FÅTT SVAR PÅ REMISSEN!"

Hej därute. Solen skiner och katterna ligger och solar sig där solstrålarna söker sig in. Har varit ut en sväng på stan och ska snart åka till jobbet. Igår när jag kom hem så låg ett brev från käk kirurgen att jag står på väntelista för operation. Så vi får se när det blir. Ska lägga en fläskfilé i marinad till imorgon. Hoppas att ni alla får en trevlig helg.
See you!

ZVAMPEN!

Hej därute. Idag har det också varit vackert väder. Imorgon måste jag ringa och be att få utskrivet läkemedel mot svamp i munnen som jag fått under penicillin behandlingen. När jag var barn så fanns det en TV-serie med Lasse Åberg som hette Zvampen,. Den serien var bra tyckte jag. Jag har inte haft någon tandinfektion på hela eftermiddagen. Känns skönt. Fick lite smått panik då jag kände att emaljen var mjuk på tanden som låg framför visdomstanden. Usch, men nu kanske det lugnar ner sig lite. Har bara svag öm käke ikväll. Hoppas, hoppas att jag får sova i natt. Utan att behöva ta varken penicillin eller panodil. Hoppas att ni har det bra. Är ledig imorgon. See you!

LUGNARE IKVÄLL!

Ikväll när ja kom hem från jobbet så värkte det i tanden som bara den, det har det gjort hela dagen. Jag har en massa matrester i käken längst ner som kommer upp hela tiden. Nu ska jag bara köra med fil och te hädanefter. Då kanske jag får ner min tandinfektion. Börjar bli lite trött på att ha så mycket tandvärk. På nätterna så är det lugnare. Solen har då lyst på himlen idag och jag har jobbat. Nu ikväll så har jag städat lite här hemma. Hoppas att ni alla får en skön kväll och natt. Kram på er. See you!.

INGEN GUDSTJÄNST IDAG!

När jag kom till kyrkan så var det bara en massa konfirmander och då skyndade jag mig ut därifrån. Idag så har det ju varit aprilväder och halt, men det är man ju van vid. Har haft aj, aj i rötterna idag, men jag upptäckte till min stora glädje att jag är ledig imorgon också. Så då kan jag ju mysa både idag och imorgon och samtidigt vila också. Katterna åkte på en storstädning av pälsen idag och gissa om det släppte mycket hår. Hoppas att ni får en trevlig fortsatt söndag, det ska jag ha. See you!

RÄDD INFÖR OPERATIONEN!

Hej därute. Jag ska på marknaden i Luleå idag. Solen skiner och det är 0 grader ute. Så vintern håller fortfarande sitt grepp om Boden. Har gått och gruvat mig lite för operationen eftersom jag inte kommer att få narkos. Men sprutorna som de tänker ge mig är de samma som jag fick 2006 då jag opererade bort en kindtand samt en visdomstand. Vet ju inte riktigt heller hur djupt ner roten går. Antagligen så kommer de att ta fler bilder, eftersom den som tandläkaren tog inte visade var roten slutade. Den sitter i en vägg någonstans. Då hoppas jag inte att de borrar på måfå innan de har hittat den. Jag vill då ha ordentligt med bedövning. Det är många som tänker på mig och funderar hur det är med mig. Det känns skönt. Nåja, jag tänker inte förstöra min lediga helg med att gruva mig.
Hoppas bara att de lyssnar på mig. Det som också kan vara en tröst är att de flesta som kommer till käk kirurgen är rädda och att de oftast har positiva erfarenheter att det har gått bra. Katterna är busiga som vanligt och de mår bara bra. Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See you!

SOLIGT VÄDER OCH KATTERNA UTE!

På balkongen alltså. De har det bara bra, jag har ondare i munnen idag. Får hoppas att de skickar svar på remissen snart. Är infekterad i munhålan. Hoppas att de behandlar min infektion innan de ska operera mig.
Är hemma från jobbet idag och imorgon. Är inte kry. Det blev inte riktigt som jag hade räknat med. Hoppas att de bedövar ordentligt. Hoppas att ni andra har det bra. See you!

BÄTTRE MED MUNNEN IDAG!

Hej därute. Soligt och fint och ledig. Bara myser. Idag gör jag vad jag vill. Lady har myst med mig på morgonen.
Idag så vaknade jag klockan fem på morgonen. Det var skönt att ha tagit bort kronan på visdomstanden.
Det är ju den sista av mina visdomständer. Rötterna är väldigt envisa och sitter så nära nervbanorna. Hoppas att jag får svar från remissen snart. Har mycket mindre värk än igår. Vad skönt att sommaren är på väg. Det är ju inte så många månader kvar. Ha det så gott. See you.

AKUTREMISS TILL SUNDERBYN!

