SÅ HAR DENNA VECKA GÅTT!

Hej därute, I veckan så har jag jobbat, igår kom min mor förbi efter jobbet och då åkte vi och köpte mer blötfoder till katterna, samt kattsand. Sedan åkte vi till Dollar Store, där köpte jag bland annat en blå löpare. Tyckte att den passade så bra i köket.
Har ju glömt att visa badrumsmattan, men det kommer en bild på det snart.
Här är den, mjuk och skön att gå på. Igår efter att vi varit och shoppat så bjöd jag mamma på en pizza som tack för att hon ställt upp. De hade väldigt mycket att göra, och killen som tog beställningen hörde fel så jag och mamma fick räkor på våra pizzor, men jag ides inte börja argumentera och han bad om ursäkt och bjöd oss på bearnaissås till våra pizzor. Han sa att jag skulle få rabatt nästa gång, vilket jag inte tror stämmer men det var desamma. I morse rengjorda jag mina kattlådor och snart så ska jag tvätta. Sedan så ska jag bara mysa framför TV:n och äta gott och vila upp mig. När jag kom hem och hade handlat Ramlösa idag så sprutade det en massa Ramlösa både i köket och på mig när jag öppnade flaskan .Då blev jag lagom glad. Nåja, tur att det inte var söt läsk. Önskar er en trevlig helg. See You!

RECEPT PÅ SMÅ PAJKNYTEN MED GRAVAD LAX!

Hej därute, i onsdags sydde jag mina sovrumsgardiner, så här blev de:
I helgen så har jag jobbat fast jag haft öroninflammation och varit hängig, men jag har klätt mig väl och hållit mig varm. Det har ändå gått relativt bra att jobba, men i går blev jag tvungen att ta en alvedon. När jag åkte hem köpte jag mig lite gott för att avsluta en bra arbetshelg.Idag så har jag varit ledig, gick och handlade tidigt på morgonen, sedan provade jag att göra pajknyten med gravad lax, creme fraiche, cintronmajonäs samt babyspenat, lägger här ut recept samt beskrivning på vad hur jag gör de: 1 färdig pajdeg från affären, 1 dl hackad bladspenat, 3-4 skivor gravad lax finhackad, 1 burk creme fraiche, 1 msk citronmajonäs. Lägg ut den färdiga degen på ett bakbord, dela degen i fyrkanter: '
Blanda de hackade ingredienserna med majonäs och creme fraiche.
Klicka ut blandningen och fördela på degbitarna:
Vik ihop kanterna till små knyten och lägg på en plåt med bakplåtspapper:
Grädda knytena i näst nedersta falsen i ugnen i 200 grader, 20 till 25 minuter.
Så här blir de när de är färdiga och blev väldigt goda. Passar bra som förrätt. Sedan så har jag varit på stan och köpt en ram till affischen och jag blev nöjd:
På torsdag ska jag klippa mig kort samt färga håret hos frisören i någon bra färg, tänkte mig kastanjebrunt. Nu får ni ha en trevlig dag så lägger jag ut bild på mitt nyfriserade hår sedan. See You!

JOBBARHELG!

Hej därute, känner mig inte alls pigg men jag ska jobba i helgen ändå har jag bestämt. Jag jobbar inte så många timmar imorgon. Sedan så får jag väl sakta ner farten under resten av helgen på jobbet. I förrgår kom ett bud och ringde bakom dörren, det var en kille från Post Nord som ville lämna över paketet som jag hade beställt, jag blev naturligtvis glad. Här är affischen:
Nu så ska jag till veckan som kommer gå och köpa en ram och rama in den. Har hängt upp den på väggen i vardagsrummet där jag har stjärnkikaren. Så det blir snyggt. Har glömt att fota badrumsmattan men jag får lägga ut den nästa gång jag skriver. Lägger istället ut en fin bild på Lufsen som jag tagit.
Har en passande text som jag lade ut på Facebook: Nattvakten, en rysare snart nära dig. Klockan var 2 på natten när jag fotade honom. Nu så ska jag äta lite fiskpinnar, spenatstuvning och mos. Ha en trevlig helg alla, See You!

SYNDAFLOD!

Hej därute, i helgen har jag varit ledig men har varit dålig för jag har öroninflammation. Har fått vitlök som jag ska pressa i en bomullstuss av min arbetskollega. I onsdags kväll när jag jobbade så hade jag inte regnstället med mig. Det fick jag bittert ångra. Hela kvällen forsade regnet, och det var översvämning på en del ställen. Vattnet gick över skorna när man gick på gatorna. Alla som jobbade kväll såg ut som dränkta katter när vi kom tillbaka till lokalen. Måste få berätta vad som mer hände på onsdag. Under en längre tid så har det strulat med posten. Men det berodde på att Bodenbo hade bytt namntavla nere vid porten. Och av någon underlig anledning så hade de satt upp att jag hade mitt efternamn som jag hade som gift. Fattar inte hur de lyckats gräva fram det. På min dörr står det A. Eriksson och det är 8 år sedan som jag skilde mig. Då skickade jag ett mail till de om felanmälan, och sa att namnet nere vid porten måste bytas omgående. Och när jag gick ner när jag skulle till jobbet den eftermiddagen så stod det A. Eriksson. Det var ju för väl. Det kan ju försvinna viktig post annars.
Har lagt färdigt mitt Drottningholmspussel, det tog 6 dagar sammanlagt. Det ni, och fint blev det.
Lufsen ville förstås vara med och bygga.
Igår var mamma på besök, vi gick en stund på stan och sedan så köpte jag en ny badrumsmatta, ska lägga ut det i nästa inlägg. Vi fikade och sedan åt vi pizza, kommer se ut som en sådan snart.
Önskar er alla en riktigt skön måndag med uppehåll och sol. Imorgon när jag åker till jobbet så får jag mig en extra mysig cykeltur för på veckorna har de stänkt av vägen över järnvägsspåret, de håller på att sätta nya plattor under. Men det gör ju ingenting, fick den cykelturen i fredags också. See You!

