RESAN BOKAD!

Hej därute,nu har jag och min arbetskollega bokat en resa till Bad Gastein nästa sommar. Vi ska bo på Salzburger Hof och där ingår frukost och middag. Vi ska även göra dagsturer, bland annat till Venedig och sedan så ska vi åka en dag till Salzburg och då ska vi bland annat besöka ett slott och man åker linbana dit upp. Sedan så ska vi ju besöka Mozarts födelsehus. Jag har ju varit där en gång men jag åker gärna dit igen.
Annars så var jag och en från kören och såg Vår Tid är Nu. Det var näst intill fullsatt.De bjöd på popcorn och dricka, sedan var Hedda där och Harald Hamrell samt chefen för Sveriges Television och pratade om serien, jag filmade lite grann. Imorgon så åker jag till Piteå och på onsdag så ska jag färga håret och klippa mig. Det blir skönt. Har ju semester en vecka så det är mysigt. Önskar alla en skön dag. See You!

VÅR TID ÄR NU SAMT PITEÅRESA!

Hej därute, idag så har jag mycket att skriva om. I helgen var jag ju och hälsade på min mamma, och då var vi på Hertsö kyrkogård och tände ljus på pappas grav. Måste bara få lägga ut bilder från kyrkogården det är så vackert där. Det rinner en bäck och sedan så går en bro över.
I måndags lade jag färdigt mitt pussel, det tog mig 5 dagar att lägga.
Igår så var jag på stan med en arbetskollega och åt lunch innan vi skulle börja jobba. Sedan så var vi in på Lindex och då hittade jag en blå mössa som jag passade i som jag ska köpa imorgon då jag får lön. Jag jobbar bara till 12 imorgon, sedan går jag på 10 dagars ledighet. Men först ska jag på tjejträff imorgon. På tisdag så ska jag åka till Piteå och på onsdag så ska jag klippa mig och färga håret. Nu på söndag så är det smygpremiär för Vår tid är nu. Jag och en kompis ska gå dit då, Hedda Stjernstedt och Harald Hamrell ska medverka och prata om filmen, det blir trevligt. Önskar er alla en skön helg. See You!

TREVLIG ÖVERRASKNING!

Hej därute, är fortfarande jätteförkyld. Men när jag skulle friskanmäla mig på tisdag fick jag veta att jag hade blivit beviljad semester denna vecka ut, som jag hade sökt om tidigare. Det behövdes verkligen för jag är fortfarande så förkyld. Fick sedan se att semestern som jag sökt från 28/10 till och med 3 november också blev beviljad idag. Då jobbar jag korta turer 3 dagar nästa vecka och sedan blir jag ledig 9 dagar igen. Det känns verkligen som att jag behöver vila. Idag begravdes en nära släkting till mig. Jag har tänkt mycket på närmaste familjen idag. Kommer att sakna henne. Hon var verkligen glad och positiv av sig. Nu kommer jag aldrig mer få några julkort från henne. De försvinner en efter en, igår var min mamma och såg på bilder på väggen hos mig och blev verkligen nostalgisk.Jag bjöd på vitlöksbaugetter med potatissallad, hemmagjorda köttbullar samt röd lök. Efteråt åt vi kokosbollar. Mums.Tack alla ni som skickat krya på dig hälsningar, det värmde verkligen. Imorgon så ska jag besöka mamma och då ska vi tända ett ljus på pappas grav, sedan skulle hon bjuda på middag. Önskar er alla en skön och trevlig helg. See You!
Köpte mig ett pussel i förrgår, måste ju ha något att göra under semestern.

DUNDERFÖRKYLD!

Hej därute, jag har varit hemma från jobbet sedan i onsdags, för jag är dunderförkyld. Några vänner till mig har erbjudit sig att åka och handla om det har varit något som jag har behövt, det är ju snällt. Ska vara hemma imorgon från jobbet också, känner verkligen inte att jag orkar gå och jobba då. Har en tuff vecka framför mig, jag jobbar till helgen dessutom. Men jag måste gå på apoteket och köpa hostmedicin, är så rosslig i bröstet. Jag blöder mycket näsblod, men just nu så har det lugnat ner sig. Maten smakar ingenting men jag tvingar mig själv till att äta. Katterna håller mig sällskap, samt TV:n. Hoppas att ni andra har haft en skön helg, lägger inte ut några bilder idag det får bli en annan gång. Tack för kommentarerna till mitt senaste inlägg. See You!

