NY MOBILTELEFON OCH VINTERKRÄKSJUKA!

Hej därute, i måndags köpte jag en ny mobiltelefon, för den gamla hade börjat ladda ur batteriet. Det är en Samsung A 10. I onsdags var det tänkt att jag skulle jobba till 15, men vid lunch började jag känna mig skum i magen och smått illamående. När jag hade delat ut lite luncher kände jag att jag behövde kräkas. Då small det till. Blev tvungen att ringa en arbetskollega som fick komma och hjälpa mig att ta en vårdtagare.Jag satt med sophinken i huset där jag jobbade, naturligtvis så upptäckte jag efteråt att påsen var trasig så mitt maginnehåll for mestadels i hinken. Det var bara att ställa sig och skura upp hinken efteråt, innan jag skulle gå hem. Dålig var jag. Gick ner i omklädningsrummet, var matt och yr. Det fanns 2 personer där då jag kom, sprang in på toan och ropade ytterligare på Ulrik. Väldigt skämmit, men vad ska man göra, ville inte kräkas efter vägen. Gick till planeraren och lämnade från mig det jag inte skulle ha med mig hem. När jag kom hem fick jag hög feber och frossa. Somnade och sov 2 timmar. Sedan var det full rulle och raka rör. Vid 21 :30 kräktes jag för sista gången, sedan gick jag och duschade. Då kände jag mig piggare, chefen ringde dagen efter och undrade över helgen. Jag berättade att jag kommer imorgon, om jag inte har några symtom. Jag har värk i magen till och från, men det beror nog på att jag drack kaffe nu idag. Huvva säger jag för magsjuka. Man vänder verkligen in och ut på inälvorna känns det som.. Katterna har hållit mig sällskap. Igår satt jag uppe och såg Uppdrag Gransknings reportage om Arla gården i Hälsingland. Läste idag att efter inslaget så har de gjort drastiska åtgärder mot gården och nödslaktat 20 kor. Nästa vecka ska de nödslakta 50 st. Skönt att korna slipper lida. Det ska tydligen också bli en annan ägare. Det är inte meningen att kor ska behöva äta mögligt foder samt ligga i sin egen dynga och ha sår. Det var ju även en ko som hade hosta. De flesta var ju även magra och sjuka.Svenska folket har rasat mot Arla och de som inte har tagit itu med problemet eftersom det har varit länge känt. Nåja, nu får de plågade korna komma till de sälla jaktmarkerna som min morfar brukade uttrycka det. Det här blev ett väldigt skitigt inlägg, men det spelar inte någon roll. Önskar er alla en trevlig helg. Tack alla ni som kommenterade mitt förra inlägg. Kram på er, See You!

KÖRDAG!

Hej därute, igår så övade vi och sjöng med Britta Bergström i kyrkan. Britta är känd från bland annat Så Mycket Bättre samt Allsång På Skansen där hon har körat. Hon har även körat till Måns Zelmelöv när han vann Eurovision Song Contest i Wien, samt Carola. Vilken röst hon har och vilken varm människa hon är. Vi var ca 90 personer från Bodens olika körer samt några som kom och ville sjunga.Vi blev bjudna på Baugetter med rostbiff vid fikapausen och de var lång kan jag tala om. men gott var det.
Jag och Britta.
Fikapaus med Rostbiff och potatissallad i Baugette. Till det bjöds det på valfri Loka. Jag hade gjort smörgås med potatissallad på samt hade med mig Proviva, men det blev ingenting av det. Jag slängde smörgåsen när jag kom hem. Vi började öva klockan 10 på förmiddagen, och solen lyste så vackert genom kyrkfönstren. Vid halv 4 på eftermiddagen så var det paus fram till 17:50. Jag och några från våran kör gick på Frasses och åt. Och oj så gott det var. Har inte ätit det på länge. Klockan 18 så började konserten och det var ganska fullsatt, det var gratis så det var roligt att så många som möjligt ville komma. Efter konserten fick jag och flera andra från kören en kram av Britta. Det kändes speciellt för mig. Lägger ut bild även på pianisten, hon var också en varm och trevlig person. Hon sjöng dessutom bra också tillsammans med Britta i en del solonummer, sedan sjöng pianisten en sång som hon tillägnat sin mamma. Det var en del i kören som blev rörd, hon berättade efteråt att hon hört det, och tyckte det blev lite jobbigt.
Idag så ska jag bara städa och pussla, pusslet blir sakta men säkert färdigt. Önskar er en fortsatt trevlig dag. See You!

SNÖ!

