KYCKLING MED MAKARONER OCH FRYSTA GRÖNSAKER!

Hej därute, idag så har jag varit på COOP och handlat färsk kyckling billigt samt fläskfilé. Man fick 2 per inköp. Så nu på förmiddagen så har jag gjort kyckling i ugn och stekt grönsaker samt kokat makaroner till. Jag passade även på att köpa goda wienerbröd. Man fick köpa 3 för 20 kronor, det var billigt tycker jag. Solen skiner och jag har legat en stund sedan jag kom hem, börjar jobba om en stund. Känner mig fortfarande hängig och förkyld. Sedan så har jag lekt med mina vilddjur. Hoppas att ni alla får en trevlig kväll. See You!
 
Kompisar ibland.
 

BLODMÅNE!

Hej därute, skrev inte i bloggen igår för jag hade så mycket annat att göra. Igår var jag bland annat på djuraffären och köpte torrfoder till mina små. Sedan så åt jag ett gott wienerbröd samt rostbiff och potatissallad. Mums. I går morse så var det ju blodmåne, jag klev inte upp och såg den utan låg kvar i den sköna sängen och sov istället. I morse så åt jag goda rostade franskor med mjukost med ädelost samt mjukost med ädelost och päron. Idag ska jag cykla till djuraffären igen och köpa kattsand som inte hade hunnit komma in i går. I eftermiddag så är jag bjuden av en kompis på efterrätt som heter pannacotta. Har aldrig ätit det förut så det ska bli spännande att testa.  Hoppas att du får en bra dag. See You!

SNABBT INLÄGG FÖR JAG ÄR HEM PÅ LUNCH!

Katterna såg förvånat på mig då jag klev in genom dörren, nu klockan 20 över tolv. Det var soligt på förmiddagen, men det har kommit en skur. Jag är bara hem en sväng för att hämta lite saker som jag ska ha när jag slutar mitt jobb. Skönt att det är sista dagen på jobbarhelgen för det har verkligen hänt mycket på jobbet. Skriver mer imorgon då jag har lite att pyssla med och har mer att berätta. Adios Amigos.

JOBBARHELG!

Hej därute. Mina katter ligger bredvid varandra just nu och sover i klätterställningen i hallen. Har varit och handlat och sedan så unnade jag mig en pizza. Det är mulet, men jag tror inte att det regnar ännu. Kvällen blir lång, men jag ska ta med mig god mat. Skönt att sluta 9 istället för 10. Man hinner slappna av en stund när man kommer hem. Ska ha på mig nya kläder på jobbet, kul med lite förnyelse. Det är så tokigt när vi måste hålla med egna arbetskläder. Det hade varit bättre om vi fått kläder från kommunen istället. Kommer nog inte att skriva något inlägg i morgon för jag jobbar delad tur då, och då är jag oftast slut när jag jobbar den turen. Hoppas att ni får en trevlig kväll med trevligt umgänge allt medan höstmörkret sänker sig över Sverige. See You!

MÅR BRA IDAG!

Hej därute. Idag mår jag bra. Allting ordnade sig i går kväll. Så jag var glad då jag lade mig att sova. Ikväll så ska jag se på Hasse Aro och det nya prorammet som börjar klockan 21 på 4:an det blir intressant. Det är som Efterlyst.
Imorgon så får jag lön, härligt. Det är en härlig känsla då man ser siffrorna från början innan man börjar betala räkningarna. Men jag är glad för det jag får över. Huvudsaken varje månad för mig är att katterna ska få kattsand och mat. Och att räkningarna blir betalda. Sedan så spelar det ingen roll hur mycket jag har kvar sedan. Tack, ni som skickade en kommentar i förra inlägget. Det är roligt att det har börjat dyka upp fler besökare på bloggen. Jag jobbar ju i helgen men det går bra det också, nu är det ju bara 3 dagar kvar. Sedan blir jag ledig måndag och tisdag. Har sökt semester i mitten av oktober i 2 veckor. Nu ska jag busa med mina vilddjur. Ha det bra. See You!

DEPPIG!

Hej därute. Igår hände en sak på jobbet, jag hade svårt för att lämna det. När jag hade gått och lagt mig så ringde en kristen kompis till mig och undrade hur det var med mig. Jag fick prata av mig en stund så sedan så kändes det bättre. Jag hade inte ringt till henne utan hon ringde upp mig för att hon kände att hon skulle göra det. Det tar jag som att Gud manade henne att ringa. Är fortfarande lite deppad för det hände något mer också igår kväll på jobbet som jag inte vill skriva om här. Ibland så blir det ju så. Idag så ska jag äta hos en kompis och vi ska titta på film. Det kan vara uppmuntrande. Lady och Lufsen ligger och sover men Lady har varit kring mig hela morgonen och knorrat och velat att jag skulle kela med henne. Igår så fick jag en kommentar från någon som jag inte känner men som berömde min blogg. Det är ju roligt. Vädret ute är grått idag, men just nu regnar det inte i alla fall.  Ha en fortsatt trevlig dag. See You!