LUGN TISDAG OCH MATLAGNING!

Hej därute, idag är jag ledig för jag skulle ha jobbat helgen som var, men jag blev sjuk men jag gick och jobbade igår. Får ta det lugnt nu när jag inte är pigge. Har inte så mycket att förtälja mer än att mina katter mår bra och att jag gör en moussaka i ugn just nu. Vet ej hur den blir. Håller på med Drottningholmspusslet, och det är snart färdigt..
Nu när jag är ledig och förkyld och mosig i huvudet är katterna och detta något som piggar upp:
Hoppas att ni har det bra, jag väntar på att få en affisch hemskickad av pixers.se som jag har beställt. Den är 50X50 och jag har tänkt rama in den och hänga upp den i vardagsrummet.Det är en stor affisch på planeten Saturnus. Det är min favoritplanet. Man har jag kunnat se stjärnfall igår, förresten, vilken planet i solsystemet utom Jorden tycker ni är vackrast? Jag gillar Jupiter och Saturnus. See You!

STOLT MATTE!

Hej därute, igår var jag och klippte topparna, skönt. Tänker ju ha långt hår.Medan jag satt i frisörstolen så ringde en arbetskollega och frågade om hon fick komma och hälsa på mig en stund på lunchen idag. Och det tackade jag ju inte nej till. Vid 11:30 kom mamma och hon hjälpte mig att mäta färdigt längderna till sovrumsgardinerna. Efter det så åkte vi till veterinären med Lady och skulle göra lite kontroller. Förra veterinärbesöket så fick hon ju panik, men idag fick de både ta blodtryck sticka i en lång nål i buken för att ta urinprov samt lägga henne på rygg när de tog ultraljud. Hon behövde inte ens få lugnande. Lady slickade till och med veterinären och mig på handen. Hon kände nog på sig att vi ville henne väl. Jag är så stolt över min kisse. Proverna visade att hon hade vita blodkroppar i urinen, samt att njurarna släppte igenom för mycket protein men det var tydligen inget alarmerande. Istället så fick jag ett nytt foder som skulle motverka problemen. Jag är väldigt nöjd med bemötandet samt informationen som jag fick när vi var där. Dit kommer vi fara med de hädanefter. Som tack för det mamma hade gjort för mig och ställt upp så bjöd jag henne på en pizza i pizzerian nära mig. Sedan städade jag lägenheten. Jag har börjat pussla på Drottningholmspusslet. Det har varit skönt att vara ledig i 2 dagar. 22/8 börjar kören igen, men jag kan inte komma första uppträdandet för då jobbar jag. Trevlig helg. See You!
Gardintyget till sovrumsgardinerna.
Ladys nya svansfrisyr, lyckades inte att fota magen.
Nyfriserad.
Nya fodret.

ÖNSKEDRÖM!

Hej därute, skulle vilja visa er en plats och ett hotell som jag skulle vilja bo på. Jag skulle vilja bo på Salsburger Hof i Bad Gastein och vandra i österrikiska alperna. Här kommer lite bilder. Har för övrigt varit i Luleå och köpt gardintyg till sovrummet som jag ska sy i höst. Har varit så skönt att vara ledig 3 dagar.

FÖDELSEDAG!

Hej därute, idag har jag fyllt 49 år och det firade jag med min mor och några vänner. Jag gjorde en hallontårta och mamma hade med sig en god smörgåstårta som hon hade gjort. Jag fick många kort och presenter. Här kommer lite bilder på de.
En söt sparbössa
Sedan så fick jag många gratulationer på Facebook, min moster har skickat ett kort och det skulle komma till veckan. Sedan så ringde lite släktingar och gratulerade under förmiddagen. Lady och Lufsen är helt slut efter firandet. Hi, Hi. Jag får inte heller glömma att jag fick 20 bussresor mellan Boden och Sunderby Sjukhus. Det är bra när jag åker och hälsar på mamma. I förrgår så fick jag hem min första Svensk Damtidning i brevlådan och jag ska få 19 nummer till. Imorgon så ska jag bara ta det lugnt, ska gå in och se om det finns någon bra biofilm på nätet. Önskar er alla en fortsatt trevlig helg. See You!

RSS 2.0