JOBBARKVÄLL!

Hej därute, sov ut till 20 över 6 i morse. Sedan då jag ätit frukost dammsög jag och bestämde mig för att gå ner med mattorna i förrådet. Det är lättare att hålla rent. Ikväll börjar jag klockan 4 och går till 21. Katterna mår bra, och det är mulet och bara någon minusgrad. Klockan 12 så ska jag se på skidor. Hoppas att det går bra för tjejerna. Hoppas att ni har det bra. See You!

PIZZABAK!

Tjenare, idag har det varit strålande sol. Först gick jag till skogen och klippte 2 vidjor till katterna. Sedan gick jag på stan och handlade ingredienserna till pizza som jag skulle göra. Den ena bestod av rökt skinka, salami´, champinjoner. Den andra innehöll fetaost, svarta oliver, rökt skinka, salami, het jalapeno , soltorkade tomater och vanlig ost. På båda pizzorna hade jag också pizzakrydda. Gissa om den sistnämnda blev lyckad. Sedan städade jag lägenheten och sedan var jag helt slut men lycklig och nöjd. Nu ikväll så har jag sett hästhoppningen och den välförtjänta svenska segern. Hästen var vacker, ryttaren var det inget fel på heller(hmmmm)...... Just nu håller jag på att koka fisk till katterna. Imorgon jobbar jag förmiddag, hoppas att ni också har haft en skön helg. See You!

BILDER FRÅN LÖRDAG!

 
Nyduschad och solens strålar. Kan man ha det bättre.
Fläkt till sommaren.
Broccoli i skinkrock.
 

NYDUSCHADE!

Hej därute. Strålande sol, -8 grader kallt och Lady och Lufsen är nyduschade och fina. Blev tvungen att stoppa Lufsen i duschen för han var lite dålig i magen. Då tyckte jag att det var lika bra att passa på att duscha de helt. Jag vet att de inte tycker om det så det är 3 år sedan jag gjorde det sist. men jag hade kattschampoo så jag tvålade in de ordentligt och duschade sedan av de. Sedan virade jag in de en stund i stort badlakan för att få värme. Under duschningen var det arior i höga c. men nu mår de bra, bjöd de på lite kattgodis så de vill fortsätta vara mina vänner. Igår var jag ju och klippte mig, då jag gick för att handla så hade de billig färdigmarinerad fläskfilé och potatisgratäng som man bara värmer i ugnen. Så det köpte jag. Det var mycket gott. Idag får jag främmande och sedan så har jag tvättstuga Ikväll så ska jag äta gott. Ha det gott. See You!
Hurt feelings.
Svansen som en flaskborste.

ÄNTLIGEN LEDIG!

Här sitter man i köket och har fikat gott och hembakat. Har jobbat till 16, vädret har varit uruselt men humöret har ändå varit på topp. Har ilningar i en tandhals, men det beror nog dels på att vinden har legat i kraftigt idag, samt att jag har varit för entusiastisk med att använda tandtråd och borsta tänderna. Borsta tänder var det ja, inte sopa framför ett curlingklot. Imorgon så får man ju lön också, det blir nice. Då så ska jag bland annat klippa mig och sedan så ska jag gå en sväng på H&M samt Kapp- Ahl och se vad de har för något intressant. Sedan så ska jag bara sprätta med tårna och mysa framför TV:n. Ska köpa ingredienser till tacos tänkte jag. Igår så visade de ju på Godkväll våfflor, och vet ni vad. Imorgon är det jag som går in på Coop och köper mig ett våffeljärn.Sedan funderar jag på att köpa lite småplock som man kan äta en kväll framför Tv:n. Vet inte vad det blir. Här ska frossas i dagarna 3. Hoppas att vädret blir fint. Ha en trevlig kväll. See You!

JA MÅ DE LEVA!

Idag fyllde mina älskade katter 6 år, jag bjöd de på lite extra gott på morgonen. Jag bröt av 2 tuggpinnar och hade 6 stycken på varje klick med blötfoder så det blev som 6 ljus. Sedan sjöng jag för de. Efter en stund ringde mamma och sjöng för de också. Då började Lady lukta mig på hårbotten medan hon satt på köksbordet. Lufsen luktade på telefonen och undrade vad det var som lät. ( Jag hade satt på högtalaren till telefonen). Ikväll när jag är hemma så är de superbusig. De har börjat öppna en låda till mitt vitrinskåp för där finns det något som de tycker om att leka med. Dagen har gått jättefort idag för jag har haft mycket och göra, men det är bara roligt då trivs jag. 
Det har varit vackert men kallt, och nu klockan halv sex på kvällen så ser man fortfarande av dagen. Ha en trevlig kväll alla. See You!

