TIMMAR KVAR!

Hej. Imorgon så åker jag till Umeå en vecka. Mina föräldrar ska bo i min lägenhet så inte katterna behöver vara så ensam. Det är ju bra. Jag har packat väskan och förberett mig. Hade inte tänkt ta med mig någon resväska men jag måste nog det i alla fall. Ska ju vara borta några dagar. Katterna har varit på myshumör hela dagen. De kanske känner på sig att jag ska iväg. Har ringt några vänner och pysslat med lite av varje. Hoppas att ni får en trevlig vecka nästa vecka. Då får ni veta hur jag har haft det. See you !

DAGARNA BARA RUSAR IVÄG!

Det är ju så när man är ledig. Igår så tog ja min Dramaten till affären. Det var blankis. Men jag hade broddar.
Det tog mig 1 och en halv timme att handla det jag skulle. Dagarna går fort när man har det trevligt. Ingen stress eller tänka på att passa några tider. Går mellan datorn, min tavla som jag håller på att sy på, och leker med två busfrön. Idag har det varit ganska fint väder. Ni har säkert sett inslaget från Rapport och Aktuellt igår om djurplågeriet. Jag mår så illa när jag ser och hör hur djur plågas. Allt handlar ju bara om pengar. Efter fem år avlivas de. Människor är onda och gör vad som helst för pengar. de stackars kaninerna är inte de enda som behandlas illa. När ska detta få ett slut. Vi lever i en tid där status och pengar och göra karriär är det viktigaste.
 
Men vi måste börja se oss omkring, vart vi är på väg. Det samhälle som vi bygger upp nu blir det samhälle som nästa generation får ta över. Nog om det. Imorgon så ska jag en sväng till Piteå, Det blir roligt att gå i Småstaden.
Idag så ska jag bara mysa och njuta av min semester fullt ut. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag. See you!

VAD SEMESTERDAGARNA GÅR FORT!

Men egentligen så börjar min semester först imorgon. Det ska bli så roligt imorgon. Jag får min lön då, men jag ska hålla hårt i pengarna. På fredag så åker jag ju till Piteå över dagen. Det blir mysigt att gå och shoppa med ögonen.
Det blir väl att ta sig en fika och sedan så är det  ju ett måste att gå i småstaden och titta. Affärerna ska visst ha öppet till klockan nio imorgon kväll. Minns förra oktober, då jag och två arbetskollegor åkte gratis till Piteå med buss. Det var smockat med folk i affärerna. Man fick trängas inne i butikerna. Jag tänker inte gå på stan i morgon men affärerna passar ju på att sälja när folk har fått pengar. Ikväll så har jag städat och gjort fint här hemma. Jag har även börjat småpynta inför julen. Nu ska jag lägga mig framför tv:n. Ha det gott. See you!

LUFSEN ODYGDIG INATT!

God morgon, denna första semesterdag. Vilken busig katt som väckte mig halv 2, men då tog jag fram sprayflaskan och nu har jag klivit upp och klockan är strax åtta på morgonen. Det verkar bli en solig dag. Idag så har jag lite på min agenda. Men först så ska jag avnjuta en god frukost. Ha det gott. See you! ( OBS! sprayflaskan är ingenting annat en flaska med ofarliga dofter som ska skrämma bort katterna.) Jag sprayar de inte i ansiktet utan visar bara flaskan och i nödfall så sprayar jag en bit bort från dem. Men de känner igen lukten, så oftast så brukar de inte vilja vara i närheten när de ser den.

SEMESTER!

ÄNTLIGEN SEMESTER I 2 VECKOR: JIPPI!

FY VAD KALLT!

Burr. Solen lyser och jag är ledig. Men jag går inte ut idag för jag har - 13 grader utanför min lägenhet. Ida ska jag bara mysa och ha det skönt. Förutom att tvätta. Ha det gott. See you!

Om min möblering!

Här kommer lite bilder på min möblering. Håll till godo :
 
 

MÅR ILLA!

Hej därute. Idag har det varit snorhalt ute. Skulle ta på mig broddarna när jag skulle gå på affären. Hittade de inte. Var bergsäker på att jag hade lagt de på hatthyllan, men inte då. Efter att ha gått igenom garderoberna i hallen, med 2 katter som ville vara med så klart bestämde jag mig för att gå utan broddar. På väg till affären så slog det mig att jag hade lagt de i städskåpet av någon underlig anledning. Gick först en sväng på jobbet för att se om de fanns där. ( Är inte direkt roligt att kliva in på lokalen på ledig tid), men vad ska man göra. Som tur var så hade de sandat bra. Gick ändå som en stel gumma på 90 år med värk i kroppen. Inget ont om 90 åringar. Köpte en gång ett gratulationskort till pappa. Då var det en dam i övre medelåldern. Måste ha varit kring 90, som hade sitt ena ben i högklackat upp längs en stolpe. Såg väldigt komiskt ut förresten.
 
