NÄST SISTA DAGEN!

Hej därute. Idag jobbar jag mellan 12 och 17. Men jag ska på information om min nya grupp mellan 13 och 15, så det blir inte så mycket spring. Har varit till läkaren idag. Sedan så har jag varit ut med Lufsen på förmiddagen. Lady satt sedan med Lufsen på balkongen. Det har tinat helt där. Det är ganska skönt ute.Men halkigt. Ska läsa boken när jag kommer hem från jobbet. Barnen har ju sportlov den här veckan. så det är stilla på skolan. Önskar på ett sätt att man hade varit barn, men bara gått låg och mellanstadiet. Det är den roligaste tiden som jag minns från skolan. Imorgon kväll så ska jag ju låta Lufsen fasta.Det blir en utmaning, men det går nog bra. Hoppas att ni alla har det bra och att ni är rädda om varandra. See you.

LUFSEN TILL VETERINÄREN TILL VECKAN!

Hej därute. Lufsen har troligtvis problem med sina analkörtlar. Igår när jag lyfte upp honom blev det alldeles blött på armen. Det luktade surströmming. Sedan upptäckte jag när han hade varit på diskbänken att det var alldeles fullt med vita stänk och hade samma vedervärdiga lukt.Jag blev tvungen att skura diskbänken med Ajax. Stackars Lufsen. Han vände på huvudet och luktade i riktning mot rumpan. Skrev till min uppfödare och frågade vad hon trodde att det kunde vara. Då skrev hon att hon trodde att det var det. Kommer ihåg att han hade samma åkomma för några månader sedan. Men det försvann. Man får tydligen tömma körtlarna. Blir det inte bättre så kan det bli operation. Det luktar tydligen på fler ställen för Lady gick och luktade lite överallt igårkväll.
 
Har börjat måla tröjtryck på katten Gustav. Har alltid velat ha det. I veckan så kom jag på att det kunde gå att måla med textilfärg. Så jag gjorde det och det blev bra. Var tvungen att rita av utan karbonpapper för smörpappret hade tagit slut. Jag hade bilden bredvid mig. Så nu har jag en t-shirt med honom på och ett badlakan som jag målade igår. det blev faktiskt riktigt bra. Idag så ska jag troligtvis åka till mina föräldrar på Hertsön. Får väl sy och så ska vi äta god mat. Det blir trevligt att ta sig en tripp till Luleå. Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See you.

LADY OCH LUFSEN 2 ÅR IDAG!

Det har jag firat med bakelse och godis både till katterna och till mig. Hurra för de båda. Av mormor och morfar så fick de 3 nya leksaker som de bums började utforska. Sedan har mamma och pappa köpt de lite kattgodis också.
Håller på att storastäda lägenheten, så det är mysigt när jag kommer hem imorgon och är ledig lördag och söndag.
Idag så har det regnat ute så det är snorhalt men de har sandat mycket. Ha det gott. See you.

VILKEN UNDERBAR DAG!

Det har varit så härligt att vara ledig. Har sytt mycket på min tavla. Har gjort kycklingfilé i ugn samt bakar just nu pizzabullar. Det har jag inte bakat sedan jag bodde i Luleå. Hoppas att ni också har haft en skön dag. See you.

PINSAMT!

PINSAMT! Slutade halv ett idag. När jag senare gick in till sta´n och handlade så hade jag med mig en ryggsäck och två tygpåsar från Coop. När jag hade handlat färdigt och skulle ner för snöhögen som Bodenbo så fint har skottat upp, så blev jag baktung. For bakåt och hamnade med ryggsäcken på ryggen i snön. De två tygkassarna höll jag i händerna. Medan jag låg där några sekunder och sprattlade som en skalbagge på rygg, tittade jag mig snabbt omkring så att ingen kunde se mig. Fattades bara att jag hade haft på mig mammeluckor som hade synts tydligt och klart. Som tur var så var det ingen som såg mig, och då försökte jag ta spjärn med ena handen. Men handleden gav vika. Då lyckades jag på något sätt gunga mig och häva mig upp i upprätt ställning. Genvägar är ju alltid senvägar sägs det ju. Det stämde verkligen i mitt fall.Går nog runt snöhögen hädanefter istället för att gena.
Imorgon så är jag ledig. Längtar verkligen till sommaren och blindingar, brämsar , mygg och våra flitiga getingar.
Avslutar med en bild från i somras .Ha det gott. See you.
 
