sitta på balkongen en lång stund. Nu börjar de sista isfläckarna äntligen tina. Ligger bara i sängen och slappar och äter gott. Känner mig lite grann som katten Gustav. Imorgon ska jag gå en långpromenad. Hoppas att ni har en skön helg allihop. See you!

RSS 2.0