LITE SKÖNA BILDER FRÅN HELGEN!

NÅ, blir det mer räkor eller?
Att man alltid måste vänta så länge på räkorna.
Bäst att spara lite i fall att.....
Mamma måste ju också få smaka
Så här nära vill jag ligga bredvid mamma på nätterna. Helst i ansiktet.
När man ätit något gott så blir man ju så trött.
En ny dag med nya upptåg
Lite sköna moves
Blir hon aldrig trött på att fota.
Imorgon fyller mina kissar 6 år det ska jag fira med att bjuda de på något riktigt gott. Ha det gott. See You!
 

HÄRLIG LÖRDAG!

Hej därute. Imorse sov jag ut till kvart över sex. Åt frukost i lugn och ro och klockan 11 kommer min mamma och då ska vi gå i affärer. Tänker köpa lite gott till melodifestivalen ikväll. Imorgon så ska jag hälsa på en vän om hon är hemma och har möjlighet. Ikväll så tror jag att jag ska göra räksmörgåsar, det var ett tag sedan som jag gjorde det. Vädret är soligt och det är så skönt att inte ha några måsten. Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See You!

ARBETE!

Hej, tack Eva och alla andra som skrivit fina kommentarer om mina kattbilder. Det sporrar mig att fortsätta att fotografera de. Idag tänker jag inte gå in och läsa någons blogg, för jag ska förbereda mig för att gå och jobba om några få timmar. Jag vill fokusera och ladda upp för jag jobbar 13 till 22. Men imorgon så jobbar jag bara till 12 och sedan så är jag ledig helgen. Då ska jag i lugn och ro gå in och läsa era bloggar. Katterna har hållt mig sällskap i natt för jag har sovit dåligt andra natten i rad, men jag var nog utvilad tror jag. Nu ligger Lady bredvid mig och lyssnar på bullret utanför. De ska börja bygga hyreshus bakom mig antagligen till sommaren. Då får både katterna och jag underhållning. Nu ska jag ta och äta en rejäl grötfrukost med kaffe, men jag är lat så jag ska ta med färdig ugnspannkaka med jordgubbssylt till jobbet ikväll. Vädret ute är mulet och det är - 7 grader. Snart kommer våren.
Det börjar märkas att det är ljusare längre ute nu, jag ser av dagen 20 över 5 på eftermiddagen. Det är roligt.
Hoppas att ni alla får en trevlig dag. See You!

KATTBILDER!

 

RÖJARDAG OCH MIGRÄNANFALL!

Hej därute. Så har jag då äntligen jobbat färdigt min jobbarhelg. I morse då jag vaknade vid 7 steg jag upp och gjorde mig iordning i lugn och ro. Mös med min frukost, solen sken och det var 7 plusgrader ute. Annat var det då jag gick till arbetet igår på morgonen då det var - 19 grader. Burrr, sedan när jag gick tillbaka på eftermiddagen så var det 0 grader. Det var omväxling i väder det. Gick och handlade det jag behövde till bakning av bullar samt muffins med hallon och björnbär ( olika sorter var så tänkt iallafall). Sedan gick jag ner i tvättstugan, bakade kanelbullar mellan tvättarna. Kände länge en diffus huvudvärk men tänkte inte mer på det. När jag höll på att rengöra filtret i tvättstugan small det. Kände helt akut att jag behövde spy, och det gungade i huvudet. Jag upptäckte också något som jag aldrig tidigare upplevt när jag haft migrän, att i ena ögonvrån så försvann omgivningen ett tag. Hmm. Började kallsvettas och kände att jag ville avsluta städningen snabbt. 
 
När jag kom hem igen så var jag envis och tänkte att det går väl över, men började få mer och mer huvudvärk. Gjorde iallafall iordning ingredienserna till muffisen, sedan var det bara att springa till toan. Fick efter stor möda färdigt muffisarna som inte blev som jag hade tänkt, men är man sjuk så är man. Lufsen såg att det var något som var fel på mig och ville envist att jag skulle komma och lägga mig i soffan, lillgubben. Blev tvungen att lämna disken och gå och lägga mig i ett mörkt rum. Lufsen kom och lade sig nära mig och luktade på mig och ville kolla läget, Lady kom också och lade sig en stund hon också. Sedan har jag legat fram till nu. Har blivit bätte men är inte riktigt okej än, men har iallafall fått äta något salt och druckit vatten bland annat. Nåja, jag skriver som om det var något dramatiskt, men det är bara så här det var. Nu ska jag strunta i disken till imorgon, och vara nöjd med att jag fick dammsuga lägenheten på förmiddagen för det var verkligen dammigt. Så jag kan sammanfatta min lediga dag med mycket gjort och migränanfall. Får sjunga som Siw Malmqvist i sången Mamma är lik sin mamma: Vi har samma röda knän, samma präktiga migrän. Ha, ha. See You!

