KYCKLINGGRYTA A LA ANNIKA!

Hej därute. Idag har det varit strålande väder ute. Jag var i morse på affären, då träffade jag min moster som jag pratade en stund med. Jag köpte ingredienser till en ny kycklinggryta som jag har gjort och den blev supergod.
Bara bryna kycklingfilé och slänga i en burk skivade champinjoner tillsammans med den färdiga såsen. Den var med cocosnöt och jordnötter. Tidigare idag gjorde jag en mustig korvstroganoff. Jag handlade på stan en svart -shirt som jag ska ha på mig när jag åker och hälsar på en kompis i Skellefteå. Jag har haft en långärmad svart t-shirt tidigare men den är på vift, jag hittar den inte. Har suttit och sytt lite på min kattavla och glott på dumburken. Lufsen har varit ut en sväng på gården och sedan har både Lady och Lufsen varit på balkongen. Såg även min granne sitta på sin balkong så jag hälsade. Imorgon jobbar jag kväll och sedan gör jag korthelg som jag brukar kalla det. Glömde bort att berätta att jag även bakade muffins tidigare idag. Men de blev lite torr. Vet inte hur jag lyckades med det. Stoppade ner en bit med mjölkchoklad i varje form, men jag misstänker att jag kanske hade i för lite margarin eller mjölk. Bakning är som sagt inte mitt område. Idag har de förresten börjat tömma Lundagårdsskolan bakom mig på möbler och andra saker. Det ska ju bli ett radhusområde bakom mig. De börjar nog riva den till sommaren. Lufsen tittade nyfiket ut genom köksfönstret när de skramlade och höll på. Ha en trevlig solig kväll alla. See You!
 
Torra muffins, Hmmm.
Kyckling a la Annika.
Min svarta t-shirt, men var är den andra. 
 
 

DAGS ATT DEKLARERA!

Hej därute. Ikväll så gjorde jag bort att skriva under min deklaration. Jag gör det över internet och det är så praktiskt och bra. Idag slutade jag klockan 12 och när jag kom hem så var jag så hungrig att jag stekte mig 2 90 grams hamburgare. Men hjälp vad mätt jag blev. Är fortfarande jättemätt fast klockan är över 19. Kan inte ens få i mig vatten. Att jag aldrig lär mig. Vädret var lite mulet och små duggigt på morgonen, men sedan kom solen och sedan så har det varit riktigt varmt och skönt. Har satt ut katten på balkongen en stund. Han gapar och vill ut den rackarn, men han fick vara ute en stund på gården i eftermiddag. Där satt han bara och åt torrgräs. Hoppas att ni alla får en trevlig kväll. See You!

PÅSKHELGEN!

Hej därute. Idag har det varit fint väder ute. Varmt och skönt. Jag gick till Korskyrkan som omväxling idag. Det var bra predikan och jag lärde känna nya vänner. Sedan så gick jag hem och dammsög lägenheten. Det var väääldigt mycket katthår och kattspån. Puh. Igår så var jag till min mor och åt påsklunch. det var gott. Till efterätt så blev det äppelpaj med glass.Sedan började vi titta i gamla fotoalbum. Det var jättekul. Bland annat så hittade mamma ett gammalt fotoalbum som jag hade när jag var runt 10 år. Jag har länge trott att jag har haft albumet och att det har kommit bort. men så var inte fallet. Jag blev superlycklig. Igår fick jag även några DVD filmer av en vän så nu ska jag bänka mig framför TV:n .Nu har vi ju ställt fram klockan 1 timme, det känns bra. Då blir det ljusare längre på kvällarna. Här kommer lite bilder från helgen. Ha det så gott. See You!
 
 
 
Lite frukost innan man åker till mamma.
 
Katten Gustavs flickvän.
 
 
Ännu en härlig dag. Skönt att ligga i mammas säng.
 
 

PÅSKLEDIG!

Hej därute. Idag så slutade jag klockan 12. Sedan gick jag hem och gjorde iordning lite ägghalvor som jag ska äta under påskhelgen. På vägen hem från jobbet så fotade jag påskpyntet som jag skrev om tidigare på stan. Jag gick och lade mig en stund efter jag hade ätit lunch. När jag satte mig upp så låg båda katterna nedanför mina fötter.
Har börjat bli så stel, så jag får kanske börja träna på gym så småningom. Eller så beror det på att katterna ligger i min säng så jag måste ligga konstigt. Imorgon så ska jag till modern och äta påsklunch. Då ska jag ha en klänning på mig så det ryms lite mat. Nu ska jag väl sitta en stund framför TV:n och sedan vet jag inte vad jag ska hitta på.
Önskar er ialla fall en trevlig påsk alla. Kram. See You!

LUGNT!

