SOL OCH LEDIG DAG!

Hej därute. Idag så har jag varit på affären en sväng. Solen skiner och det är varmt och skönt. Håller på att göra fisk i ugn. Gott. Imorgon jobbar jag förmiddag och då har jag kvällen fri. Jag tycker det är så skönt när man kan slappa framför TV:n när man kommer hem från jobbet. Mina små vilddjur ligger och sover just nu, och sedan så ska väl lufsen gå ut på gården en stund. Det har varit kattutställning i Arcus i helgen, men jag har ju varit på marknad här i Boden. Det var ju fint väder 2 dagar av 3. Ha det så gott. See You!

SKÖRDEMARKNAD!

Hej därute. Idag har det varit strålande väder och mycket folk på marknaden. Jag har träffat många som jag känner och ätit gott. Jag köpte bland annat ett kuddöverdrag och ett stort rött hjärta med armar. Då har jag något att krama om förutom mina katter. Jag blev bjuden på både hamburgare och chokladmunk som var supergod. Jag var in i kyrkstugorna och tittade på saker som de sålde. Jag var 4 timmar på marknaden. Det var jätteroligt. De hade mycket höns och kaniner där. Nu ska jag bara njuta av den här eftermiddagen. Hoppas att ni också har haft en trevlig dag. See You!
 
 
 
 

BARA EN DAG KVAR!

Hej därute, var förbi kompisen som jag ska åka med ner till London. Hon bjöd mig på god middag. Sedan så cyklade jag hem. När jag skulle genom stan så var det smockat med folk på gatorna. Det är kulturnatt i Boden och det fanns många människor som stod och sålde efter gatan. På lunchen så gick jag och köpte mig en stor godispåse, det är ju fredag imorgon. På lördag så ska jag på skördemarknad här i Boden. Då ska jag fota och lägga ut lite bilder här på bloggen igen. Jag har köpt massor med kattmatsburkar så att jag ska klara mig ett bra tag framöver. Imorgon tror jag inte att jag skriver något, utan lägger ut bilder och skriver på lördag istället, då har det ju hunnit hända lite saker. Ha en fortsatt trevlig kväll. See You!

LONDON!

Hej därute- Igår bokade jag och en kompis en resa till London. Jag har varit i London en gång tidigare, då trivdes jag jättebra där. Vi hittade ett bra hotell som inte kostar allt för mycket. När jag åker till europeiska städer så vill jag inte lägga ner alltför mycket pengar på boende. Vi kommer att se mycket och shoppa. När jag var dit sist så åkte jag en sightseeing buss där man kunde hoppa av och på bussen var man ville utan att behöva betala . Idag är det mulet, men det är skönt då det inte är alltför varmt. Lufsen har hunnit vara ute en stund på balkongen. Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See You!

HÄRLIG, SOLIG, LEDIG DAG!

Hej därute i värmen. Idag så har jag varit en sväng på COOP och handlat mat åt mina  fyrbenta vänner. Sedan så har jag gjort en enkel kyckling gryta där jag bara bryner kyckling och häller över Uncle Bens färdiga sås sweet and sour. Supergott och enkelt. Man har bara ris eller makaroner till eller grönsaker. Imorgon är jag också ledig, då ska jag bara ta det lugnt och njuta av tillvaron. Just nu vill Lufsen gå ut, så jag får sätta ut honom på balkongen. nyss lekte han med en pingisboll och fångade den medan den studsade. Lady har kommit idag och avbrutit mig när jag ska sy på en tavla. Puh, vad det är varmt. Nåja, man ska ju inte klaga. Snart så är kylan och mörkret här. Ha en fortsatt trevlig kväll hemma i stugorna. See You!

HÖSTKÄNSLA!

Hej därute, ikväll då jag cyklade hem från jobbet så var det mycket folk ute. I dagarna så har ju Pollack och huvudrollsinnehavaren till Så och på jorden varit i Boden. Det känns roligt. Jag såg de inte men bilen som de kom i stod parkerad utanför biografen igår kväll och ikväll. Filmen har ju premiär 4 september, och då har mamma och jag tänkt gå och se den. Scenerna till filmen är ju inspelad i Boden. Får se om det är någon man känner som man vet har varit med som statist när man ser filmen. Ikväll så var det redigt mörkt ute då jag cyklade hem vid halv tio.
Hoppas att ni alla har haft en skön dag, oavsett om ni har jobbat eller varit ledig. Ha det så gott. See You!

