UTFLYKT TILL LÖVSKÄR!

Hej därute, i söndags åkte jag och min mamma ut till en båthamn utanför Luleå som heter Lövskär.
Det var vackert väder när vi åkte dit. På vägen till Lövskär så åkte vi förbi en COOP affär och då träffade jag en klasskamrat från grundskolan och hennes mamma. Det var trevligt. Det finns 2 båthamnar i Lövskär och i den andra båthamnen fotade jag lite naturbilder. Här kommer ett urval:
 
Igår så var jag och gratulerade en kompis som jag känt i snart 30 år. Det blev mycket skratt och trevliga minnen, från åren som gått. Idag så ska jag och luncha med en arbetskollega och på söndag fyller jag 50 år. Då är jag hälften av 100. Önskar er en solig dag. See You!

Äntligen semester!

Igår så gick jag av mitt sista pass och det var en sådan skön känsla. I morse kunde jag dock inte sova så länge. Med risk för att få migrän så steg jag upp vid 5 som jag brukar. Sedan så har jag tittat på TV och busat med katterna. Imorgon Ska jag och min mor åka till Hertsön och bland annat besöka pappas grav. Sedan så ska vi åka ut till en båthamn som heter Lövskär.
 
På måndag ska jag montera ner det gamla klösträdet och köpa ett nytt som jag sett ut. Det är mindre men den har både koja och platser som de kan ligga på. Jag kommer åt att dammsuga lättare. Önskar er en fortsatt trevlig helg. See You!
 

EN VECKA KVAR!

Hej därute, i helgen har jag jobbat. På lördag då jag slutade klockan fem så gick jag och köpte mig en påse med ostbågar samt choklad med havssalt, det är ju så gott. Träffade även en arbetskollega.
 
I torsdags uppträdde jag med EXODUS, men det var bara 1 som kom och lyssnade, vi var ute och sjöng på kyrktrappan. Sedan satt vi och fikade några från kören och pratade. Det var mysigt.
Vi har ett uppehåll nu med kören fram till 20/8. Innan jag åkte iväg tog jag en selfie.
Idag så är jag ledig, och har börjat nerräkningen, för på fredag klockan 12 så går jag på 4 veckors semester och det ska bli så underbart. Blir ju att hålla sig mest hemma på grund av pandemin.
Annars hade jag bara haft några dagar kvar så hade jag åkt till Bad Gastein. Ja, ja det får bli nästa år har jag och min resekamrat bestämt oss för. Katterna mår bra och här kommer bilder på de:
 
Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka. I skrivande stund så har Lufsen fått något busil och springer och hoppar i lägenheten som en galning. Så är det att ha katt. See You!

SMULPAJ MED ÄPPLE!

Hej därute, i helgen så har jag haft det skönt. I fredags kväll så gick jag och åt en pizza på en kinarestaurang här i Boden. Det blev en capriscosa. ( minns inte hur det stavas). Den var iallafall supergod. På lördag kom min mamma, då gick vi och åt på stället jag var och åt lunchbuffè veckan innan. Sedan så gick vi på Kapp Ahl och då passade jag på att köpa 2 t-shirts.
 
När vi hade ätit färdigt på restaurangen och skulle gå till Kapp-Ahl öppnade sig himlen och och en störtskur kom, vi sprang så fort vi kunde in på Kapp- Ahl så vi fick torka en stund.
 
När vi kom hem så bjöd jag mamma på panna cotta som jag lovat henne. Det tyckte hon om.
 Vi åt 2 stycken var. Sedan satt vi och såg Iris och Löjtnantshjärta innan hon åkte hem igen.
Igår så städade jag och gjorde mig en smulpaj med äpplen.Till det åt jag vispgrädde.
Den blev lite torr tyckte jag, men den gick att äta, jag frös in några bitar så att jag har senare.
Avslutar inlägget med att lägga ut 2 söta bilder på Lufsen från veckan som gått. Ha det bra. See You!
 
 

JÄTTESKÖN MÅNDAG!

Hej därute, idag så har jag varit ledig efter att ha jobbat helgen. Först sov jag ut länge på morgonen. 
Sedan gick jag och handlade, var bara hem och lämnade sakerna som jag handlat och cyklade till Dollar Store. Där köpte jag bland annat karameller som var populär när jag var liten. De är så syrliga och goda. Det är hårda karameller som ser ut som apelsinklyftor. Med syrlig smak. 
 
Vid 12 tiden så promenerade jag in till stan och unnade mig en lunch på salt och peppar. De hade buffé med kycklingfileér i citronsås och ugnstekt potatis samt kladdkaka med grädde till efterrätt.
 
När jag kom hem igen så gjorde jag köttbullar och provade göra en enkel pannacotta, gissa vad god den är. Ska bjuda min mor när hon kommer och hälsar på mig på lördag.
 
Här kommer receptet på pannacottan!
                                     
                                          ENKEL OCH GOD PANNACOTTA!
 
100 gram vit choklad
1/2 dl vispgrädde
2 dl turkisk youghurt
 
Bryt chokladen i bitar. Koka upp grädden. Häll över chokladen och rör tills chokladen smält.
Låt svalna. Blanda i turkisk yoghurt, portionera i glas. Låt stå i kylen minst 2 timmar. Garnera med valfria bär elller frukt. Ät och njut.
I eftermiddag när jag städade kom Lady och lade sig brevid mig på kökssoffan. Det var så mysigt.
 
Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka. See You!
.

SMÖRGÅSTÅRTA SAMT NYA KLÄDER!

Hej därute, i fredags så var jag och klippte mig och tonade håret. Efter det så gick jag på Lindex och köpte lite nya sommarshorts och 2 T-shirts. Här kommer lite outfits så håll till godo:
 
På lördag kom mamma och hälsade på mig, då hjälpte jag henne att klippa håret och bjöd på en smörgåstårta som jag hade gjort. Jag blandade bland annat gräddfil och majonäs med vindruvor, purjolök och diljonsenap. Det blev en god blandning.
Mamma hade med sig en klänning som jag skulle få prova. Jag blev tvungen att korta av ärmarna.
Men den satt bra och den är skön att ha på sig under varma dagar.
Under dagen så åkte jag och mamma och lämnade en smörgåstårtsbit till en vän och satt och pratade med henne en stund. Sedan åkte vi även och tittade på mysiga platser.
På söndagen så gick jag och köpte en ny dramaten för bara 99 kronor på COOP. Behövdes verkligen. Igår så var en kompis och hälsade på och då blev det chokladkladdkaka med vispgrädde.
 
Idag så har jag städat samt gjort lite färdiga matlådor och ikväll väntar kören. Jobbar i helgen.
Efter denna vecka så är det bara 3 veckor kvar innan jag går på semester, det ska bli skönt.
Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka och en trevlig helg. Ha det så bra. See You!
 

RSS 2.0