Hej, idag har jag jobbat till klockan 4. Till lunch åt jag världens godaste kycklingfilé med halloumi och tre sorters sallader. Men mätt blev man. tro mig. Storstädade igår eftermiddag så nu när jag kommer hem och har handlat på COOP så kan jag bara vicka på tårna och göra vad jag vill. Hoppas att ni alla får en trevlig kväll. Själv så ska jag mysa framför TV:n ikväll med något gott. Igårkväll sände de ett program som handlar om hur det är att spela in filmer och TV serier. Då intervjuade de bland annat min ungdomsfavorit Anthony Andrews. Jag har fimen Röda Nejlikan där han och Jane Seymore spelar mot varandra. Sedan besökte de även godset där Downton Abbey spelades in. Det ska bli en spännade serie att följa. Idag så bjöd chefen oss på ett stort påskägg. Ute på stan så har de pyntat med både kycklingar, tuppar, korgar med ägg och påskris överallt längs gågatan. Vädret är mulet men ganska varmt. See You!

MÅNDAG!

Hej därute. Idag så har jag varit med mamma på Dollarstore och köpt mig 3 badsvampar för 20 kronor. Sedan så åt vi middag tillsammans. Annars så har jag mest tagit det lugnt. Är ganska slut efter helgen. Har mått bättre idag än igårkväll. Solen har lyst och det har tinat lite grann. Jag jobbar kväll imorgon. Ha det så gott alla. See You!

LADY OCH LUFSEN OCH KORGEN!

Hej, idag är det soligt men det blåser lite kallt. Var på COOP och nyttjade 100 kronor på kortet och då köpte jag godis och glass för den summan. Så nu när jag jobbar helgen så är jag ju inte utan sötsaker. När jag kom hem från affären, så möttes jag inte av mina katter. När jag tittade ut enom fönstret så förstod jag varför. Bodenbo hade varit med en korg som räckte ända till taket för de håller på att skotta bort snö där ifrån. Ska ju iväg och jobba kvällen, så till middag så ska jag äta pannkakor med melonglass på. Det blir gott. Nu hör jag inte av mig förrän på måndag. Ha en trevlig helg. See You!

UNDERBARA SOLIGA VACKRA MYSIGA ONSDAG!

Hej därute. Idag är jag ledig eftersom jag jobbar långhelg. Jag var på Kinarestaurangen här i stan och åt lunchbufeé och det var jättegott. Sedan var jag in på COOP  och handlade lite förnödenheter. När jag kom hem ville Lufsen gå ut i solen. Han sneglade upp på en duva som satt på taket, sedan sprätte han några gånger med tassarna och ville in. Lady nöjer sig med att ligga och lapa sol på vardagsrumsgolvet. Det är flera plusgrader varmt ute och man vill nästan inte gå in. Nu blir det myspys och ligga och vila för jag känner att det är migrän på gång.
Har laddat upp med lite godsaker framför TV:n ikväll för sedan jobbar jag ju långhelg. Ha en fortsatt trevlig dag. See You!
 
Så här utslagna var de igår kväll innan jag såg nattfilmen som var ganska sevärd.
Så här blev mina avacado med räkor citron och gräddblandning i lördags
Solen skiner in genom mitt köksfönster.
Uppladddning inför kvällen, men det ska räcka hela helgen. Hmmm. Är det då tänkt iallafall.
 
 

RYSARE!

Hej därute. Idag har det varit underbart väder ute. Strålande sol och flera plusgrader. Alla blir på så gott humör när det är sol ute. Jobbade kväll ikväll, och innan jag gick till jobbet så pressade jag ner 2 paltar i magen så att det skulle gå lätt att jobba, och det gjorde det. Fick skjuts hem nu ikväll. Inatt så ska jag faktiskt se en rysare på TV och den verkar riktigt ruggig om vad som händer om man inte är försiktig med vem man chattar med på nätet. Tur att man har sina missar att hålla om då det blir riktigt ruggigt. Imorgon är jag ledig, sedan jobbar jag långhelg. Sov gott. See You!

VACKER SÖNDAG!

Hej där ute. Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag var bland annat till en vän fram och åter och satt och fikade där en stund. Sedan har jag varit och hämtat en ny vidja till mina fyrbenta vänner. De fick räkor igårkväll då jag skulle skära avacado. Sedan hade jag blandat uppvispad grädde och blandat i salladskrydda, och en skvätt majonäs som jag klickade över avacadon och räkorna. Innan dess så pressade jag citron över alla acacadobitar. Det blev syrligt och gott. Det åt jag framför TV:n till Melodifestivalen. Tyckte ni att rätt låt vann? Det tyckte jag. Jag hoppades verkligen att Frans skulle vinna. Han verkar ju ligga bra till i övriga europa också. Solen har lyst på eftermiddagen, nu börjar man se dagen till klockan halv sju på kvällen åtmindstone. Så nu går det fort. Jobbar förmiddag imorgon. Hoppas att ni också har haft en trevlig dag. Sköt om er. See You!

VACKER FREDAG!