SOLIGT OCH VARMT!

Halli hallå därute. Idag har det varit bastuvarmt på jobbet. Lite mysigt höstbris på morgonen, undrar hur vintern blir. Har ju varit ledig igår och då njöt jag bara av ledigheten. Var ut med Lufsen på gården, då höll en nyinflyttad granne på att flytta ut igen. Det blev för mycket för lilla gubben. Nåja, han fick ju vara ute en stund i alla fall. Imorgon får jag främmande innan jag ska börja klockan 2. Ha en fortsatt svettig och varm kväll. See You!

FÖRDELAR MED ATT VARA SINGEL!

1. Ingen är grinig när du kommer hem från jobbet.
2. Du kan göra precis vad som faller dig in, ingen bryr sig.
3. Du kan spara pengar till något som du vill ha eller vill göra, utan att ta hänsyn till någon partner.
4. Ingen partner som tycker att du borde banta ner dig lite grann kanske.
5. Du slipper att plocka tvätt efter någon annan.
6. När du kommer hem från jobbet så är det bara att sätta sig och avnjuta en god kopp te.
7. Du är accepterad för hur du ser ut, för katterna kan inte prata människospråk.
8. Du slipper konflikter som ev. sårar.
9. Ingen som gör saker bakom ryggen på dig.
10. Du behöver inte komma överens med någon vad du ska äta och hur mycket.
Det finns så många fina män och killar på jorden, som verkligen är ömsint och tänker på sin partner. Tyvärr så har jag inte den erfarenheten. Därför har jag valt att leva ensam och inte kasta mig in i något förhållande. Skulle det mot förmodan komma någon i min väg som skulle vara en som ger mig trygghet och kärlek så vore det underbart. Det vet jag tyvärr inte. Men under tiden så får jag överväga fördelarna med nackdelarna med att leva ensam. Och jag har ju mina 2 fyrbenta vänner. See you!

SKÖN TISDAG!

Hej därute. Idag ska jag skynda mig att städa innan jag ska fara och jobba. Sitter och läser en blogg som verkade intressant. Katterna har det bra och solen skiner. Lady jagade en ekorre som sprang på fönsterbrädan i morse. Sitter ibland och reflekterar över att jag inte har barn. Om hur livet för mig hade sett ut om jag haft barn. Har kommit fram till slutsatsen att det var bäst för mig att jag inte fick några. Jag är så tacksam över att jag lever ett singelliv med 2 katter. Tänker på hur fruktansvärt och hemskt det måste vara att förlora ett barn, och om barnet är sjukt så är det ju också hemskt och jobbigt. När jag läser om vad en del föräldrar går igenom så tackar jag Gud att jag får ha det bra som det är. Mina tankar går till de som har det svårt i livet, vad det än må vara. Hoppas att ni får en solig och varm dag. See You!

VARMT!

Hej därute. Idag har det varit stekhett på jobbet. Nu är ju semestrarna över så då får man solbada.Hmm. Det har då gått bra att jobba. Fick återse en arbetskollega i eftermiddag efter semestern, vi kramade om varandra. Vad viktigt det är med beröring, för att må bra. Jag tycker att det är så roligt att jobba med henne, vi har lärt känna varandra.
Lufsen var ut en sväng på gården efter att jag kom hem från jobbet. Då var det några killar som grillade vid våran gårdsgrill, det såg mysigt ut. Imorgon jobbar jag eftermiddag, så då får jag sovmorgon. Ha en fortsatt trevlig kväll, see you!

SOLIG SÖNDAG!

Hej därute. Idag så har jag varit på gudstjänst, och det var en bra predikan. Sedan gick jag en sväng på coop för att handla lite förnödenheter. Lufsen var ut på morgonen en stund och då kom en granne och satte sig på en bänk och började prata om vad han hade gjort under semestern. Han hade varit till Storforsen med sin familj igår, och då berättade han att det hade varit sådant tryck i forsen. Det är mäktigt att vara där. det är så vackert. Imorgon börjar en ny arbetsvecka. det ska bli roligt. Hoppas att ni alla får en trevlig dag imorgon, See you!
 

RÄVASTEN!