 
 

ÅH SÅ TRÖTT!

Hej därute. Är stentrött just nu.Har jobbat delad tur, men i morgon så ska jag sluta klockan 12:30. Vilket vackert väder det har varit idag. När jag var hem på timmar så dammsög jag lägenheten och fräschade upp. Så imorgon när jag kommer hem så ska jag bara njuta av att ha jobbat helgen och att jag är ledig på tisdag. Nu blir det natti natti för min del. See you, Snark snark.

LEDIG DAG INFÖR HELGEN!

Hej därute. Idag har jag lagat en massa mat, det var roligt. Sedan så har jag haft besök som jag firade Alla hjärtans dag med. Hoppas att ni alla har haft en trevlig dag. Idag har jag inte varit ut på hela dagen. Det var mysigt att bara vara hemma och ta det lugnt. Katterna har varit extra busiga idag. Ha en trevlig kväll. See you.

BESLUT I LIVETS ALLA SKEENDEN!

Hej därute. Idag har jag fattat ett beslut i en fråga som känns bra. Det känns alltid skönt när man gått och funderat över saker och ting och sedan hittar lösningar på problemen. Känner mig helt slut ikväll. Ska snutta kudden snart.
Lufsen min tiger har varit på promenad ikväll, men det var inte så lång stund. Skönt att vara ledig på torsdag.
Jobbar helgen. Känner att det börjar bli kortslutning i hjärnsystemet, dags att släcka ner för ikväll. Ha det, see you.

KLIPPNING!

Tjenare, har klippt mig idag och hälsat på en jobbarkompis. På torsdag så ska jag färga håret hos frissan. Det blir blodapelsinfärgat. Snyggt. Sov så gott alla. Ska titta på  Hermans Historia innan jag somnar. See you.

TEKOPPEN!

Hej därute. Vet ni vad jag nyss har gjort, jag har varit till kiosken inne i stan och köpt mig lite godis och ostbågar. Mums. Jag håller ju på att sy på min tavla och då behöver jag extra energi. Det var väldigt lugnt på stan. På vägen tillbaka slog dig mig att man borde öppna ett fik i stan som heter tekoppen. Och så skulle man sälja mackor och bakelser. Sedan skulle man ha skäliga priser och göra det mysigt så att människor ville komma och fika där.
Naturligtvis är det ju bara en dröm, jag har ju fast jobb. Men om tiderna hade bättre så skulle man ha provat. Jag ser redan framför mig hur det skulle se ut på det där fiket. Drömma kan man alltid göra, det skadar ingen. See you.

GLÖMDE JU SKRIVA OM LADY!

lady har börjat ligga bredvid skohyllan i hörnan. Igår hade mitt främmande med sig stjärtlappar som de sitter på i bilen, gjord av frigolit. Igårkväll så låg hon på dynorna gjord av frigolit. Jag hade tvättat tidigare under dagen, och lät tvättkorgen stå kvar i hallen när jag kom upp i lägenheten. Lady låg lite i skymundan. När främmandet skulle sätta sig i bilen och åka hem, upptäckte de att det var gnagt runt om i kanterna på frigolitdynan. Lady är ju en finsmakare, plast är det bästa hon vet. Får hon tag på en plastbit så är hon överlycklig. Jag ser naturligtvis till så att hon inte äter det. Men hon gillar iallafall att bita i plast och frigolit. Därav namnet på förra inläget: Lady de lux.

LADY DE LUX!

