JOBB!

Hej därute. Grått väder, men 0 gradigt. Idag börjar jag klockan två. Åt gott fika igår hos personen jag gratulerade.
Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See you!
 

LEDIG IDAG IGEN!

Hej därute, idag så är jag ledig. Har bara jobbat en dag sedan jag sist var ledig. Katterna sitter och myser tillsammans med mig här i köket. Idag så ska jag och uppvakta en gammal arbetskollega som fyller år. Ska annars bara ta det lugnt. Igår var en jobbig dag men idag så känns det ljust, lika ljust som det är ute. vad skönt att våren är på väg. Igår när jag var på jobbet så såg man fortfarande av dagen tio i sex på kvällen. Det hade förvisso varit soligt, men i alla fall. Snart så får man börja att ta på sig lättare kläder. Idag så ska jag försöka sy på tavlan som jag försöker bli färdig med. Hoppas att ni alla får en skön dag, see you!

JA MÅ DE LEVA!

Hej därute. Nu är mina katter 3 år och mår jättebra. Samtidigt som Prinsessan Madelene nedkommit med en dotter.
Idag börjar även avslutningen på OS. Det är skönt att det snart är över. Ikväll så börjar jag jobba helgen. Det är bra att göra det nu, så är jag sedan ledig 2 helger i rad sedan. Det är mulet ute och förmodligen halkigt för de håller på att skrapa med väghyveln, så det blir så där glatt. Hoppas de kommer ihåg att sanda sedan också. Tänk, nu är det inte så länge kvar tills det är vårmånad. Då ställer vi ju också fram klockan till sommartid. Då ser man fortfarande av dagen klockan 8 på kvällen.

GAMLA MINNEN!

Har försökt att fota bilder på mina gamla katter, den enda som jag inte kunde fota någon bra bild var min första katt. Sedan så ska jag lägga ut bilder på mig för en så där 20 år sedan. Håll till godo.
 
Tarzan
Snurran och pinglan
En katt som mina föräldrar hade.
 
Jag för 20 år sedan.
Vilken frisyr alltså. Eftersom jag fotade gamla pappersfoton så är bilderna lite suddiga. Ber om ursäkt för detta.
 
 
 
 
 
 
 
 

SNURRAN!

Sista katten som jag ägde men som bodde hos mina föräldrar i 10 år hette Snurran. Jag tog henne -93 av en som gav bort kattungar och som bodde i Sunderbyn. Hon var jättesöt och hade vit krage och vita tassar. Hon var jättesnäll. När hon var runt 13 år så upptäckte vi en knöl på halsen. Det visade sig sedan att det var en tumör som växte inåt. På hösten året därpå, hade hon så svårt att andas så vi beslöt oss för att avliva henne. Jag kan fortfarande gråta då jag tänker på den dagen vi tog bort henne. Men det var ju det mest humana, eftersom hon var så slut. Det syntes i ögonen. Det känns alltid lika hemskt varje gång som man ska ta bort ett djur som man levt med i många år.
 
                                           Pinglan!
 
2 månader efter att jag tagit Snurran så skaffade jag en till katt. Jag minns den dagen mycket väl, för det snöade väldigt mycket. Jag döpte henne till Pinglan och hon hade spräcklig färg. Men hon var liten och söt. Snurran och Pinglan trivdes ihop, och hon fick leva i 12 år. Hon fick njurproblem för hon åt p-piller men det gick att behandla genom att ge henne rätt foder. De följde ofta med till mina föräldrars stuga. Där tyckte de om att vara.
 
                                              Snurran 1
 
När jag var 4 år så fick jag en katt av mina föräldrar i present. Vi bodde fortfarande i Stockholm. Sedan så fick hon finnas i 17 år, första året som jag hade flyttat hemifrån så tog vi bort henne. Hon var helgrå. Ska försöka lägga ut några bilder på de katter som jag haft.
 
                                                Tarzan!
 
När jag bodde i Luleå, strax innan jag flyttade ner till Stockholm så tog jag hand om en hankatt som var en blandras mellan norsk skogskatt och bondkatt. Han sprang bort en gång och var borta några månader. Men han kom tillbaka. Tyvärr så blev han så sjuk att jag blev tvungen att ta bort honom. Han blev 6 år.
 
 
 
 
 

IMORGON BLIR DE 3 ÅR!

Hej. Idag så har jag varit ledig. Det har varit jätteskönt. Klev upp först vid nio på morgonen. Åt sedan en god frukost, och slängde sedan ut sängkläderna på balkongen. Jag har sytt på mina tavlor, och sedan så har katterna fått vara ute på gården en och en. Det blev dock inte så länge. Imorgon så fyller mina katter 3 år. Då ska de få något extra gott. Sedan så jobbar jag 17 till 22. Då får jag ju umgås med de några timmar. See you!
 
 

LITE STYLING!