Hej. Idag så tog jag modet till mig och ringde till tandläkaren och sa att jag ville komma och få min onda visdomstand utdragen. Hade jätteont både igår kväll samt på morgonen. Fick som tur var komma till min tandläkare, och tänkte att det här går nog fort. Allt gick smidigt fram tills att rötterna skulle dras. Då blev det tvärstopp. Det gick inte. De bände och slet och skruvade och lockade, men rötterna satt där de satt. Till slut, när de hade hållit på med mig i 1 timme och 50 minuter, så gav de upp. De beslöt att jag skulle få bli opererad i Sunderbyn och att de skulle ta bort rötterna. Så nu har jag rötterna som sitter löst i munhålan och i min förvirring och hunger på vägen hem så svalde jag en liten kompress. Men den kommer förhoppningsvis att komma ut den naturliga vägen.
Är nere i tvättstugan och tvättar och sedan så ska jag nog bara ta det lugnt. Är lite trött. Solen skiner från en klarblå himmel. Katterna ligger och myser i solen. See you!
 

LEDIG IMORGON!

Hej därute. Vilken härlig dag. Jag är ledig måndag och tisdag. Det ska bli riktigt skönt. Jag har tvättstuga men det gör ju ingenting. Den sköter ju sig själv. Hoppas att ni alla har haft en skön helg och fått vara friska. De har ju lovat kallare väder men det är ju vårvinter här uppe i Norrbotten. Katterna har myst med mig igår kväll och på morgonen så har de varit lugna. Sköt om er. Kram från mig.

JÄTTEVÄRK I TANDEN!

Hej därute. Det har varit en tuff vecka på många sätt. Igår så hade jag så vansinnigt ont i tanden och i rötterna framför allt, så jag trodde att jag skulle bli tvungen att äta starkare medicin. men nu har det börjat klinga av. Fy vad hemskt. Vackert väder i alla fall. Hoppas att ni har haft en bra dag, med soligt väder ni också. Jobbar ju i helgen.

TJORVANDE VISDOMSTAND!

Hej därute. Igår var jag hos tandläkaren och skulle dra ut min visdomstand. Fick bedövning. Gick därifrån utan att ha dragit visdomstanden. Men har bytt till en tandläkare som jag var förut hos, och jag ska höra med henne om det går att laga tanden istället. Så kanske jag slipper dra ut den på något år i alla fall. det är inte meningen att det ska göra ont när de drar ut en tand. Antagligen så är det infektion i den tanden, så nu går jag på penicillin. Jag har inte ont i tanden just nu, men jag känner av infektionen nere i rötterna. Men jag började ju äta de igår, så det kan ju inte ha gått så fort. Jag ska dit den 7 april. Får jag besvär så får jag väl höra av mig igen. Lady har haft en mysstund med mig på morgonen. Är ledig imorgon för jag jobbar helgen, idag börjar jag klockan 4 , vilket lyx. Solen skiner för 4:e dagen i rad. Ha det gott. See you.

AKVARIUM!

Hej. Tänker spara ihop pengar och köpa mig ett akvarium. Det skulle bli fint i hallen och mina katter skulle tycka det var trevligt. Jag har haft akvarium förut och det var trevligt. Solen skiner och i morgon så jobbar jag igen. Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg. See you!

GOD FLÄSKFILÈGRYTA!

500  till 800 gram fläskytterfilé
Skär i 1 1/2 cm tjocka skivor. Stek 3 minuter på varje sida.
 
Sås: 2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 tsk diljonsenap
2 tsk soya
1 tsk körvel
2 msk kalvfond
2 krm peppar
2 dl vatten plus steksky
2 msk vetemjöl
 
100 g coctailtomater.
 
Lägg de stekta bitarna i såsen. Servera med ris eller potatis och sallad till.

ÄNTLIGEN SOL!

Skönt att solen äntligen tittar fram. Nu är våren här. See you!

BESLUT!

Jag har fattat ett beslut, jag ska aldrig ha ett förhållande något mer. Det är bäst att leva ensam. Då slipper man mycket bekymmer. Så det så.

SJUK!

Hej därute. Är hemma idag och i morgon och har influensa. Har känt att den är på gång. Igår kväll så bröt den ut.
Orkar ingenting, har ont i halsen och övriga kroppen. Katterna tycker naturligtvis att det är latjolajbans att jag håller mig hemma. men det är de det. Har i alla fall legat och sett på Jane Eyre från 80 talet. Bästa versionen tycker jag.
Vad vore livet utan kärlek. Väldigt trist. Hur som helst så får ni ha en trevlig dag. See you!

PIZZA!

Hej därute. Idag så har jag gjort pizza och myst hela min lediga dag. Imorgon börjar jag först på eftermiddagen.
Sitter och lyssnar på spotify, det är också mysigt. Jag lyssnar sällan på radion. Men ibland så händer det.
Igår så hade jag ju främmande av en gammal kompis, det var jättetrevligt. Vi fyra satt och åt god kycklingratäng.
Under kvällen så låg katterna och höll om varandra, jag tog ett kort, som jag tänker lägga ut snart på bloggen.
Hoppas att ni alla har haft en skön helg. See you!

RSS 2.0