KÖRSÅNG MED DRAMATIK!

Hej därute, i fredags så uppträdde jag tillsammans med några körsångare på sinnesro gudstjänst. Sedan var det dags för det stora uppträdandet på söndagen då domprosten skulle tala. Det var en fin predikan som räckte lite längre än vanligt. Men vi fick applåder efter vi hade sjungit sista sången. När vi körsångare skulle öva så gick ju kyrkvärdarna och förberedde nattvarden med oblater och vin. Plötsligt hördes ett brak och skrammel, då hade en av kyrkvärdarna fastnat i byxbenet på andra stentrappan upp till altaret, och flög raklång i golvet så nästan alla oblater gick sönder. Vi blev alla skärrade, och frågade om det gick bra för kvinnan och hon sa att det var ok. Men hon har nog varit öm. Efter gudstjänsten kom en arbetskollega och hämtade mig och sedan åkte vi till en annan arbetskollega som hade ordnat med spelträff. Det var ett familjespel. Det blev många goda skratt och samtal. Fikat hon bjöd på var jättegott, och hon hade spritsat glasyr så snyggt på cupcakes som smakade kladd kaka. Mums. Innan vi for hem så bjöd hon på goda varma smörgåsar.
Igår så var jag bjuden av en vän på middag innan jag skulle fara och jobba. Det blev fest må jag säga. Jag fick även prova en kappa med huva som hon hade tänkt ge bort till myrorna annars, men jag kunde ha den.' Jag har alltid önskat mig en sådan kappa men aldrig hittat någon som passar mig.
Men allt roligt har ett slut, idag och imorgon så blir jag hemma från jobbet för jag är dunderförkyld. Har känt av det några dagar men nu har det brutit ut. Så nu borrar jag ner mig i täcket och vilar. Önskar er alla en fortsatt trevlig dag. See You!

KÖRÖVNING OCH RÖRMOKARE!

Hej därute, i torsdags kväll så var jag och övade med kören tillsammans med andra körer. Vi ska nämligen uppträda med alla körer i Bodens pastorat. Domprosten kommer imorgon till kyrkan. Efter uppträdandet kommer en arbetskollega och plockar upp mig utanför kyrkan. Då blir det sällskapsspel med några andra arbetskollegor. Hon skulle bjuda på något gott, det gör hon alltid. Bland annat toast på fiberbröd och sedan lite grönsaker med dipp. Mums. Idag kom min mamma och hälsade på, hon hjälpte mig att rensa avloppet i köket. Det mesta gjorde jag själv. Sedan så kom en arbetskollega och hälsade på, hon har aldrig varit här. Hon tyckte att det var trevligt. Jag bjöd henne och min mor på wienerbröd och kaffe.
På väg till församlingsgården för att öva med kören. Ikväll så har jag stekt fläskfilé och värmt en färdigköpt potatis gratäng. Till det kokade jag broccoli samt hade kryddig bearnais sås.Nu så ska jag mysa en stund vid datorn och sedan är det bara att tänka på morgondagen. Tänker ha min blåa raka klänning och min rosa kofta till. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg. See You!
Morgonmöte.
Gotti, gotti!
På spaning i New York.

REGN OCH RUSK!

Hej därute, jag har jobbat helgen. Det gick bra. På fredag fick jag ju lön. Då åt jag på mitt favoritställe.
I helgen var jag även och köpte presenter till mamma, älskar att ge bort presenter. Det blev några stycken. I söndags när jag kom hem från jobbet så fick jag ett tråkigt besked, min ena faster hade avlidit. Jag tyckte att det var så ledsamt. Som tur var så kom vännen som jag ska resa med och hälsade på, för vi hade bestämt oss för att träffas och gå igenom vad vi ska göra inför vår kommande resa. Då fick jag annat att tänka på. Jag köpte i helgen även två ledljus och ljusstakar med ljus manschetter till.

RSS 2.0