VINTERN RASAT UT!

Hej därute, skickar några frusna valborgshälsningar från valborgsfirandet i Matteuskyrkan. Sjöng med kören och det gick bra. Sedan gick jag in i värmen och skulle köpa mig en varmkorv, de hade ingenstans där man kunde lägga ner locket. Så jag chansade och drog locket åt sidan så gott jag kunde. BRAK; skrammel där åkte det locket ner. Nåja jag är van att göra bort mig, så jag var som en gås och tyckte inte att det gjorde något. Sedan så skjutsade en av körmedlemmarna hem mig. Hoppas att ni andra har haft en varmare valborgsmässoafton. See You!

BILDER I REPRIS!

Vill bara lägga ut lite favoritbilder i repris.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SNÖ PÅ VALBORG!

Hej därute, idag snöar det, min mamma kommer på besök och ska äta god mat med mig. Det blir grillkorv och hemmagjord potatissallad. Igår så var jag på stan och inhandlade nya skor som jag ska ha till jobbet. Sedan var jag och storhandlade på COOP och sedan så åkte jag och mamma hem och åt och umgicks en stund. Vi hade bland annat köpt en god glass med kladdkaka. På kvällen stekte jag kyckling i ugn samt stekte potatis och gjorde champinjonsås. Det blev gott. Ikväll så ska jag sjunga med kören i Matteuskyrkan. Det blir till att ta på sig ordentligt. Hoppas att ni alla får en trevlig valborg. See You!

TREVLIG HELG!

Imorgon kommer min mor och då ska vi vara på stan, önskar er en skön helg och valborg, See You!

SLUT!

Men det var skönt att jobba dag istället för kväll. Idag unnade jag mig ett superskrov på jobbet. Var jättesugen, sedan så orkade jag jobba till 5. Det har blåst kallt och varit mulet. Imorgon ska jag gå på begravningsbyrån och ordna med telegrammet. Känns inte kul men samtidigt så vill jag skicka en sista hälsning från mig och mina vänner. Här kommer bilden på Lady som jag tycker om. See You!
Lady har hamnat mellan stolarna i samhället.
Men Lufsen har det bra.

TRÅKIG NYHET!

Ikväll när jag låg framför TV:n ringde telefonen och en vän ringde och berättade att en vi känner hade dött. Det är märkligt hur snabbt livet kan förändras. Vi var jämnåriga. Man får vara tacksam att man lever och har hälsan, det kan ju sluta så adrupt. Idag så har jag jobbat till 3 och imorgon skulle jag ha jobbat till 22 men då frågade de på jobbet om jag ville byta och jobba dag istället och det sade jag inte nej till. Idag så har det varit mulet och snöigt och kallt. Katterna är lite sömniga ikväll. Ska lägga ut en häftig bild på Lady imorgon, ha det så gott. See You!

SJUK!

Hej därute, i fredags när jag skulle jobba helg så blev jag jättehängig och förkyld, men bestämde mig för att ändå gå och jobba. Sedan jobbade jag lördag också, då gick jag på lunchen och åt en god cappricosa på Oregano med min arbetskollega eftersom det var sista helgen som vi skulle jobba ihop innan jag byter grupp. Men igår var jag så dålig så jag bestämde mig för att stanna hemma från jobbet. Blir hemma imorgon också för jag mår inte alls bra. Det blir ingen körsång idag men på söndag så tänker jag sjunga med kören vid en majbrasa.Det blir roligt. Det har blivit vinter igen, för det har snöat mycket inatt. Idag så blir det bara att ligga på soffan och lyssna på bra musik och se en bra film, jag har några stycken.Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See You!

TREVLIG HELG!

Önskar jag och katterna. See You!
 
 

LEDIG INFÖR HELGEN!

Hej därute. Idag så snöar det. Har dammsugit och sytt på min tavla. Nu sitter jag bara och njuter och äter resterna av min chokladtårta och dricker te. Katterna tar det lugnt idag när det snöar. Imorgon börjar jag eftermiddag för jag jobbar helg. Sedan så är det bara en vecka kvar innan vi ska byta lokal och jag ska byta arbetsgrupp. Men jag får ju tillbaka en del gamla arbetskollegor, så det blir nog bra. Hoppas att ni alla får en trevlig eftermiddag och kväll. See You!