SOVMORGON!

Hej därute, det regnar, katterna ligger och sover och jag börjar inte jobba förrän klockan 16:00 idag. Skönt med lite ledig tid, på tal om ledig så ska jag vara ledig imorgon. För jag jobbar långhelg. Idag blir det till att promenera till jobbet. Men det går bra det också. Snart så ska man ju börja traska hur som helst när halkan kommer.  Sitter just nu och löser lite korsord, jag brukar lösa de som är i hemmets journal. Där har jag mina favoriter. Men inte de svåra. Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See You!

LADY HJÄLPER MIG ATT BLOGGA!

Hej, Lady ligger just nu nära tangentbordet när jag bloggar. Dagen har gått så fruktansvärt fort. Det har gått så lekande lätt på jobbet. Det kanske beror på att jag trivs så bra. Åt varmkorv med bröd idag igen, men nu är korven slut. Börjar vara lite trött på korv. Har ätit det 3 eftermiddagar i rad. Lufsen har jag satt ut på balkongen. Fick mig en pratstund med grannen bredvid, jag berättade för henne att jag känner mig lite dum i cykelhjälmen men att det är en bra livförsäkring. Det höll hon med om. Nu ska jag bara slappa och ta det lugnt. Hoppas att ni får en mysig kväll. Det ska jag ha. Ha det så gott. See You!
 

FLER BILDER PÅ LADY OCH LUFSEN SOM SMÅ!

Hej därute. Vädret ute är grått och regnigt. Idag ska jag bara ta det lugnt, är ännu hängigare idag än igår. Tog 2 panodil nu på morgonen. Lufsen och Lady ligger och sover. Jag hade en mardröm på morgonen, och det är första gången som jag känt mig riktigt rädd efteråt. Det kändes så verkligt. Måste vara för att jag inte känner mig frisk och kry. Lägger ut mer bilder på katterna när de var små. Har laddat ner bilder från en skiva som uppfödaren skickade med mig när jag köpte Lady och Lufsen. Ha en trevlig dag och håll till godo med bilderna. See You!
 
 
 

FÖRKYLD OCH HÄNGIG!

Hej därute, det är skönt att vara hemma och ledig när man är sjuk. Jag är förkyld och känner mig ordentligt risig.
Lufsen har varit ut en sväng och jag gick en snabbis på stan, nu sitter Lufsen på balkongen medan jag dricker en kopp te. Ikväll ska jag se Poldark, då ska visst frun föda barn, så det blir till att ha på TV:n lågt så inte grannarna tror att det är jag som skriker och behöver hjälp. Hoppas att ni alla får en mysig kväll med trevlig gemenskap. See You!
 
 

BESÖK HOS VETERINÄREN!

Hej därute, idag var Lady och Lufsen till veterinären. Mamma kom och hämtade mig och katterna med sin bil.
Det ösregnade och de jamade och skrek på väg dit. Som tur var så låg inte djurkliniken så långt från mig.
När vi kom in så var de knäpp tyst, och tittade nyfiket på vad som hände runt omkring. Träffade en kvinna som var med sin bondkatt, den hade så tovig päls. När jag kom in med katterna till undersökningsrummet så var det lite problem med att få ut de ur burarna. jag hade en bur åt de var. Sedan gick det väldigt snabbt och smidigt när vi skulle ge de vaccinet. Veterinären passade också på att se efter om de hade mycket tandsten, men de hade bara lite längst bak i munnen. Det var aldrig aktuellt med att skrapa tandsten just nu. Sedan tackade vi för oss och gick tillbaka till bilen, då hade katten med tovor kommit, och den var kal på kroppen, bara ansiktet och svansen och lite grann av rumpan var full med päls. Den hade samma färg som seriekatten Gustav. den såg inte så road ut.
När vi kom hem så var de vrålhungriga, och när mamma efter ett par timmar åkte hem, så kom Lufsen och lade sig bredvid mitt ansikte och låg och spann lite lågt, medan han låg hos mig. Så nu mår de bra, och jag ska fortsätta njuta av min långledighet. Det här blev ett långt inlägg, men ibland skriver jag ju bara några rader. See You!

FREDAGSMYS!

Hej därute. Ber om ursäkt för att jag inte lade ut någon bild igår på hunden, men nu lägger jag ut bilden och lite andra bilder. Ska ha lite fredagsmys och titta lite på TV. Imorgon så ska jag ju till veterinären här i Boden och vaccinera katterna. Idag så träffade jag åter en granne som tyckte att jag har en sådan vacker katt. Det har varit regntunga moln idag. Men än regnar det inte. Ha en trevlig fredag. See You!
 
