SJUK SAMT AVBOKNING AV RESA!

Hej därute, idag så har jag inga roliga nyheter. Jobbade delad tur på lördag. När jag var hemma under mina lediga timmar så började jag få ont i halsen. Drack honungsvatten och tänkte att det skulle gå över. När jag kom tillbaka till jobbet och satt hos en vårdtagare och skulle resa mig så blev jag ordentligt yr. Sedan kände jag mig allt sämre och sämre. Blev jättesnuvig och kände mig jättedålig. När jag kom hem och skulle gå in i duschen så var det riktigt obehagligt. Hoppades och trodde att det skulle bli bättre under natten, men det blev inte det. Ringde och sjukanmälde mig på söndag. Idag har jag haft jätteont i halsen och känt mig hängig. Blir nog hemma från jobbet resten av veckan för att vi måste vara symtomfria i 48 timmar för att få gå och jobba. Idag så avbokade jag resan till Österrike i samråd med min väninna och vi tänker skjuta upp det ett år om ingenting annat händer. Mina katter håller mig sällskap och det är ju tur det. Nu ska jag bara sitta framför TV:n en stund, sedan får jag gå och lägga mig. Hoppas att ni har det bra ni andra och har hälsan. Ha det gott. See You!

VETERINÄRBESÖK NUMMER 2 !

Hej därute, i förrgår så var jag med Lady till veterinären för jag blev rekommenderad av Djursjukhuset i Gammelstad att kolla upp b- glukos samt långtidsverkande socker. Långtidssockret var normalt när hon jämförde det med Gammelstad. När de skulle sticka Lady så lade de henne i en dräkt och sedan satte sig en av veterinärerna på britsen och tog ett kraftigt tag om nackskinnet. Då blev Lady helt borta. Men sedan när de tagit proverna och veterinären släppte nackskinnet så fräste Lady och var som vanligt igen. När vi kom hem var Lady helt slut så hon gick och lade sig.
I måndags blev jag så sugen på våfflor så jag gjorde en smet och gräddade och åt grädde med hallonsylt till. Samma dag som jag var till veterinären så unnande jag mig också årets första mjukglass.
Jag jobbar i helgen, det är skönt nu när de har sopat gatorna. Snart så får man börja cykla. Nu är det inte så mörkt ute när man går hem från jobbet. Ni får alla ha en trevlig helg. See You!

SJUKSTUGA!

Hej därute, det var ju meningen att jag skulle jobba påskhelgen men jag blev förkyld istället. Men jag har ju haft påskmat samt nu idag så kom min Svensk Damtidning. Jag får kurera mig och ta det lugnt. Man måste ha varit symtomfri i 48 timmar innan man får fara tillbaka till jobbet så jag blir hemma veckan ut. Lady har gått upp i vikt, men jag har satt in åtgärder och de hjälper. Tror däremot också att hennes njurar inte är okej, men vi får se. Just nu ligger de och sover. De har varit ett fint sällskap nu när jag är hemma. Hoppas att ni andra har haft en skön påsk. Just nu lyser solen men i påsk var det oväder. Jag är piggare idag, så jag har gjort en köttfärslimpa och det har jag inte gjort på flera år.
En tröja som jag lyckades sticka när jag var runt 20, det var på den tiden man var flitig.
Morgonmöte. Ha det trevligt i veckan, See You!

PÅSKFIRANDE OCH HELGJOBB!

Hej därute, i helgen jobbar jag. Igår så var jag ledig och då gjorde jag iordning lite påsk mat till mig själv. Det var rostbiff med potatissallad, ägghalvor med stenbitsrom, creme fraiche, lök samt majonäs och vitlök. Sedan hade jag även gjort ägghalvor med räkor och majonäs. Lax hade jag gravat tidigare i veckan och den blev mycket lyckad.
Tidigare igår så gick jag till Kapp Ahl och där köpte jag ett nytt nattlinne samt sockar. Sockarna var så färgglada att man blir glad av att se de.
Men jag var givetvis lite nyttig också och dammsög samt tvättade. Idag så är det 1 vecka sedan Lufsen drog ut 2 tänder. Jag tror ibland att det stramar i såren men det går över också det ser jag på honom. Jag är ledig måndag och tisdag, och då så ska jag färga mig och klippa mig. Längtar verkligen. Önskar er alla en fortsatt trevlig Påsk. See You!

VETERINÄR SAMT PÅSKFINT!

Hej därute i helgen så har jag varit ledig, och den första dagen inledde jag med att åka med Lufsen till veterinären, jag satt och väntade medan de undersökte och sövde honom. Det tog ungefär 1 1/2 timme. Under den tiden kom det in många hundar som skulle göra olika kontroller eller var sjuka. En kom och skulle avliva sin hund, men den satt i bilen. Man får tydligen köra in på baksidan av huset vid avlivning. Jag satt och läste lite tidningar medan jag väntade samt drack en cappucino som fanns i automaten. Lufsen har ju haft väldigt ont i munnen. Vid 14:30 kom veterinären ut med Lufsen i famnen invirad i en vit stor handduk. Då var han färdig. Det visade sig att han hade fått FORL som sin syster, och 2 tänder var så angripna att det hade angripit rötterna. Jag förstår att han har haft ont och skrikit till ibland. De hade fått dra de 2 tänderna som var angripna. Men de andra tänderna såg bra ut så när som på minsta tanden längst bak, högst upp. Men det gick inte att dra bort den med risk för att skada närliggande tand. Jag fick beröm av veterinären, hon trodde nämligen att jag borstade Lufsens tänder. Veterinären sa att hon aldrig hade sett så fina och blanka tänder på en äldre katt förut. Jag förklarade att jag använder tandpasta för katter och det hjälper tydligen att förhindra plack och tandsten Jag fick sitta och hålla Lufsen på en stol medan hon gick och gjorde iordning fakturan, han skakade i hela kroppen av att han frös, men hon sa att deras kroppstemperatur sjunker vid sövning. Det kändes som att sitta och hålla i ett spädbarn, han rörde sig inte ur fläcken, och sedan när vi lyfte upp honom och skulle sätta honom i buren så gick han in självmant. Sedan kom en kompis och hämtade upp mig och skjutsade hem oss. Det var ju snällt, jag gav henne en summa pengar som tack för hjälpen.
Lufsen var lite yr och vinglig men han kvicknade till sent på kvällen.
Man känner sig allt lite utanför när brorsan får så mycket uppmärksamhet.
För övrigt så har jag påskpyntat idag, och till veckan så ska vi få fika och gott på jobbet. Det blir trevligt. Jag jobbar påsken men då får man mycket extra ob och det behövs ju alltid. På tisdag nästa vecka så ska jag klippa mig och förnya min toning. Det blir nice. Önskar er en fortsatt trevlig dag. See You!
Utsikt från mitt sovrumsfönster igår. Jag tyckte att det var så vackert med molnen.

RSS 2.0