Hej därute, i helgen så har jag bara tagit det lugnt och pusslat och gjort saker som jag tycker är trevligt. Igår var mamma förbi mig och såg hur jag hade städat undan julen. Hon tyckte att det var fräscht. Vi tog oss en promenad till Dollar Store och det var trevligt. Köpte mig en ny duschtvål som luktar jordgubb. Sedan så köpte jag även en fickspegel som jag kan ha med mig i handväskan och sedan en lite större. När vi kom hem igen så åt vi köttfärspaj som mamma hade gjort. Det var gott.
I måndags så var jag ledig efter att ha jobbat helgen, då kände jag mig jättedeprimerad.Men ibland så kan man ju ha sådana dagar också. Jag började pussla på mitt nya pussel, och sedan så sjöng jag med kören. När jag kom hem senare på kvällen så tittade jag på en naturfilm om isbjörnar, då kom Lady och satte sig på vardagsrumsbordet och tittade intresserat hon också.
Igår när vi kom från Dollar Store så mötte vi en kvinna med en toypudel som var 1 år, den var så söt. Man hade kunnat ha den i en väska. Den hade en rosa väst på sig också, men frös när vi stod och pratade. Sedan gick jag ner i källaren och kollade på min resväska om den var för liten, och det var den, så om några veckor så ska jag och mamma gå på Claes Ohlsons och då så ska jag köpa mig en större till resan. Jag tog även upp en matta som jag haft nere i källaren samt ett gosedjur i form av en ko. Den lade sig Lady på och låg där sedan hela kvällen igår.
Idag så är jag bjuden hos en moster på fika.Det blir trevligt. Ha det så bra. See You!

KÖRÖVNING!

Hej därute, nu är det en vecka sedan jag skrev något. I onsdags så fick jag en ny kyl och frys. Det gick snabbt och sedan så passade jag på att göra chili con carne och det blev jättegott. Jag har jobbat i helgen och det har gått bra. I fredags så beställde jag en ny tidning nämligen Antik och Auktion. Tycker att det är roligt att prenumerera på en tidning. I februari upphör min prenumeration på Svensk Damtidning. De senaste dagarna så har jag sett på inlägg på Youtube från Bad Gastein. Det ser så mysigt ut. Längtar tills jag får åka dit. Man får lite tips och ideer vad man kan upptäcka i byn. Vi kommer ju inte att göra dagsutflykter hela veckan som vi är där nere. Idag så har jag börjat lägga mitt nya pussel, och sedan så hade jag tänkt gör en fiskgryta. Ikväll så börjar körövningen igen. Det ska bli roligt. Jag jobbar lättare turer den här veckan som kommer, det är skönt. Man känner sig sliten efter helgen. Önskar er alla en trevlig dag. See You!

MIDDAGSBJUDNING OCH NY KYL OCH FRYS!

Hej därute, i söndags så var jag bjuden hos en vän på middag, de hade det så fint. Det blev god mat och gott fika. Men det var väldigt halkigt på vägen dit. Och när min kompis följde till bussen sedan så blev jag jättekall om fötterna för bussen var 20 minuter försenad. Jag värmde mig en stor kopp te när jag kom hem. På onsdag får jag en ny kyl och frys. Den gamla kylen börjar vara slut. Igår så städade jag ut julen, och tog bort julsakerna och granen, det känns skönt att släppa in våren sedan.
På väg till främmandet.
Hemma hos de som jag hälsade på.
I förra veckan så köpte jag ett pussel för pengar som jag fått i julklapp, det blev ett pussel med motiv från suckarnas bro i Venedig. Hoppas att jag kommer att se den bron när jag ska till Venedig över en dag. Tänker vänta med att lägga pusslet tills de har varit med kylen och frysen. Måste lägga torrvaror på bordet.
Nu är jag ledig på onsdag och sedan så jobbar jag helgen. Önskar er alla en trevlig vecka. See You!
På ekorrjakt.

NYÅRSAFTON 2019 !

Hej därute, och Gott Nytt 2020. Igår så var jag bjuden på middag hos en släkting. Det blev både glögg, god mat och fika. Jag fick skjuts hem och det var skönt eftersom det var nyårsafton. Vid tolvslaget satt jag uppe och såg från Skansen. De sköt med raketer lite överallt och katterna var naturligtvis rädda. Men efter ett tag så hade de lugnat ner sig. På måndag och tisdag var jag ledig eftersom jag hade jobbat helgen. Jag kände verkligen att jag behövde vara ledig och vila upp mig.Jag lagade 3 olika rätter som jag frös in, det blev kycklingsoppa med champinjoner och purjolök.En gratäng gjord på potatismos, spenat, brynad fläskfilé, champinjoner, rödlök och sedan en god gräddsås över samt Flygande Jakob. I fredags så lunchade jag med en arbetskollega, och innan vi skulle träffas så gick jag och köpte mig nya vinterskor.
Jag har jobbat 17 till 22 idag så då blir det storhelg ersättnig, jobbade även julafton och juldagen.På lördag så är jag bjuden på middag och det blir trevligt. Hoppas att ni alla har haft ett trevligt nyår. See You!

RSS 2.0