Hej därute, idag så har jag varit med min moster och mamma till något som heter Rävasten. Det var strålande sol, och gott fika. Det ligger inte så långt från där jag bor. Klockan är uppdragen men fjädern till speldosan verkar ha hakat upp sig så jag måste lämna in den till en urmakare. Jag ska be att de tittar på det medan jag väntar. Jag tänker inte lägga ut bild på klockan av vissa anledningar. Men den är fin. Här kommer lite bilder. See You!
 
 

LEDIG I TRE DAGAR!

Hej därute. Nu har jag avverkat min första arbetsvecka, nu ska det bli skönt att vara ledig i 3 dagar. Imorgon måste jag gå till affären och köpa mer kissemat. Idag har jag kokat fisk till katterna. De älskar Alaska Pollack. Det är en billig fisk att köpa, och den är lätt att få tag på. Just nu lyser solen och Lufsen ligger ihop kurad i soffan. Har lyssnat lite på Spotify. Jag tittar på en gammal serie på youtube från 90-talet. Det är fem säsonger som jag avverkar eftersom. Det är en amerikansk deckare, och paret som jobbar ihop är så bra tillsammans. Den bjuder på mycket humor, det är även mycket drama. De stöttar varandra och i början är de arbetskollegor. Allt eftersom serien fortsätter så blir de bästa vänner , och sedan blir de kära i varandra. Jag älskar att se avsnitten när de blir tillsammans . De är lyckliga en kort tid och gifter sig men det slutar med att den ena dör. Det är ju bara på film men det är ändå så att tårarna vill komma då man ser de sista 2 avsnitten . Efter att de ersattes av ett nytt deckarpar så har jag inte brytt mig om att se mer. Det första paret är bäst. Tyvärr så kan jag bara se den på Youtube eftersom den bara går att beställa begagnad på DVD från USA. Det vill jag inte. På lördag så ska jag se om det går att spela speldosan som jag har ärvt efter min mormors morfar. Det är en klocka med en speldosa i, melodin heter Den gamle krigaren till sin son. En del piggar på speldosan har lossnat, så den hoppar över några toner här och där. Falskt spelar den också, men det är det som är charmigt tycker jag. Den har ju som sagt några år på nacken. Jag får väl fota den och lägga ut den på bloggen. Hoppas att ni alla får en skön kväll. See You!

TILLBAKA TILL ARBETET!

Hej därute, nu har jag börjat jobba igen och det känns bra. Det var roligt att träffa arbetskollegor samt vårdtagare igen. Solen skiner och det är varmt ute. Katterna ligger mycket och sover. I måndags kväll så använde jag min cykelhjälm för första gången. Det gick bra. Skönt att ha skydd kring huvudet, nu ska jag se på TV en stund innan jag lägger mig för kvällen. Ha det gott. See You!

SISTA DAGEN AV LEDIGHET!

Hej därute. Det känns som evigheter sedan jag skulle gå på semester. Men imorgon klockan 17 så börjar jag jobba igen. Det ska bli trevligt. 4 veckor har gått försvinnande fort. Idag så ska jag gå på stan och hämta ut något som jag har väntat länge på som jag har beställt. det är elanordning till mitt dockskåp. Tyvärr så kan jag inte använda det förrän mina katter är döda. I och för sig så skulle jag kunna köpa eltejp och linda om. Jag har flera fungerande lampor till mitt dockskåp. Men förra gången då det lös och jag provade så hann Lusen på bara några sekunder bita av sladden, och då blixtrade det och fräste då jag skulle stoppa in kontakten . Han hade bitit av nästan hela sladden. det är vackert när man tänder i ett dockskåp. Det ger ett sådant varmt sken. Solen skiner och katterna ligger och sover i lägenheten. Här kommer lite bilder som jag tagit under min semester. Ha det gott. See You!
 
 

FORTSÄTTNING PÅ UTFLYKTEN!