Hej därute. I morse klev jag upp tidigt. Jag åt frukost i lugn och ro. Sedan kom mamma vi 12. Då gick vi på stan och hämtade ut tavlan som jag hade sytt till mamma. Vi gick en sväng på affären och handlade lite. Tänkte lyxa till mig imorgon och äta avacado och räkor till melodifestivalen. Hoppas att den blir intressant. När jag pratade med mamma ikväll i telefonen så gick någonting sönder i vardagsrummet . Jag sprang dit och då hade glödlampan exploderat till fönsterlampan och gått i tusen bitar. Som tur var så fick inte Lufsen några skärvor i sig. Nu ska jag sitta en stund och lösa korsord. Det är så skönt att vara ledig. Solen har lyst hela dagen och det har varit varmt. Hade tänkt lägga ut fler bilder men datorn tjorvar.Ha en fortsatt trevlig kväll. See You!
 
 

SLUTAR 14 IMORGON!

Hej därute. Tänker lägga ut lite bilder på fredag från den gångna veckan. Lufsen och Lady ligger båda och sover i min säng varje natt. Det blir lite trångt men det är ändå mysigt. Imorgon slutar jag klockan 14 och sedan är jag ledig 3 dagar. Jippi. Jag känner mig starkare nu känslomässigt så det är ju bra. Tack ni som skickat uppmuntrande kommentarer till min blogg när jag berättade om uppehållet. Ikväll ska jag nog mysa framför TV:n och se någon kriminalserie som jag har hemma. Jag har en favorit och det är Adam Daglish " Döden går ronden" från 80 talet.
Den är verkligen sevärd. Fast jag sett den tidigare så är den lika bra. Den är riktigt spännande. Jag älskar ju engelska deckarserier, även kommisarie Morse. I måndags satte jag upp nya gardiner i sovrummet. Spetsen är kortare än längden men jag tycker faktiskt inte att det gör något.Ha en fortsatt trevlig kväll, See You!
 
 
 

KÄNNER FÖR ATT TA EN PAUS FRÅN BLOGGANDET ETT TAG!

Hej därute, när jag var ner och skulle sätta igång tvätten så var jag ner lite före för att se om det var tomt i tvättstugan. Men någon hade kläder på tork i skåpet, så jag ställde mig och väntade. Då dök det upp en behändig
kille, som skulle hämta sin tvätt. Han småpratade lite med mig sedan gjorde vi det vi skulle var och en för sig i tystnad.Vi blev färdig samtidigt och jag höll upp dörren för honom och sa hej då. Det var trevligt. Sedan sprang jag iväg på stan och köpte mer tvättmedel för det hade tagit slut. Har ju känt mig nere igår, känner mig inte så bra idag heller. Jag tänker inte blogga på en vecka så jag får lite mer att skriva om då. Jag är ju ledig i 3 dagar nästa helg så jag får väl skriva på fredag kväll. Hoppas att ni har det bra och att ni sett på vasaloppet. Hoppas att ni får en trevlig vecka. See You! 

DEPPAD!

Då är det bra att baka eller laga mat. Idag har jag gjort bägge dera. Sedan har jag varit hos en väninna och ätit lunch och det var trevligt. Imorgon bitti ska jag se Vasaloppet till 12, för sedan ska jag tvätta. Är superdeppad, men det måste man ju få känna sig ibland. Man måste ge sig själv möjligheten att känna sorg någon gång. Det är inte fel. Ibland kommer man i kontakt med känslor som man inte vet orsakerna till, då får man deppa färdigt och sedan gå vidare. Man kan inte alltid känna sig superglad. Tur att jag är ledig så jag får deppa ifred och inte jobbar samtidigt. Lufsen är busig som vanligt och Lady ligger och sover. Jag kanske ska se Nord och Syd ikväll. Jag får se. Hoppas att ni har en trevlig kväll. See You!                                    

LILLPRINSEN!

Hej därute. Måste erkänna att jag blev lite lycklig då jag fick veta att Victoria och Daniel hade fått en son.
Jag gick ner på Kvarnängen och såg när de sköt 21 skott över vattnet och då kände jag mig stolt att bo i Boden. 
Jag brukar inte bry mig så mycket om kungligheterna annars, men nog ska jag se när Oscar döps om 3 månader.
Sedan så får man hoppas att det går bra med Sofias nedkomst om någon månad. Det kanske blir dubbeldop.
Har jobbat till klockan 12 idag, det gick bra. Och vädret är mulet men vad gör väl det. Kände mig så glad då jag
ropade till de andra och önskade de trevlig helg. Äntligen skulle jag få gå hem.Nu ska jag äta, sedan ska jag mysa med mina fyrbenta vänner och imorgon är jag bjuden på lunch hos en väninna. Det ska bli skönt att förhoppningsvis få sova ut imorgon bitti. Ikväll så blir det nog bara att titta på någon bra film.Önskar er alla en riktigt mysig och trevlig helg. See You!

DAGS FÖR JOBBARKVÄLL!

Hej därute. Idag har jag varit på affären och handlat och pysslat här hemma innan jag ska iväg och jobba.
Träffade 2 före detta arbetskollegor till mig på stan på väg från affären. Det var trevligt. Nyss satte jag in gamla kort i fotoalbum. Det är alltid kul att titta på gamla bilder. Man blir lite nostalgisk. Idag är det mulet ute. Hoppas att ni får en bra dag. See You!

RSS 2.0