Torrfoder och snö!

Efterärute. Idag så har jag varit och köpt torrfoder och kattströ. Igår tog jag fram julgranen och pyntade den. Jag kunde inte låta bli. Imorgon så ska ha åka till Luleå och shoppa med mamma och äta lunchbufee. Hoppas att ni får en trevlig kväll. Här snöar det. See you!
Före
Efter
 

Lite pyssel!

Idag så har jag bland annat gjort lite färdiga matlådor samt kokat knäck. Imorgon så ska jag till Luleå. Hoppas alla mår bra. See you!
 

Förtroligt samtal!

 

Festen kan börja!

 

Hektisk dag!

Hej därute. Idag så har jag handlat det mesta till festen på söndag.  Var bland annat på Dollar Stores och handlade. Unnade mig även en fika på Opalen. Har även köpt mig nya stolsdynor. 
Hoppas att ni får en trevlig kväll.  See you!

Opalen!

Hej.  Har varit och sett i en butik om de hade bordslampor men de hade bara adventsljusstakar. Var sedan och åt lunchbuffe på Opalen. Idag har jag även satt upp ljusstake och stjärnor.  Ha det bra. See you! 
 
 

Tokskratt!

Hej.  Har tagit en insommings tablett och jag blev lite fnittrig av den. Började tokskratta för ingenting. Katterna tog sin tillflykt till pappershuset i garderoben. Har så småningom tänkt slänga det.Nåja, det ordnar sig nog. Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg . Kram.  See you! 
Bäst att gömma mig för morsan när hon blir knäpp.
Ta det lugnt morsan. Jag fixar det här.

LITE HELGBILDER!

 

Blåbärspajen !

Hej. Idag har jag bakat en blåbärspaj. Svar till Eva . Lufsen vill inte gå ut när det är vinter
Måste sluta nu. Är helt slut. Kram.

Ommöblering!

Hej.  Idag har jag möblerat i 2 rum. Det snöar ute. Katterna hjälper mig under dagen. Ha en trevlig kväll.  See you!
 

LEDIG DAG!

Hej därute. Är ledig idag och ska bara mysa med mina katter. Det är mulet ute men vad gör det. Jag är ju iallafall ledig. Ska sy på min tavla bland annat.  Hoppas att ni får en trevlig dag.See you!
 
 

Körsång!

Hej. I söndags uppträdde jag med kören i kyrkan. Det var mycket folk som  var och lyssnade. Solen lös in genom de höga kyrkfönstren när vi sjöng. Mamma var och lyssnade också. Vi sjöng många sånger. När vo var färdiga applåderade alla 2 gånger och tyckte att vi sjöng jättevackert. Ikväll börjar jag 4.See you!

Tack pappa!

För att du var så snäll mot mig under alla år. Tack!

TREVLIGT!

Idag har jag varit i Piteå.  När jag klev på bussen så bad jag om en tur och returbiljett.  Då utbrast han-Till Piteå av alla ställen och skrattade gott.
Vi har haft tur med vädret och vi fikade på ett fik. 
Jag köpte bland annat en toast med lufttorkad skinka samt en bakelse efteråt. Det har varit många goda skratt och jag köpte en tunika. 
Imorgon är min mamma på besök. Då ska jag bjuda på fläskfile med klyft potatis.  Ha en trevlig kväll. See you!
 
 

Trött!

Var vaken från ett inatt och följde valvakan. Det var spännande. Undrar hur det kommer att gå att USA får en ny president. Jag tänker sova snart. Är så trött.  Katterna busar. See you! 

MYSPYS!

 

Motgångar!

Hej därute. Idag när jag gick till affären så låg det en stor överkörd råtta vid närliggande restaurang. Inte nice. Sedan när jag kom hem hade det blivit ett stort hål i Dramaten. Inte bara det, när jag skulle ta upp havregrynspåsen hade det blivit ett stort hål i påsen så halva innehållet rann ut i Dramaten.  Men då rann sinnet på mig. 
När jag hade lugnat ner mig började jag göra degen till baugetterna samt pizzan. Naturligtvis hade jag glömt att köpa rökt skinka så jag blev tvungen att gå till Konsum o närheten. Jag var färdig med allt halv fyra på eftermiddagen
Lägger ut bilder på min katt  See You! 
 
 

Söndag!

Sitter här och myser med mina katter. Idag ska jag bara vara inne och njuta. Katterna hjälper mig att sy på tavlan. Har börjat sy katten. Det är roligt.  Sakta faller snön utanför mitt fönster.  Det är lite kallt. Hoppas att att ni alla får en skön söndag.  See you!
 
 

Vacker men kall dag!

Hej därute. Idag är jag hos mamsen och hälsar på. Vi har varit och handlat och varit förbi pappas grav. Det var mycket folk på kyrkogården. Igår kväll var jag och sjöng sånger på en sinnesrogudstjänst. Det var mycket folk.
Vädret är vackert ute men kallt, runt - 5 grader, när jag kommer hem så ska jag mysa med mina katter och äta gott.
Jag brukar köpa och äta cheddarpopcorn. Imorgon om jag går ut och det är kallt så tar jag på mig täckbyxorna, för jag frös idag fast jag hade både långkalsonger samt ullbyxor. Hoppas att ni alla får en trevlig kväll.Det inte en tavla som  jag lagt ut på bloggen utan en bild från en gammal målarbok som jag har från det jag var liten. Var väl kring sju tror jag. Må så gott. See You!
 

Tidningsjakt!

Hej därute. Igår morse kom det ingen tidning. Ringde sju på morgonen till tidningen. När jag kom hem låg det 2 stycken. Sedan sydde jag lite på min tavla. Idag börjar jag 13 och slutar 22. Fem i sju dök tidningen upp.  Man får väl börja läsa tidningen när man kommer hem från jobbet hädanefter. Det ligger ett tunt snötäcke på marken.  Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See you!
 

JOBB!

Hej därute. Börjar snart  jobba kväll. Ikväll är det halkigt och dimmigt. Har städat lite idag samt varit ut en sväng.
Det blir ett snabbt inlägg nu. Ha en skön eftermiddag. See You!

RSS 2.0