Hej därute. Det är svinkallt ute. Men jag har det mysigt här hemma. Tänkte först gå på gudstjänst men ångrade mig sedan. Jag håller på att sy på min tavla istället. Katterna har busat med mitt måttband, alltså det spelar ingen roll hur dyra kattleksaker som man köper. Nyss låg Lufsen i mitt knä. Han var ute en sväng på morgonen men ville komma in efter en liten stund. Imorgon så ska jag äntligen klippa mig. Så jag ser vårdad ut när jag går till jobbet på tisdag. Jag bara njuter av att vara hemma. Tyvärr så får jag ont i mitt högra öga en stund efter att jag har börjat sy.
Jag har ett brytningsfel på högra ögat och det blir lätt överansträngt. Igår till middag så åt jag kotletter med någon god sky till och skivad kiwi. Jag hade ju gjort fyllda avacado igår och det blev en över som jag ska äta idag. See you.

JEAN BANAN!

Så var det dags för melodifestivalen igen. Satt med mitt främmande och åt avacados fyllda med skagenröra. Jean Banan var inte min favoritlåt, men Louise Hoffsten var bra. Har haft en trevlig dag med umgänge och god mat.
Hoppas att ni som läser bloggen också har haft en bra dag. See you.

ÄNTLIGEN FREDAG IGEN!

Tjena. Äntlichen LEDIG i tre dagar,jag har inte stavat fel i början. Imorgon tvätt och sedan läsning och matgäster.
Katterna mår prima. Lufsen var ut en stund efter jobbet. Småsov någon timme och när jag vaknade låg båda katterna nedanför mina fötter. Ha det gott gott folk i kväll. See you.

JIPPI!

Hej därute. Min bok kom idag, så jag hämtade ut den på matrasten. Så nu blir det att läsa om Beethoven. Den verkar jätteintressant. Har varit en bra kväll. Har säkert surrat för mycket, men det är ju sådan jag är. Ska snart ta och lägga mig nu. Hoppas att ni också har haft en bra dag. Imorgon så slutar jag halv ett sedan så är jag ledig 3 dagar- Härligt och underbart. See you.

LITE KATTBILDER!

Här följer lite kattbilder från veckan som gått.
 
 
 
 
 
 
 

LUFSEN SJUNGER OCH VILL UT!

Hej därute. Idag snöar det inte. Lufsen sitter vid ytterdörren och sjunger och vill ut. Jag tänkte skriva detta inlägg först, sedan så ska jag gå ut med honom en stund. Mina föräldrar var ju hos mig igår. Då gick vi på sta´n en sväng, sedan så gick vi hem och fikade. Idag börjar jag jobba kväll, klockan fem. Det är flera timmar kvar tills jag ska gå iväg.Jag sov ut till klockan nio imorse. Men jag har vaknat i omgångar. Hoppas alla har det bra. See you.

VIKTER PÅ LADY OCH LUFSEN!

Hej därute. Här kommer lite vikter på mina sibbar. Lady vägde 4.8 kilo och Lufsen vägde 4.7. Han har gått ner i vikt. vet inte varför. I morse gick jag ut med honom och då träffade vi grannens hund. Lufsen borstade upp sig och blev tjockare. Grannens hund är rädd för katter så den vände bort blicken och gick en lång omväg. Det var kallt idag, så det blev en kort runda. Idag är jag ledig för jag har jobbat helgen, mina föräldrar kommer förbi en stund. Hoppas att ni alla får en bra dag. Själv så ska jag bara njuta och ha det skönt. Ha det bra. See you.

LUFSEN PÅ PROMENAD!

Hej därute. Idag har Lufsen varit ute två gånger, och jag har mött tre personer som har gett honom beröm. De tycker att han är stor och fin, samt att han har vacker päls. Jag blir inte lite mallig ochh stolt över att äga en sådan kisse. Han går alltid fram och hälsar, och när han går står hans vackra plym till svans rakt upp. Han går bredvid mig som en hund, och protesterar aldrig. Han har hittat en runda som han går, sedan vänder han och går mot min port igen. Han känner sig trygg när jag är med. Idag har jag även fållat ett par byxor som jag ska ha på jobbet, samt beställt en bok. Det är en biografi om kompositören Ludvig van Beethoven. Det är en biografi som en svensk författare har skrivit. Den är på över 900 sidor. Så då ska jag äntligen få läsa allt som jag vill veta om Beethovens liv. Nu ska jag snart gå iväg och jobba. Hoppas att ni alla får en skön och mysig fredag. See you.

RSS 2.0