Har haft främmande av en arbetskollega, vi har suttit och druckit te och sett på film. Har varit inne hela dagen och sytt på tavlan. Har stekt köttbullar och gjort lite av varje. Imorgon så jobbar jag förmiddag. Hade sett fel på schemat och trodde att jag jobbar 2 till 9. Vilken tur att jag upptäckte det i tid. Hade varit pinsamt om jag hade försovit mig.
Lägger ut bilderna som jag lovade. Ha det så gott, see you!
 
 

TILLBAKA FRÅN SKELLEFTEÅ!

Är tillbaka från Skellefteå. Har ätit god mat och blivit ompysslad. Umgåtts med vänner och gått på sta´n. Kan ju lägga ut saker som jag fått under den här helgen. Har träffat världens mysigaste kissar. Det är viktigt att hålla kontakten med vänner, de behövs verkligen. Skänker glädje och ger goda råd samt tröstande ord ibland när det behövs. Är ledig imorgon också, det ska bli så skönt. Ska prova med sensodyne i kväll och se om jag har samma problem med tandhalsarna. Har så ont i de. Lägger ut bilderna på kläderna som jag fått imorgon, nu ska jag bara sitta och mysa framför tv:n. Ha en fortsatt trevlig kväll. Kram och see you!

KROPPSBEHANDLING!

Idag så har jag gett mig själv en rejäl kroppsbehandling. Från topp till tå. Jag har busat med katterna, och de mår bara bra. Idag så jobbar jag till 9 ikväll. Vi ska få smörgåstårta på jobbet, så jag ser till att vara på plats en timme före jag börjar. Annars kanske jag missar det. Skönt att ha förberett lite hemma så det ser fint ut när jag kommer hem. Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See you!

TAVLAN!

Hej, nu ska jag lägga ut lite bilder som jag lovat er tidigare. Idag så var jag ledig, skulle hälsa på en kompis men hon var inte hemma. Snöblandat regn och Alice Babs är död. Ha en trevlig kväll. See you!
 

AKUTSTÄDNING OCH KLADDKAKA!

Och så var det ju det där med vikten. Har fikat alldeles för ofta hos en del brukare. Suck. Och jag vet att jag har gått upp i vikt. Nåja, håller på att baka en kladdkaka tills mitt främmande kommer imorgon på besök. Får väl dra ner på sötsakerna sedan. På onsdag när jag kommer tillbaka till jobbet så kommer det bjudas på smörgåstårta. Det är inte alltid så lätt att hålla sig borta från godsaker. Ska städa ikväll också. Hoppas att ni som läser får en trevlig kväll. kom på att jag skulle fota tavlan som jag köpte men det får bli eventuellt senare ikväll. Måste röja lite tills hon kommer. Ha en trevlig kväll. See you!

HELGJOBB!

Tjenare, idag så börjar jag klockan 2¨. Har hunnit diska bort en stor disk, dammsugit och duschat. Igår fick jag främmande av en före detta arbetskompis. Jag bjöd henne på mat och fika. Resan till Vischan blev trevlig. Jag inhandlade bland annat en hammock. Sedan så köpte jag en tavla som jag tänkt fota imorgon. Vädret är bra och jag har två busfrön hos mig. Imorgon jobbar jag delad tur, så då får jag vila en stund. Sköt om er, kram från Annika.

VISCHAN!

Hej därute. Vilka sköna temperaturer som vi har här uppe i Norrbotten just nu. Tänk er, - 0,9. Till skillnad mot -33 grader förra helgen. Det är tvära kast det. Idag så ska mina föräldrar och jag åka till Lillpite och Vischan. Där ska vi också äta. Det ska bli roligt. Är ju ledig idag också. Igår kväll så hade jag bara tänkt ligga och vila en stund på eftermiddagen , men det slutade med att jag sov till klockan 8 i morse i omgångar. Men då så har jag sprängande huvudvärk istället. Igår kväll så var det sista gången som Hasse Aro höll i EFTERLYST! och det var ju lite speciellt.
Hoppas att ni alla får en skön dag och att ni är rädda om varandra. Stor kram från mig. See you!

KORV MED BRÖD!

Hej därute. Nej se det snöar, nej se det snöar kan jag sjunga idag. Jobbar delad tur idag så nu är jag ledig några timmar. Håller på att värma varmkorv med bröd. Det kan man värma snabbt. Igår när jag kom hem från jobbet så var det dags för storkok av korvstroganoff. Allt verkade så perfekt. Tills jag kom på att jag kan ju lämna kastrullen och koka i lugn och ro medan jag äter lite grann. Gick tillbaka till köket och då hade mjölken bränts fast så det var bara att slänga allt ihop. Men det får bli en ny sats till veckan. Tyckte ni om låten som vann igår i Melkodifestivalen?
Jag tyckte inte riktigt om någon sång. Hoppas att ni får en skön eftermiddag. See you!

RSS 2.0