Efter att vi varit i Jävre så styrde vi kosan mot Furuborg. Det är ett nedlagt mentalsjukhus, som de har gjort om till hotell och konferenslokaler. Det var väldigt vackert där. Det var bara lite obehagligt att tänka på alla sjuka som legat där i många år och när man tänker på vad de har genomgått. Maten var god, det var bufeé med kött och lax. Jag tog av allt. Sedan så gick vi till en glashytta i närheten. Där gjorde de fina glas och figurer. Man fick se när de tillverkade. Det var väldigt varmt. Två ugnar fanns där. Efter det så åkte vi till en souvenirbutik. Jag och min före detta brukade ibland åka förbi och tanka där. Då var bensinstationen obemannad. Jag fick syn på en vacker katttavla, det stod att den bara kostade 45 kronor. Men väl framme i kassan så berättade kassörskan att den var felmärkt och kostade 345 kr. Varpå jag ställde tillbaka tavlan och gick. Idag kanske jag går på stan en sväng. Nu är det bara imorgon kvar. Här kommer lite bilder från glashyttan och furuborg. Ha det bra. See You!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

UTFLYKTEN!

Hej därute. Idag så har jag varit på en utflykt med en byaförening som jag är med i.  Först åkte vi till Jävre och gick på turistinformationen och fick oss lite berättat för oss. Det fanns gamla möbler och saker från 50 och 60 talet. Jag köpte mig ett lodjur. När vi var färdiga där så åkte vi till ett museum och fik i närheten. Tog massor med bilder därifrån. Här kommer de:
 
Det fanns hönor utanför muséet. Var bara tvungen att fota de.
En gammal skolorgel och en kateder.
Fortsättning följer om utflykten imorgon med fler härliga och intressanta bilder. See You!
 
 
 

HASSE HARPALT!

Hej därute. Igår kväll så var jag och hälsade på en som hade köpt en 58 tums TV. Han tyckte att jag skulle komma förbi och se på den. Jag blev sittandes där till halv tio på kvällen. Idag så ska jag baka Hawaii  pizza . Jag brukar göra 2 långpannor. Sedan så ska jag gå och  titta på en silverring. Jag fick pengar när jag fyllde år och då tänkte jag unna mig det. Det är så sällan som jag bär smycken. I morse när jag klev upp så tittade jag ut genom köksfönstret, då hoppade det en harunge på marken. Vädret är soligt och vackert idag. Jag kanske ska gå förbi secondhand butiken idag, jag gjorde det inte igår. Ska ut med Lufsen en sväng nu innan jag går till stan. Butikerna har ju inte öppnat än. Hoppas att ni alla får en fin dag, med sol och bad. Ha det gott så hörs vi imorgon. See You!

FÖDELSEDAG!

Hej därute. Igår var det en trevlig dag för det var min födelsedag. Mamma kom till mig vid 10- tiden. Sedan kom två arbetskollegor till mig, och vi satt ett par timmar och pratade och skrattade. Någon timme efter att de hade gått så kom en vän till mig och var till 7. Sedan så kom 2 andra gäster på besök och satt till klockan 8. Sedan städade jag upp efter allt främmande och slocknade vid 9 på kvällen. Jag har sovit gott och Lufsen ville bara ut en gång sent igår kväll. Jag fick allt från presentcheckar till karameller och lotter. Av min mor fick jag en brödrost. Det var några som ringde och gratulerade mig också under dagen , så jag hade fullt upp. Det var mycket trevligt. Idag så har jag tvättstuga , sedan så ska jag gå på stan en sväng. Det är mulet ute men det är skönt ändå. Ha en skön dag var du än är och vad du än gör. See You!

LAT LÖRDAG!

Hej därute, idag så går jag bara i nattlinne och tar det lugnt, jag ska städa lite snabbt innan gästerna kommer imorgon. Jag dammsög och fick upp mycket spån från katterna igår. Idag när jag tittade runt, så var det fullt med spån på både fönsterbräder och andra ytor, så det blir till att fara omkring med dammtrasan igen, de första gästerna kommer redan vid 10 imorgon förmiddag. Min mamma ska göra en god smörgåstårta som hon alltid brukar ha med sig när jag fyller år. Den är väldigt populär bland mina vänner. Sedan så kommer det droppa in folk under dagen. En del jobbar och kan inte komma förrän på eftermiddagen, men det är ju trevligt. Då har jag sällskap hela dagen. Lady går här och knorrar, och Lufsen är sur för att jag inte vill ta ut honom idag, det småregnar. Men det får gå över. Hoppas att ni alla får en trevlig lördag. Oavsett regn eller solsken. Ha det gott. See You!

RSS 2.0