SKÖN PÅSKLEDIGHET!

Hej därute, idag och igår så var jag och promenerade i ett soligt Boden, men igår snöade också lite men det gör ingenting. Var och hälsade på en arbetskollega som jag aldrig hälsat på förut. Hon hade en söt katt. Sedan så har mamma varit hos mig på påskaftonen och sett bilder på väggen sedan jag var nyfödd. Det tyckte hon var trevligt. 
Sedan så har vi ätit lax och sill och annat gott. Fått ett ägg av henne som innehöll godis. Idag är Lufsen inte så pigg så han får stanna inne idag. Har precis haft färdigt tvättstugan. Tycker att det är så skönt när man får rena kläder. I eftermiddag och kväll så ska jag bara ta det lugnt. Här kommer lite bilder från påsken. See You!
 
Slut efter mormorbesöket.
Sjuklingen tidigare på förmiddagen.

GLAD PÅSK!

Hade önskat att jag kunde lägga ut bilder som jag lovat men det är strul med bloggen så det går inte att lägga ut några bilder. Lägger ut de så fort de fått ordning på inställningarna. Önskar er alla en riktigt skön påsk. See You
 
 
 

PLANERINGSDAGAR!

Hej därute. I tisdags så åkte jag och några fler gamla och nya arbetskollegor till Luleå för 2 planeringsdagar. Vi bjöds på lunch, 3 rätters middag och hotellövernattning som kommunen betalade. Vi fick information om den nya omorganisationen i maj. Vi fick bygga hus av papper. Fick sitta och lära känna varandra. Jag sov relativt bra  i sängen på hotellet. Imorgon ska jag skriva mer om 3 rätters middagen och lägga dit bilder från hotellet, men idag blir det inte så mycket för jag är slut efter en händelserik arbetsdag. Ha en mysig kväll. See You!

LEDIG MÅNDAG!

Hej därute, katterna mår bra och jag har varit en sväng på stan. Snöar gör det men det kan ju bli sol fram på eftermiddagen. Idag så ska jag städa och göra iordning till påsk. men jag pyntar inte så mycket. Ikväll så ska jag sjunga i kören. Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See You!

TREVLIG TORSDAG!

Hej därute, nu inleder jag min jobbarhelg. Ska först äta lunch med en arbetskollega och sedan så jobbar jag kväll. Tack för alla fina kommentarer i mitt senaste inlägg. Här är det lite mulet men det blir nog bättre. Hoppas att ni får en trevlig dag. See You!

UNDERBARA SÖNDAG!

Hej därute. Har varit hos mamma och hälsat på. Strålande vackert väder och värme. Vi gick en långpromenad och då fotade jag en del. Sedan så blev det våfflor med vispgrädde och sylt. När jag kom hem så lagade jag en fläskfilégryta, och katterna fick smaka köttet. Här kommer lite bilder från dagen. Ha det gott. See You!
Där mittersta balkongen syns bodde jag i min första lägenhet när jag flyttade hemifrån.
Mammas katt
 

MYCKET GJORT!

Hej därute, idag så har jag lagat vårlåda, städat lägenheten, duschat samt sytt mycket på min tavla. Jag gick och plockade vidjor till mina katter. På vägen dit så köpte jag mer ingredienser till tacosen, det var väldigt halkigt så jag fick ha tungan rätt i munnen. Vid 2 tiden så är det hästhoppning och då så ska jag titta på det och dricka te. 
Imorgon så åker jag till min mor, då ska hon bjuda mig på våfflor med grädde och sylt. Det blir mums. Sedan så ska jag laga en fläskfilégryta och jag hoppas att den blir lyckad. Nu ska jag bara ta det lugnt. Ha en trevlig eftermiddag och kväll. See You!

RSS 2.0