MYCKET ATT GÖRA!

Hej därute, idag så har jag både storstädat, gått till djuraffären och köpt kattsand och torrfoder, klippt mig samt haft tvättstuga och hämtat min repade cykel. Så denna dag har verkligen gått fort. Solen skiner och jag bara njuter av att vara ledig. Ha en skön helg, See You!

LÅNGLEDIG!

Hej därute, köpte mig nya skor igår, som är väldigt sköna. Idag så har jag ätit sushi med en arbetskollega och sedan var jag och lämnade in min cykel på reparation till imorgon. Cykelkedjan var rostig och hade hoppat ur. De ska få fixa lite mer saker också.Lägger ut foton och läser bloggar imorgon, nu ska jag bara njuta av att få vara ledig i 3 dagar. See You!

MIDSOMMARHELG!

Hej därute, på midsommarafton regnade det rikligt. Men jag hade det ändå trevligt med mina släktingar och blev bjuden på en supergod kycklingsallad med god dricka till samt hemmagjord äppelpaj med vaniljkräm. Det var verkligen mums.Jag var bara ut över dagen. Igår pysslade jag på här hemma, gjorde bland annat spenatsoppa som jag ska äta ikväll. Solen lyser idag och jag har varit på en promenad och tagit lite bilder. Ha det gott. See You!

SNABB UPPDATERING!

Hej därute, jag skulle städa igår eftermiddag. Det slutade med att jag storstädade och möblerade om istället. Här kommer lite bilder, jag kommer skriva inlägg de gånger jag känner att jag har något intressant att lägga ut. Ha en bra dag, see you!
Lite lyxfrukost på morgonen med kokt ägg.

BLOGGUPPEHÅLL!

Hej därute, tänker göra ett uppehåll med bloggandet ett tag.Känner att det är samma saker som jag skriver om, och lägger ut mest kattbilder. Hur som helst så jobbar jag i helgen. Idag när jag skulle fara hem från jobbet så hoppade kedjan av, men 2 personer kom och hjälpte mig att fixa den tillfälligt. Ska lämna in den för reparation när jag får lön. Då ska jag nog även köpa ett mera lättmonterat cykellyse både fram och bak. Har varit ut med Lufsen sedan jag kom hem från jobbet. Önskar er alla en trevlig helg. SeeYou!

STILLSAM KVÄLL!

Hej därute, idag så slutade jag 12 och imorgon är jag ledig för jag jobbar helgen. Katterna har inte velat vara ute för det har varit dåligt väder. Har mest myst framför TV:n och umgåtts med mina katter. Imorgon så har jag tvättstuga igen. Ha en trevlig onsdag. See You!

SÖNDAG!

Hej därute, har storstädat och sedan har min mamma varit på besök. Jag bjöd henne på tårtan som jag hade bakat och hon tyckte att den var mycket god. Sedan gick vi en promenad, det är så lummigt och fint där jag bor. Glömde att ta kameran med mig men ska fota någon dag så får ni se hur det ser ut. Sedan åt vi varma smörgåsar, det var också gott. Nu blir det bara mys med en tekopp framför TV:n. Katterna är som vanligt helt slut när mormor har varit på besök. See You!
Syskonkärlek på hög nivå

BARNKLÄDER!

Hej därute, var och rotade i min kökssoffa och tittade på barnkläder som jag hade som liten. Det var faktiskt roligt. Sedan sprang jag ner i källaren och hämtade upp en flätad korg som jag brukar låta katterna ligga i. Då blev de glada. Annars så har jag ätit tårta och lite annat gott för att fira nationaldagen. Kallt men vackert höstväder......? eller var det sommar nu?.Trevlig nationaldag på er alla. See You!

MÅNDAG!

Hej därute, idag så har jag varit ledig efter att ha jobbat helgen. Här kommer lite bilder från dagen. See You!

RSS 2.0