Nåväl, väl hemma så började jag riva ut innehållet i städskåpet, och mycket riktigt, där fanns de. Puh, vad skönt tänkte jag. Idag har jag mått illa nästan hela dagen och gör det fortfarande i skrivande stund. Men jag försöker trycka i mig lite pizza så att jag ska slippa lägga en. Hoppas att ni andra är friska och mår bra. Ha det gott. See you!

SLALOM!

Hej därute. Idag har det varit en rolig dag. Jag bjöd mina föräldrar på potatisgratäng och sedan så åt vi även en bakelse tidigare idag. Vädret har varit varmt och skönt. När jag var på djurmagasinet en sväng på förmiddagen så fick jag en stor kattalmanacka. Den har jag satt upp på väggen. Idag har det också varit slalom på tv, så nu börjar man komma tillbaks i vintergängorna igen. Avslutar med att lägga ut lite vackra bilder från min sommarsemester.
Kan ju vara skönt att titta på nu när det är vinter. Ha en fortsatt trevlig kväll. See  you!
 
Storforsen sommaren 2013.
 
 

LITE BILDER!

Lite vid i halsen kanske, men det spelar ingen roll. Ska sy den lite mindre u-ringad.
Min favoritbild på Lufsen.
Lady luktar på blommorna.
I helgen så ska jag nog skriva ner lite fler trevliga minnen som jag har. Om sanningen ska fram så skulle jag vilja skriva en mer detaljerad bok om minnen som jag har upplevt. Det som är skojigt när man börjar skriva är att man återupplever allt roligt på nytt. Tur att jag har bra långtidsminne så att det finns något att fylla min bok med. Men jag ska bara ha boken för mig själv. Det kan vara skönt att gå tillbaka och läsa längre fram.
 
Ikväll så har jag städat lite, och sett på TV. Nu så ska jag snart lägga mig. Skönt att veta att jag är ledig 3 dagar.
hoppas att vädret inte är alltför kallt. Det är tvära kast i temperaturen. Ena dagen så är det minus 9 och dagen
efter så är det 0. Ha en trevlig kväll. See you!
 
 

EXEMPLARISKT!

Lufsen har skött sig i natt också. Idag så har Lufsen och Lady turats om att sova bredvid mig. Jag hade sovmorgon och steg upp klockan sju. Nu jobbar jag bara i morgon sedan är jag ledig tre dagar. Skönt. Det är minus 8,3 grader ute. Så nu börjar vinterkylan tränga sig på. Nåja, vi norrbottningar är ju vana vid vinterkyla. De hade visst lovat att det skulle bli - 15 grader längre fram. Hoppas att vädret blir fint i helgen. På lördag så får jag främmande. See you!

MYS!

Hej därute. Idag har jag haft främmande av en arbetskollega. Jag visade henne klänningen som jag hade sytt.
Jag bjöd henne på te och visade ommöbleringen. Det var så vackert väder ute. Lagom varmt och sol med snötyngda granar. Ikväll så jobbar jag. Sedan så ska jag upp fem imorgon bitti. Hoppas att Lufsen inte håller mig vaken som han gjorde i natt. SEE YOU!

NU ÄR DET VINTER!

Hej därute. Idag har jag slutat klockan tolv. Det är vinter ute. Lufsen bet i en kabel till min sänglampa  igår, så idag har jag varit tvungen att linda in den med isoleringstejp. Han har redan bitit sönder en sladd till min box från Telia, så jag har inte någon fungerande TV i sovrummet, men jag ligger där i alla fall. Hoppas att ni alla har det bra. Imorgon ska jag få hjälp av en arbetskollega att lägga mönstret rätt på tyget så att jag kan börja sy på min klänning.
Ha det gott. See you!

JAHA!

Då var det söndag igen. Har haft främmande i helgen. Det var trevligt. Vi kom på idén att möblera om. Det gick bra.
Det blev dock lite dramatiskt när vi skulle flytta vitrinskåpet och ställa det i sovrumet. När vi kom över tröskeln till vardagsrummet, så välte övre delen och övre delen högst upp gick sönder. Fick tag i en verktygslåda och skruvade loss det som hade gått sönder. Då blev vitrinskåpet som nytt. I veckan hoppas jag att jag får min symaskin som jag har beställt. Jag har ju köpt tyg och mönster, så nu väntar jag bara på verktyget. Det ska bli spännande.
 
Usch vad jag är mätt. Men man ska ju inte klaga. Har varit på gudstjänst idag, och sedan så har jag bara varit hemma och sytt på min tavla och tagit det lugnt. Här har det regnat mest hela dagen. Hoppas att ni alla har haft en bra dag. Nu så ska jag så sakta börja göra iordning för imorgon. Ha det så gott.

RSS 2.0