MIDSOMMARFIRANDE OCH URNAN!

Hej därute, i går och midsommarafton firade jag med mina släktingar. Jag hann även träffa en kusin som jag inte har träffat på 1 år och prata lite grann. Det var trevligt. Vi hade även tur med vädret.
Igår förmiddag gick jag och några släktingar ner till sjön och satt där en stund. Sjön glittrade och svalor och måsar dök ner i vattnet och fångade fisk så det plaskade mysigt. Kossorna i hagen gick och betade. Det var verkligen rofyllt. Senare på dagen gick vi alla och fikade hos en moster och hennes man. Där satt vi och pratade och hade det trevligt 1 1/2 timme, sedan åkte jag tillbaka till Boden. Lufsen har varit väldigt stressad när vi varit i stugan, för de som har sommarstuga alldeles bakom min mamma hade fullt med främmande på midsommarafton. Det var många småbarn som sprang omkring och busade och stojade. Lufsen sprang som en trätax på hjul mellan fönstren och var rädd. Han åt och gjorde sina behov under natten till igår. När vi kom hem sprang han runt i lägenheten och jamade och fräste. Nu behöver han inte komma ut till mammas stuga något mer i år. Lilla gubben.
I onsdags var jag och hämtade ut Ladys urna, jag var även och hälsade på en gammal bekant som jag känt i över 25 år. På torsdag 1/7 börjar jag jobba igen. Det ska bli skönt att komma tillbaka. Men jag har fått ha ett undebart vackert väder och fått träffa nära och kära. Fått göra det jag tycker om samt beställt en ny säng. Det ni. Bättre kan man inte få det. Avslutar med att lägga ut bilder på urnan samt 2 bilder som min bekant hade på mig. Hoppas att ni också har haft en riktigt skön midsommar. Önskar er alla en trevlig kommande vecka. See You!

2 TREVLIGA BESÖK SAMT TRÄDFÄLLNING!

Hej därute, i tisdags kom en kompis som jag inte träffat på ett år och fikade. Jag dukade upp fint tills hon skulle komma. Hon fyllde år dagen efter så jag hade slagit in lite presenter med rosor på omslagspappret samt bundit med mitt lila silkesband som jag hade hemma. Det blev så snyggt. Sedan bjöd jag henne på Almondytårta med daimsmak. Det blev väldigt trevligt.
På onsdag så fällde de träden utanför mina fönster för de ska bygga hyreshus mitt emot mig, det var med sorg i hjärtat som jag bevittnade hur träden fälldes. Nåja, Lufsen får ju något intressant att titta på när jag jobbar sedan på dagarna. Det kommer byggas mycket 1:or och 2:or för det finns behov av det. Då får man se vad hyrorna kostar sedan. Är så nöjd med hur jag bor och att jag betalar så billig hyra.
Det här trädet var en av många som fälldes. I fredags var jag och lunchade med en arbetskollega, och igår kom min mamma på besök i flera timmar, för hon hade oljat in bron i stugan och var hos mig medan oljan torkade. Vi gick bland annat ner i Eyvind Johnssonparken i centrala stan. Det är så fint där. Vädret var vackert.
Jag gick även och hämtade ut en förstoring på lady som jag hade beställt och satte en vit ram runt om.
Senare på eftermiddagen så gick vi och åt på kinarestaurang, och jag beställde en plankstek.
Jag köpte tidigare i veckan också en tidning från Svensk Damtidning som handlar om Prins Charles och Diana. Jag ringde dagen innan för att beställa hem den om den skulle ta slut i butikerna, men fick då veta att förlaget inte hade någon kvar för det var slutsålt. Där ser man. Har även beställt en bok som heter Där isarna råmar från Adlibris. Det är en författare från Norrbotten som skrivit den romanen. Det blir nog spännande att läsa. Jag brukar ju inte läsa böcker annars. Önskar er alla en Trevlig kommande vecka samt en Trevlig midsommarhelg. Det är ju min sista semestervecka nu till veckan. Tiden har gått så fort, men roligt har jag haft. Ha det gott, See You!

LULEÅRESA OCH NY SÄNG!

Hej därute, i onsdags så var jag med min mamma i Luleå och beställde en ny säng. Det är verkligen välbehövligt. Det blev en 90 cm bredd som jag har nu, med mörkblå gavel som har lite mönster. Samt en skön kallskummadrass som anpassar sig efter kroppen. Det kommer att ta ungefär 9 veckor på grund av pandemin. Vi åkte sedan till pappas grav och planterade blommor. Det är så otroligt vackert och rofyllt där nu när det är grönska. Jag gick runt och fotograferade omgivningen. Titta och njut:
Sedan så åkte vi till mammas lägenhet, och då bjöd hon bland annat på god köttfärssås och spagetti. På torsdag var jag och lunchade med en arbetskollega före detta samt var och hälsade på en annan arbetskollega. Efteråt gick jag in i en butik och köpte mig 2 muggar Mårran från mumin serien, samt ett paraply och en långärmad tröja. I fredags var jag på stan och köpte mig en klänning som jag tänker ha på midsommarafton. Jag lägger ut bilder på inköpen jag gjort och önskar er alla en trevlig söndag. See You!
<

SOL SOL SOL OCH ÄNNU MER UNDERBAR SOL!

Hej därute i sommarvärmen och ljuset. I går tog jag en promenad ner till tågstationen för att köpa några resor Boden- Luleå tur och retur. Jag fotograferade lite efter vägen och njöt av sommaren.
I helgen som var så satt jag uppe länge och såg en bra film, det var så vackert ute. Tidigare på lördag så tog jag fram min skrivmaskin som jag fick i present av mina föräldrar när jag var 12 år. Det blev pekfingervalsen, men det fungerade.
Imorgon åker jag till Luleå förbi pappas grav med min mor och sedan så ska jag även titta på en ny säng. med träribbor i botten. Jag behöver bara en 90:s sängbredd. Jag har tittat lite vad de har i datorn. Idag så var jag och hälsade på 2 före detta arbetskollegor, och sedan så har jag bara tagit det lugnt. På torsdag är det tänkt att jag och en annan arbetskollega ska luncha på Le croissant. Nu är jag inne på den andra semesterveckan, vad tiden går snabbt. Ha det gott, see you!

NÅGRA DAGAR PÅ LANDET SAMT NY CYCKELHJÄLM!

Hej därute, jag åkte ju ut till mammas stuga i måndags med katt och allt. Lufsen var väldigt orolig i början och undrade var han hade kommit. Han ville gå och titta i skåpen som finns i stugan. Här kommer lite bilder från dagarna på landet.
Spännande att vara i mormors förråd.
På tisdag så gjorde jag och mamma en liten roadtrip till byarna runt omkring. Det finns mycket björn kring mammas stuga så vi fick se upp så vi inte körde på någon björn.
Igår blev längtan hem till stan för stor, så då åkte jag tillbaka hem och det kändes så skönt. Idag så har jag varit på stan och gjort många inköp. Bland annat så har jag köpt mig en ny cykelhjälm. Sedan så blev det även ett besök på croissant där jag åt en jättegod efterrätt.
Sista dagen på jobbet lunchade jag med en arbetskollega. I rabatterna i stan så hade de planterat så fina blommor så jag fotade. Hoppas att vädret håller i sig resten av veckan. Ha det gott. See You!

RSS 2.0