DET ORDNADE SIG!

Hej därute. Jag är tillbaka igen. Det var inte så farligt som jag hade trott. Så nu kan jag gå vidare och lämna det som har hänt bakom mig. Idag så ska jag äta gott och dricka lite god ramlösa. Jag brukar dricka ur fina glas för att piffa upp det. Sedan köpte jag idag en nål som stöder spädbarn som är sjuka. Jag ska sätta fast nålen på min jacka. Lufsen och Lady har varit och myst med mig hela förmiddagen. De har känt på sig att jag var ledsen. 
Det är kallt men inte så mycket. Jag jobbar kväll imorgon så då får jag sova ut på morgonen, hoppas att ni alla får en trevlig helg. Jag orkar inte gå in och skriva när jag jobbar helg, men jag skriver på måndag. Sköt om er och var 
rädda om varandra. Kram, See You!

BLOGGUPPEHÅLL PÅ OBESTÄMD TID!

Hej därute. Igår hände det en sak som var ganska allvarlig. Jag känner att det måste landa och se vad det får för konsekvenser. Under tiden kommer jag att vara borta från bloggen en tid.. Det kan få dåliga följder för mig personligen och då kommer jag inte orka att gå in och skriva. Hoppas att ni har överseende med det. Kram på er och var rädd om varandra. Tills vi ses  See You!

HELGEN!

Hej därute. Var på sinnesrogudstjänst på fredagkväll och det blev lyckat. Mycket folk och trevligt umgänge. På
lördag förmiddag ringde en moster och bjöd ut mig till ett franskt café här i Boden. Det var trevligt. Då blev det kyckling ceasar sallad och till eferrätt chokladdröm. Mycket gott, tror ni att jag åt något mer den dagen.
Söndag blev det uppträdande med kören på gudstjänst. Det var trevligt. Sedan gick jag hem och gjorde crepes.
Idag var det så dags att vaccinera kidsen, skönsång hela vägen dit och tillbaka. Hade både friserat de och klippt klorna.Veterinären var nöjd. Nu dröjer det förhoppningsvis ett år till nästa besök. På lördagkväll såg jag förresten på Mello. Imorgon jobbar jag förmiddag. Ha en trevlig kväll. See You!
En stickad tröja från H&M. Köpte också en blå topp och leggings.
Rosor som jag fick av en vän.
Låt bli min TV-bilaga annars.....
Korsordslösning på hög nivå....Nåja.
Crepes med köttfärsfyllning.

LUFSEN!

Hej därute. Idag så sov jag ut på morgonen, och sedan så gick jag till affären och köpte mig lite gott inför helgen.
Ikväll så är det ju Melodifestivalen och det ska bli intressant och se hur det går för Charlotte Perelli. Imorgon så ska jag sjunga med kören Exodus på gudstjänsten och sedan så ska jag göra crepes. Det blir gott. Imorse låg Lady och höll om TV- tidningen på kökssoffan och idag så har Lufsen varit ute några minuter på gården.
Hoppas att ni alla får en skön helg. See You!

LITE BILDER FRÅN MITT BRÖLLOP!

Före brudutstyrseln
 
Snart är det dags
Jag ville ha slöja framför ansiktet.
Nu har vi sagt ja till varandra
Tager du bla bla bla till din hälft
 
 
Äntligen man och hustru
 
 
 
Brudvalsen
Det är 12 år sedan jag och mitt ex gifte oss. Vi var gifta 7 år. Men vi träffades 2000. Hoppas att ni alla får en bra kväll. See You!
 
 
 
 
 
 

FUNDERINGAR!

Hej därute. Jag sitter och funderar på om jag ska lägga ut lite gamla bröllopsbilder från då jag och min man gifte oss, men jag vet inte ännu. Det är ju en svunnen tid, men samtidigt så är det roligt att gå tillbaka och minnas den där dan då vi blev man och hustru. Det var ett fint bröllop och sedan så åkte vi ner till Stockholm på 3 dagars bröllopsresa.Idag så har jag jobbat hela dagen, sedan så har de varit här och dammsugat ur fläkten i köket och badrummet. Man känner väl om det blåser nordanvind från köket inatt. Sedan har jag dammsugat lägenheten.
Imorgon så jobbar jag till 12 och sedan är jag ledig 3 dagar, jippi. Imorgon kväll så ska jag gå på en sinnesro gudstjänst och då ska några från kören uppträda. Det får man ju inte missa.Lufsen och Lady ligger och väntar på att jag ska busa med de.Hoppas att ni får en trevlig kväll. See You!

RSS 2.0