 

TRÖTT MEN PÅ BRA HUMÖR!

Tjenare därute. Idag har jag jobbat till klockan 4. Vädret har varit soligt och varmt. Jobbet har gått bra. Dammsög lägenheten när jag kom hem och sedan så har jag myst med Lufsen en stund. Idag då jag var på ledsagning så kom det en stor hund med ägare. Den var fin, blev tvungen att fota den, den var så grann. Lägger ut bilden imorgon, ska knoppa in en timme. Hoppades att det skulle vara antikrundan men den var inte ikväll. See You!
KUNDE INTE LÅTA BLI ATT LÄGGA UT DEN HÄR IGEN: DEN SÄGER JU ALLT VAD DE HÄR TVÅ MÄNNEN TÄNKER OM VARANDRA: INTE VERKAR DE GILLA VARANDRA SÅ MYCKET! SOM JAG SKREV FÖRRA GÅNGEN; EN BLICK SÄGER MER ÄN TUSEN ORD.
 
 

SITTER OCH LYSSNAR PÅ VACKDER MUSIK!

Allt medan solens strålar skiner in genom mitt köksfönster sitter jag och lyssnar på vacker klassisk musik. Har verkligen inte gjort många knop idag. Var bjuden på lunch hos en god vän och satt där och pratade och hade det trevligt i 3 timmar. Hade först tänkt boka snart flygplanstolar när jag ska flyga nästa år, men jag ansåg att det skulle bli för dyrt. I värsta fall så får väl SAS binda fast jag och min kompis på varsin flygplansvinge. Jag ser framför mig hur det skulle se ut. Vi skulle vara 2 isbitar redan då vi landade i Stockholm. Imorgon så jobbar jag kväll. Hoppas att ni får en fortsatt bra kväll. See You!

Jag kan flyga, jag är inte rädd.
 

SETAT PÅ BALKONGEN OCH SOLAT!

Hej därute. Idag har jag både varit flitig samt suttit på balkongen och solat. Men 2 saker har gått sönder idag. Först upptäckte jag 2 hål i slangen till dammsugaren. Sedan så small det till då jag satte mig i Baden Baden . Då var det något rör som gått av, men jag hittar inte var den ska sitta. Men det går att sitta i den i alla fall. Nu ska jag bara mysa idag och njuta av min ledighet. Ha en skön dag. See You!

NYA CHIPS!

Hej därute. Idag så har jag smakat på en ny chipssort som heter capricciosa. Smakar som pizzan. De var försvinnande goda. Fick bara lite känning av gallan efteråt. Ska bara softa framför TV n resten av kvällen. Lufsen och Lady har varit ute på balkongen nu i eftermiddag. Ha det gött. See You All Another Day!

HÄR KOMMER LITE BILDER FRÅN IGÅR!

 Mammas katt
Jag i egen hög person.
 
 
 
 
 
 
 
 

SURSTRÖMMING OCH MYCKET BILDER!

Hej därute. Har haft en trevlig dag i min mammas sommarstuga. Ätit surströmming och stängt husvagnen för vintern. Har inte varit i den på hela sommaren. Imorgon ska jag lägga ut en massa bilder som jag tog med min mobil. Ska lägga mig nu. Vädret har varit vackert och jag har åkt en ny busstur som går mellan Luleå och Boden.
Ha det gott! See You!

LEDIG IGEN!

Hej därute. Idag är jag ledig från jobbet för jag har jobbat helgen. Imorgon jobbar jag kort kväll , sedan så är jag ledig onsdag också. Vilket lyx, men så har jag det en gång var femte vecka. Solen skiner och jag ska ut på stan en sväng och titta på väskor som man kan ha över huvudet när jag ska till London. ( Hoppas att ni förstod vad jag menade). På onsdag så ska jag äta surströmming i min mammas stuga. Det blir fina fisken det. Har inte så mycket mer att förtälja denna dag. Önskar er alla en mysig kväll framför TV:n och umgänge med nära och kära. Ha det gott. See You!

BLÅBÄRSGRÖT!

Hej därute. Idag har jag varit ledig och det har varit vackert väder. Var och hämtade en vidja till Lady och Lufsen. Det skulle jag inte ha gjort, för katten har bara velat busa heeeela dagen. Jag har inte fått mig en lugn stund. Satt nu på eftermiddagen och såg på ett videoband som jag spelat in om Lady Dianas bröllop 1981. Sedan så gick jag och kokade mig blåbärsgröt och stekte mig ett ägg. Mums. Till det så åt jag en vitlöks baguette som jag hade gjort själv. Det har varit skönt att vara ledig idag. Skönt när man får sovmorgon. Imorgon börjar jag inte förrän klockan 5.
Här kommer det lite bilder, ha det gott. See You!

 

RSS 2.0