TACK FÖR MIG!

Hej därute, jag har beslutat mig för att lägga ner bloggen permanent. Jag har inget intresse längre att skriva. Jag vet att det finns en del som troget följer mig, men om någon vill så kan ni gå in och läsa från tidigare år, har trots allt haft denna blogg sedan 2011. Där finns bland annat lite trevliga recept. Detta blir ett lite längre inlägg eftersom jag inte tänker skriva mer. Förra helgen så var jag till Hertsön, då bestämde jag mig för att promenera och fotografera gamla platser där jag bott. Det blev en långpromenad på 1 1/2 timme. Jag var helt slut när jag kom hem till mammas lägenhet.
Jag lägger bland annat ner bloggen för det börjar kännas som ett tvång från mig själv att skriva varje vecka, när Lufsen dog så vet jag att jag skrev att jag inte visste när jag skulle skriva igen. Det dröjde dock inte länge förrän jag fortsatte och skrev. Men nu lägger jag som sagt ner den. Jag har fått veta att alla provsvar var bra, och på måndag ska jag ju göra ultraljud av galla, lever och bukspottkörtel. Det känns så skönt att kolla upp det också. Jag har det bra, och jag vill tacka alla som följt och kommenterat genom åren. Jag kommer då och då gå in och kommentera era bloggar. Så jag lämnar er inte helt. Nu är det bara 3 veckor kvar drygt så går jag på en skön sommarsemester. Det ska verkligen bli toppen. Tänk er, när de andra som haft 4 veckor kommer tillbaka till jobbet går jag på 4 veckor. Avslutar med lite mysiga bilder på Maja. Ha det gott och var rädd om varandra. Kram.

LITE NYA INKÖP SAMT LEDIG!

Hej därute, i förrgår kom filten med Lady på. När man tittar på fotot som jag tog av den ser det ut som att Lady är utanför filten. Jag blev så nöjd med den. Jag tänker använda den när jag får min fåtölj.
I veckan har det varit varmt att jobba men jag har haft vatten med mig till jobbet, samt så har chefen ordnat med glass, dricka och vätskeersättning till oss och det är ju bra. Jag har fått en kallelse till Sunderby Sjukhus för att röntga galla, lever och bukspottskörteln med ultraljud. Jag ska vara fastande. I måndags var jag och tog prover i armen, de har inte lyckats på flera gånger, men nu lyckades de ta 6 stora rör. Jag blev mäkta imponerad. På vägen hem var jag och hämtade ut en serie som jag såg när jag var barn och som jag tycker om. Den är lättsam och smårolig. Igår när jag var med en brukare på ledsagning, så gick vi förbi Jysk. Då såg jag ett påslakanset som jag köpte när jag slutade.
I morse när jag skulle gå och handla så gick remmen till min handväska av så jag blev tvungen att gå och köpa mig en ny, den är fin och rejäl. Så vi får hoppas att den håller några år.
Tidigare i veckan då jag var på en ledsagning så gick vi förbi ett ankpar som inte var rädda av sig.
Nu är det ju juli månad och då finns min katt Maja med i Kattakuten i Norrbottens almanacka. Är så stolt över min lilla gumma. Önskar er alla en skön helg. Ha det gott och var rädda om varandra. See You!

RSS 2.0