OMMÖBLERING OCH VACKERT VÄDER!

Hej därute, under veckan som gått så har jag gått sköna promenader i vackert solsken. Passade då även på att fotografera den vackra naturen runt omkring.
Jag har även möblerat om och gjort de största förändringarna i sovrummet. Se så mysigt det blev
I fredags så fyllde Lady och Lufsen 9 å hela år, tänk ändå vad tiden har gått fort, det känns som nyligen de bara var några månader gamla. Lady och Lufsen har alltid hållit ihop ända sedan de var kattungar. I söndags så var jag bjuden på en spelkväll med sällskapsspel och lite tilltugg. Här kommer bilder från tilltugget. Det bjöds även på god tacos efteråt. Denna kvinna är så duktig på att göra det mysigt.
Imorgon så kommer kompisen som ska föja med utomlands och då så ska vi titta på filmklipp från Bad Gastein, det blir mysigt. Önskar er alla en skön fortsatt trevlig vecka. Och tack för alla kommentarer. See You!

FÅR I KÅL OCH PUSSEL!

Hej därute, idag skiner solen och det har varit några vackra dagar med sol och lagom kyla. I fredags gick jag och hämtade ut lamm bogen som jag hade beställt. Sedan så gjorde jag Får i Kål på söndag. I söndags så lade jag även mitt pussel färdigt, suckarnas bro. Har ju lagt pussel färdigt mycket tidigare men det här pusslet var lite knivit, för det var svartvitt motiv förutom en som kör en gondol.
Under helgen så har jag lyckats ta några fina bilder på Lady, som jag lägger ut här:
Igår så sjöng jag i kören igen, det var 2 veckor sedan sist.Vi ska inte uppträda på ett tag, Tänk er, nu går vi snart in i mars. Idag så ska jag unna mig en semla, och igår så åt jag chips med gräddfil och tacosås utan socker som var mild. Det var gott, jag har inte tömt chokladasken med lyxiga praliner än däremot. Önskar er en fortsatt trevlig vecka. See You!

RESTAURANGBESÖK!

Hej därute, i fredags när jag hade slutat jobbet så köpte jag mig lite lyxig choklad. Det är olika fruktsmaker. De är försvinnande goda.
I går så var jag med mamma på stan i Luleå och då köpte jag bland annat ett guldsmycke samt en fin scarf på Kapp Ahl, de hade rea. Sedan så köpte jag lite godis också plus ett spännband att ha runt resväskan när jag ska resa.Den hade nästan samma färg som resväskan.
Mina inköp. Sedan så gick vi till restaurangen där vi brukar vara och äta. Det var gott och mätt blev man. Imorgon så ska jag gå och ta ett nytt blodtryck efter jobbet. När jag tog pulsen på mig själv igår så låg den på 85 och det var ju bättre än förra gången då den låg på 95 i puls och 89 i undertryck. Sedan så ska jag gå och hämta ut kattsand som jag lagt undan samt sjunga i kören. Ha en trevlig vecka. See You!

2 UNDERBARA LEDIGA DAGAR!

Hej därute, idag är jag frisk, och i helgen så har jag jobbat. I lördags kom det flera decimeter snö, och det var oplogat från morgonen, men som tur var så fick jag skjuts och hämtning av en arbetskollega som jobbade samma turer som jag. Igår så klippte jag mig och färgade håret, det var skönt att fräscha upp sig.
. Idag så var jag med en moster och mamma till ett mysigt ställe här i Boden, och jag åt mustig köttgryta med potatis och sallad. De har så god salladsbuffé.Vi gick 20 minuter innan de stängde för lunchtiden.
Efter lunchen gick vi på stan och skulle se om jag kunde hitta en resväska till mig när jag åker till Österrike, och det gjorde jag på COOP av alla ställen. Fick dessutom 100 kronors rabatt. Det ni.
Jättefin och rymlig.Har beställt ett mobilfodral till min nya telefon med katter på. Fick även min första Antik och Auktion idag, så man kan ju säga att jag har haft 2 helt underbara lediga dagar. See You!

RSS 2.0